QUOTE(Sikste @ 2008 12 17, 16:39)
Sikste, 17 Gru 2008 - 16:39, para�ė:
Sikste, 17 Gru 2008 - 16:39, para�ė: Labutis,
man iskilo tokia problema, kad nerandu grietines 36% riebumo arba gal as ka netaip ziuriu. beje as airijoj gyvenu. radau double cream, wipping cream, single cream, kaip supratau kad double cream yra riebiausia, bet vistiek ten 36 riebumo nera. gal yra cia kas gyvena airijoj ir zino?
Labutis,
man iskilo tokia problema, kad nerandu grietines 36% riebumo arba gal as ka netaip ziuriu. beje as airijoj gyvenu. radau double cream, wipping cream, single cream, kaip supratau kad double cream yra riebiausia, bet vistiek ten 36 riebumo nera. gal yra cia kas gyvena airijoj ir zino?
O tau butinai reikai 36% riebumo???
As pertepimams naudoju double cream,jei su zele darau maisau per puse single ir double,o siaip plakimui yra wipping cream,tik ji biski brangesne,tai visada naudoju double