Zuvis graikiskai
reikes: morku, svoguno, poro, saliero saknies, petrazoles saknies, pomidoro, pomidoru pastos, acto, cukraus, druskos, pipru, megstamos zuvies file
morkas, petrazoles, saliera sutarkuoti, pakepinti, svoguna, pora supjaustyti pusziedziais, pakepinti, viska suversti i gilia keptuve, ipilti siek tiek vandens ir patroskinti apie 20 min. veliau sudeti pjaustyta pomidora, pomidoru pasta, acto sauksteli, cukraus, druskos, pipiru pagal skoni, siek tiek viska patroskinti (kol darzoves bus minkstos), atvesinti. tuo tarpu zuvies file apvolioti miltuose, pakepinti, tik tada padruskinti, atvesinta darzoviu mase deti i dubeneli, ant virsaus sudeti zuvies file ir uzkloti vel darzoviu mase, pastatyti saltai kokiom 3 val. geriausiai per nakti, patiekti kaip salta uzkandi