aciu visoms uz pagyrimus
e-wa raguolio-pyrago receptas tik ten forma to raguolio kitokia.... ten is vienos normos, sitie du paskutiniai abu is dvigubos normos.
rozmarinas der pertepimo

JOKIO PERTEPIMO TEN NERA!!!! perskaitykit visa darbo eiga ir suprasit is kur tie sluoksniukai taip atrodo. pati kepimo eiga.... pirmas sluoksnis skardoje (2-3 saukstai teslos) kol graziai paruduoja kepam (apie 2-3 minutes) paskui isimi skarda, antra sluoksni tepi , vel kisi kepti kol paruduoja graziai ir paskui trecia sluoksni ir ketvirta ir penkta ir taip sluoksniuoji kol baigiasi tesla.uztrunka ilgokai, apie valandziuke dvieju normu...as darau plonycius sluoksniukus, po 2-3 saukstus teslos, galima ir daugiau, jei kantrybes neturit, bet pyragas paskui ne taip graziai atrodys..ir gali virsuj padegti, o viduj slapias dar buti. kepam tik ijunge VIRSUJE orkaite (ventiliatoriu). as sluoksnius islyginu, tai sluoksniukai daug az kaip leiliu nupjauti lygus atrodo.... jei nelygiai darysit, tai sluoksniai bus banguoti tokie.
diora taip, tas apvalus formoje, kur issiima. turejo buti dar apacioj pabangavimai tokie... bet nauja forma, pirma karta kepiau,tai neissieme viskas graziai, tai lygiai nupjoviau ir i apacia ta "virsu" uzverciau.turejo buti jis virsuje pabanguotas.. o is tos senos formos, kur su juodu ir baltu sokoladu papuostas tai gerai issieme....
papuosimai neypatingi, originaliame recepte jis visada sokolado glazura aptepiamas, bet kas nemegsta labai saldziai - tai nereik to sokolado. pirma karta su sokoladu "paisiau" visai patiko, galvojau sudetingiau bus...