Na sveikos sugrįžusios į mūsų temelę.
Oi kokia pnicka "pavalgius"
Aciu uz nauja temuke
Aciu uz nauja temuke
Skaniai liezuvis atrodo drebuciuose as tik viena karta drebuciuose esu daziusi, mums skaniau su majonezu ir krienais
QUOTE(Nerytė @ 2008 12 15, 12:27)
Skaniai liezuvis atrodo drebuciuose as tik viena karta drebuciuose esu daziusi, mums skaniau su majonezu ir krienais
Dėkui
Aš kažkaip visada irgi tik su krienais darydavau,o dabar sumąsčiau,kad reikia drebučiuose
QUOTE(Agniska @ 2008 12 15, 09:55)
Dėkui
Aš kažkaip visada irgi tik su krienais darydavau,o dabar sumąsčiau,kad reikia drebučiuose
Aš kažkaip visada irgi tik su krienais darydavau,o dabar sumąsčiau,kad reikia drebučiuose
o skanu su tuo vandeniu nuo liezuvio, nes as ji visada ispildau man kazkaip jis nelabai
O koks liezuvio skonis? Kaip mesa?
QUOTE(Masiania* @ 2008 12 15, 14:35)
O koks liezuvio skonis? Kaip mesa?
labai skanus, tokia minksta mesyte o jei dar su majonezu ir krienais tai isvis pirstus galima apsilaizyti...
As gal ir keista pasirodyrsiu, bet as ir siaip beveik mesos nevalgau O vien nuo minties, kad kazkieno liezuvi reiketu valgyt, tai isvis negera pasidaro
Uztat Mb uz mus abu suvalgo
Uztat Mb uz mus abu suvalgo
man irgi labai skanus liezuvis, o ir tas sultinukas nuo liezuvio man skanus, nes as pamarinuoju liezuvi kelias dienas su ppirais, lauzo lapais, cesnakais ir tada viska i puoda,druskos, vandens ir verdu, tai man skanus tas sultinukas gaunasi. tik as dariau i plokstesnes lekstes (kad maziau zeles butu), liezuvius gabaleliais ir morkas ispjausciau gelytes - atrode
Labas vakaras
Paprastos makaronų salotos su dešra
Išverdam makaronus, supjaustom karšto rūkymo dešrą, susmulkinam šviežius ir raugintus agurkus, pomidorus. Viską sumaišom su majonezu, dedam druskos ir juodųjų pipirų.
Paprastos makaronų salotos su dešra
Išverdam makaronus, supjaustom karšto rūkymo dešrą, susmulkinam šviežius ir raugintus agurkus, pomidorus. Viską sumaišom su majonezu, dedam druskos ir juodųjų pipirų.
QUOTE(Nerytė @ 2008 12 15, 16:38)
man irgi labai skanus liezuvis, o ir tas sultinukas nuo liezuvio man skanus, nes as pamarinuoju liezuvi kelias dienas su ppirais, lauzo lapais, cesnakais ir tada viska i puoda,druskos, vandens ir verdu, tai man skanus tas sultinukas gaunasi. tik as dariau i plokstesnes lekstes (kad maziau zeles butu), liezuvius gabaleliais ir morkas ispjausciau gelytes - atrode
Neryt, o plačiau gali apie tą marinavimą? taip įtrini tik, ar dar kažką naudoji? ir kelias dienas reikia laikyt? maišely, inde? nesu net pirkus žalio, ir net neprisimenu, kada valgiau tik žinau, kad labai mėgstu mąstau, gal kalėdom ką paruošt iš jo, nustebinčiau anytą