Įkraunama...
Įkraunama...

Šalti užkandžių receptai su nuotraukomis 2

QUOTE(Nerytė @ 2008 12 29, 16:04)
ka nors pries turi kairiarankes? ax.gif as pati esu kiariaranke ir nesijauciu prastesne cool.gif

pas mus namie kairiarankes reiskia atzagariarankes, kur nieko nemoka daryt, cia ne apie ta kairuma buvo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(doovka @ 2008 12 29, 17:13)
pas mus namie kairiarankes reiskia atzagariarankes, kur nieko nemoka daryt, cia ne apie ta kairuma buvo mirksiukas.gif

biggrin.gif aisku... cool.gif
Atsakyti
Zuvis graikiskai

reikes: morku, svoguno, poro, saliero saknies, petrazoles saknies, pomidoro, pomidoru pastos, acto, cukraus, druskos, pipru, megstamos zuvies file

morkas, petrazoles, saliera sutarkuoti, pakepinti, svoguna, pora supjaustyti pusziedziais, pakepinti, viska suversti i gilia keptuve, ipilti siek tiek vandens ir patroskinti apie 20 min. veliau sudeti pjaustyta pomidora, pomidoru pasta, acto sauksteli, cukraus, druskos, pipiru pagal skoni, siek tiek viska patroskinti (kol darzoves bus minkstos), atvesinti. tuo tarpu zuvies file apvolioti miltuose, pakepinti, tik tada padruskinti, atvesinta darzoviu mase deti i dubeneli, ant virsaus sudeti zuvies file ir uzkloti vel darzoviu mase, pastatyti saltai kokiom 3 val. geriausiai per nakti, patiekti kaip salta uzkandi

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nerytė: 29 gruodžio 2008 - 18:45
QUOTE(Nerytė @ 2008 12 28, 11:49)
JoanaS, vistiena atrodo labai skaniai thumbup.gif

QUOTE(daivaP @ 2008 12 28, 19:38)
JoanaS  vištiena puikiai atrodo 4u.gif

QUOTE(rimulia12 @ 2008 12 29, 16:35)
Vistienos verinukai pasakiski thumbup.gif

QUOTE(organizatore @ 2008 12 29, 12:38)
vistienos verinukai su mandarinais  wub.gif

ačiū, merginos 4u.gif

QUOTE(vaida g. @ 2008 12 29, 13:02)
dar labai grazu ispjaustiti meliona "zigzagais" smile.gif  isskaptuoti meliono vidu,sumaisyti
su kitais pjaustytais vaisiais ax.gif o vistienos verinukus sumauti ant mediniu iesmu
ir susmaigstyti i meliono krastus ax.gif
ir grazu, ir desertas kartu mirksiukas.gif

o viduj vaisiai su kuo? kokį punšą tai įsivaizduoju, bet jei viduj padaryt vaisių salotas kad ir su jogurtu, o kraštukuose vištiena, nesigaus kvailai? g.gif

QUOTE(Nerytė @ 2008 12 29, 18:45)
Zuvis graikiskai

Neryt, aš su lėkštute pirmoj eilėj stoviu thumbup.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(JoanaS @ 2008 12 29, 19:31)
Neryt, aš su lėkštute pirmoj eilėj stoviu  thumbup.gif  bigsmile.gif

jau nebeliko, bet aimoment galiu padaryt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2008 12 29, 19:32)
jau nebeliko, bet aimoment galiu padaryt biggrin.gif

tai kol atlėksiu, turėtų vėl būt bigsmile.gif o jei su šilta žuvyte valgyt? tinka? man šalta žuvis nelabai patinka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(JoanaS @ 2008 12 29, 20:03)
tai kol atlėksiu, turėtų vėl būt  bigsmile.gif o jei su šilta žuvyte valgyt? tinka? man šalta žuvis nelabai patinka  ax.gif

gali pabandyt... o darzoves irgi gasli siltas patiekti, bus kaip siltas garnyras bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(JoanaS @ 2008 12 29, 19:03)
tai kol atlėksiu, turėtų vėl būt  bigsmile.gif o jei su šilta žuvyte valgyt? tinka? man šalta žuvis nelabai patinka  ax.gif

galima ir silta valgyt, mes kai daugiau padarom saldytuve laikom, o poto kas nori kaip uzkandi valgo salta, kam reikia tas pasisildo mikrej...dar jei patinka galima siemkuciu paskrudint dadet...

siandie kaip tik ismeciau ta zuvyte, nes vargse dar nuo kuciu buvo likus doh.gif nepajegem visko sulapnot... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2008 12 29, 18:45)
Zuvis graikiskai

Neryt, labai skanu 4u.gif

Aš darydavau panašiai, tik karštas patiekalas būdavo smile.gif ir žuvį troškindavau kartu su daržovėm, tai ji iširdavo tokiais gabaliukais būdavo, kaip žuvies guliašas gaudavosi smile.gif su karštom bulvėm valgydavom, skanu 4u.gif o kai atšaldavo, tai šalta ir skani būdavo tongue.gif
Buvau užmiršusi, priminei mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2008 12 29, 10:45)
Zuvis graikiskai

skamba kaip 10 balu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(daivaP @ 2008 12 29, 20:10)
Neryt,  labai skanu 4u.gif

Aš darydavau panašiai, tik karštas patiekalas būdavo smile.gif ir žuvį troškindavau kartu su daržovėm, tai ji iširdavo tokiais gabaliukais būdavo, kaip žuvies guliašas gaudavosi smile.gif su karštom bulvėm valgydavom, skanu 4u.gif o kai atšaldavo, tai šalta ir skani būdavo tongue.gif
Buvau užmiršusi, priminei mirksiukas.gif

va, tikrai, jei dar bulvių šiltų, viskas, einu ieškot, ko turim gero šaldytuve, užkrimst tai reikia bigsmile.gif
Atsakyti
Malonu, kad patiko receptelis, tikrai neblogas mirksiukas.gif
Atsakyti