[quote=JoanaS,2008 12 29, 21:31]ačiū, merginos
o viduj vaisiai su kuo? kokį punšą tai įsivaizduoju, bet jei viduj padaryt vaisių salotas kad ir su jogurtu, o kraštukuose vištiena, nesigaus kvailai?
nei punsas,nei jogurtas dazniausiai dedu apelsinu,kriausiu,vynuogiu,arbuzo,
ir meliono rutuliukai(galima ir kivio...) viskas ir taip gaunasi savo sultyse
tarp vistienos verinuku taip pat dedu vaisiu
QUOTE(vaida g. @ 2008 12 29, 22:58)
nei punsas,nei jogurtas dazniausiai dedu apelsinu,kriausiu,vynuogiu,arbuzo,
kaip įdomiai aš va sėdžiu ir galvoju, ką naujiem pagaminus, nors būsim namie tik trise, bet norisi kažko užkrimst prie teliko sėdint, gal ką išspausiu
QUOTE(JoanaS @ 2008 12 30, 01:07)
kaip įdomiai aš va sėdžiu ir galvoju, ką naujiem pagaminus, nors būsim namie tik trise, bet norisi kažko užkrimst prie teliko sėdint, gal ką išspausiu
svarbiausia ir vietos mazai ant stalo uzima ir graziai atrodo
Nerytė aha ir mes taip zuvike darom. Musu seimynai skaniausia su menke
visoms labai aciu, skaniu ideju rytdienai prisirinkau
QUOTE(rimulia12 @ 2008 12 30, 22:19)
Nerytė aha ir mes taip zuvike darom. Musu seimynai skaniausia su menke
man skanu ir su lydeka ir su menke ir su pangasija zodziu kas kokia zuvi megsta
labutis, prisiziurejau pas jus visokiu ideju, tad kilo ir man minciu siam vakarui, stai ka pasigaminau:
ikrai krepseliuose
salocikes, tos pacios kaip pas visu, kopustas, agurkas, pomidoras, citrinos rugstis, aliejus
salotos su paslaptimi, po apacia
krabu lazdeles, ananasai konservuoti gabaliukais, majonezas, viska sumaissom, ant virsaus beriam saulegrazas
sumustinukai su lasisa
saldziau, po apacia ledai, griezinelis konservuoto ananaso, pusele persiko, kelios melynes, uztarkuoti sokolado
sumustinukai su pievagrybiais, juos sutarkuoji, pora cesnako skilteliu itarkuoji, pipiriuko, prieskoniu, ant duoneles ar batono ir i orkaite
skanaus
ikrai krepseliuose
salocikes, tos pacios kaip pas visu, kopustas, agurkas, pomidoras, citrinos rugstis, aliejus
salotos su paslaptimi, po apacia
krabu lazdeles, ananasai konservuoti gabaliukais, majonezas, viska sumaissom, ant virsaus beriam saulegrazas
sumustinukai su lasisa
saldziau, po apacia ledai, griezinelis konservuoto ananaso, pusele persiko, kelios melynes, uztarkuoti sokolado
sumustinukai su pievagrybiais, juos sutarkuoji, pora cesnako skilteliu itarkuoji, pipiriuko, prieskoniu, ant duoneles ar batono ir i orkaite
skanaus
Salotos:
Kiniskas kopustas
Pomidoras
Avokadas
Skudintos baltos duonos gabaliukai
Krevetes
Padaza visada darau is grietines skirtos salotoms i grietine dedu ivairiu prieskoniniu zoleliu:krapai, petrazoles, bazilikai, pipiriukai.
Skanaus
Sveikos mamytės Labai ačiū už puikias užkandžių idėjas Galima sakyti, kad visas pasiskolinau iš jūsų, taigi nieko naujo nepamatysit, bet vistiek pasirodysiu mūsų Naujųjų stalo keletą užkandėlių
Duoniukai.
Duoniukai aptepti sviestu ir ant viršaus juodieji ikrai. Kiti duoniukai aptepti majonezu, agurkas ir krevetės.
Sumuštinukai su lašiša.
Prancūziškas batonas, sviestas, salotos lapas, sūdyta lašiša, citrina.
Čia tiesiog paprastos mėsytės, kalakutiena, kiauliena ir liežuvis su žirneliais.
Saločikės.
Agurkas, pomidoras, paprika, mozarella, pekino kopūstas, bazilikas, salotų padažas.
Baltoji mišrainė, kurią gamino vyras, todėl man buvo per daug majonezo
Sūrio vėrinukai.
Sūris, sūris, sūris ir alyvuogės Sūriai: mozarella su prieskoniais, Rokiškio sūris ir Palangos sūris.
Duoniukai.
Duoniukai aptepti sviestu ir ant viršaus juodieji ikrai. Kiti duoniukai aptepti majonezu, agurkas ir krevetės.
Sumuštinukai su lašiša.
Prancūziškas batonas, sviestas, salotos lapas, sūdyta lašiša, citrina.
Čia tiesiog paprastos mėsytės, kalakutiena, kiauliena ir liežuvis su žirneliais.
Saločikės.
Agurkas, pomidoras, paprika, mozarella, pekino kopūstas, bazilikas, salotų padažas.
Baltoji mišrainė, kurią gamino vyras, todėl man buvo per daug majonezo
Sūrio vėrinukai.
Sūris, sūris, sūris ir alyvuogės Sūriai: mozarella su prieskoniais, Rokiškio sūris ir Palangos sūris.
Kiek skanaus maistelio
ale dabar tik noreciau surio surio surio
ale dabar tik noreciau surio surio surio
Soni, kuo krepseliai idaryti?