Nebuvau namie,o jus cia vel visko prikepet ir pridiskutavot.
Rugegele23,mano napoleono kreme tryniai dedasi zali,pabaigoje.Bet kaip minejau as ju nededu,nors RIMami sake,jai plaukiojo sviestas tai tie tryniai suriso viska ir gavosi gerai.Nezinau kodel,bet tas sviestas ir man kartais plaukioja,tada i atvesusi krema as ipilu truputi grietineles,kokia 50ml,ir mikseriu isplaku,kremas pasidaro purus ir baltas.O pas Inocka trynius reikia uzplikinti.Cia yra du skirtingi kremai.Antraji varianta as irgi noiriu ismegint,nes niekada nedariau.
O uogiene tinka bet kokia rugsti,as dedu spanguoliu,nes tas kremas saldokas,tai ta uogiene labai puikiai tinka.
QUOTE(Dolli_ @ 2009 01 03, 23:18)
prajuokino ir mane, na bet paaiskinta super, iskarto juk surasti eina
O tas bekvapis aliejus tai cia koks spec? ar koks geras aliejus kad ir alyvuogiu truputi patepus ir tinka pauosciau dabar persiku kauliuku turiu alieju na lyg nera jokio kvapo, tai gal tada tuo galima pateplioti
O tas bekvapis aliejus tai cia koks spec? ar koks geras aliejus kad ir alyvuogiu truputi patepus ir tinka pauosciau dabar persiku kauliuku turiu alieju na lyg nera jokio kvapo, tai gal tada tuo galima pateplioti
Na tiesiog sakyciau bet koks , tik ne soju .......bet as alyvuogiu tepu
merginos iš kur perkate tuos "švirkštus" papuošimams, kokia jų kaina
QUOTE(Inočka @ 2009 01 03, 20:55)
Man irgi Nerytės malkos na super tobulos .
Neryt, o tu cia is visos normos darei ar is dvigubos, nau jau labai daug ju pas tave. O gal tiesiog tumpesnes?
MERGOS, tuoj GRIUSIU , galvojau cia man vaidenasi
Galvojau Nerytei stogas pavaziavo, kad keicia avatarus, o pasirodo yra Nerytė it Neryte - paskutine raide
Neryt, o tu cia is visos normos darei ar is dvigubos, nau jau labai daug ju pas tave. O gal tiesiog tumpesnes?
Galvojau Nerytei stogas pavaziavo, kad keicia avatarus, o pasirodo yra Nerytė it Neryte - paskutine raide
dekui uz ivertinima Inocka, malkos is vienos normos, gal trumpesnes, gaila nesimato viso ilgio, nebuvo jos trumpos, bet gal netolios ilgos, kaip recepte. ir man gavosi man rodos 16 pagaliuku
acha, jau nevienoj temoj mus maiso, o as pati kaip pirma karta pamaciau, kad Neryte su kitu avataru, galvojau kas cia per pokstai avataro tai nekeiciau
QUOTE(cipciukas @ 2009 01 03, 21:51)
O tu velnias , o as kvaisa irgi taip pagalvojau , kad pakeite avatara bendrauju , kaip su " senaja "
cipciuk, prajuokinai su savo kulinarinem gudrybem, bet patarimai labai liux
Kiausiniu tryniai kremuose suteikia truputi puresne konsistinencija, pabandykite, tikrai pajusite skirtuma. Tik jeigu desite zalius, tai nuplaukite gerai, kad neprisidarytumet bedos po to...
Papildyta:
Daugausiai tai ČIA, ar ba kitose specelizuotose parduotuvese, nes Arevita tik Kaune
Papildyta:
QUOTE(naaringiux @ 2009 01 04, 01:06)
merginos iš kur perkate tuos "švirkštus" papuošimams, kokia jų kaina
Daugausiai tai ČIA, ar ba kitose specelizuotose parduotuvese, nes Arevita tik Kaune
QUOTE(daividija @ 2009 01 03, 23:37)
Nebuvau namie,o jus cia vel visko prikepet ir pridiskutavot.
Rugegele23,mano napoleono kreme tryniai dedasi zali,pabaigoje.Bet kaip minejau as ju nededu,nors RIMami sake,jai plaukiojo sviestas tai tie tryniai suriso viska ir gavosi gerai.Nezinau kodel,bet tas sviestas ir man kartais plaukioja,tada i atvesusi krema as ipilu truputi grietineles,kokia 50ml,ir mikseriu isplaku,kremas pasidaro purus ir baltas.O pas Inocka trynius reikia uzplikinti.Cia yra du skirtingi kremai.Antraji varianta as irgi noiriu ismegint,nes niekada nedariau.
O uogiene tinka bet kokia rugsti,as dedu spanguoliu,nes tas kremas saldokas,tai ta uogiene labai puikiai tinka.
O jei as tuos trynius issukciau su cukrumi, o paksui visa eiga butu tokia pati, manau nieko tokio neatsitiktu? noriu si krema isbandyt, nes man norma tokia pats tas. O pagal Inockos, gal is dvieju normu reiktu daryti
QUOTE(rugegele23 @ 2009 01 04, 12:03)
O jei as tuos trynius issukciau su cukrumi, o paksui visa eiga butu tokia pati, manau nieko tokio neatsitiktu? noriu si krema isbandyt, nes man norma tokia pats tas. O pagal Inockos, gal is dvieju normu reiktu daryti
Oooooooo....su issuktu dar puriau bus , daryk , lauksime rezultatu
QUOTE(Povila$ @ 2009 01 04, 11:42)
Kiausiniu tryniai kremuose suteikia truputi puresne konsistinencija, pabandykite, tikrai pajusite skirtuma. Tik jeigu desite zalius, tai nuplaukite gerai, kad neprisidarytumet bedos po to...
Papildyta:
Papildyta:
Na aš į savo naujametinį Napoleoną dėjau net 3 žalius trynius - kremas gavosi puikus, o mes visi gyvi sveiki Prieš tai kiaušinius aptryniau su soda ir švariai nuploviau
Neryte, tavo malkos SUPERINĖS , o limitos paukščių pieno tortai labai tokius mėgstu
"Kitame puode uzvirinamas pienas su cukrumi, kol cukrus istirps", tai jei as is pradziu kiausiniu trynius issuksiu su cukrumi, o paskui ipilsiu piena, ir pakaitinsiu, tai man nesigaus kiausiniene?
O jei as is vis imciau Daividijos Napoleono produktu kiekius, o darymo eiga paimciau kaip Inocka? gautusi kazin kas nors
Daividija CIA
Inocka CIA
Nepykit, kad as cia pastoviai su savo pamastymais
O jei as is vis imciau Daividijos Napoleono produktu kiekius, o darymo eiga paimciau kaip Inocka? gautusi kazin kas nors
Daividija CIA
Inocka CIA
Nepykit, kad as cia pastoviai su savo pamastymais
QUOTE(rugegele23 @ 2009 01 04, 14:23)
"Kitame puode uzvirinamas pienas su cukrumi, kol cukrus istirps", tai jei as is pradziu kiausiniu trynius issuksiu su cukrumi, o paskui ipilsiu piena, ir pakaitinsiu, tai man nesigaus kiausiniene?
Nesigaus, bet nekaitink iki virimo, nes tada sutrauks trynius
QUOTE(Povila$ @ 2009 01 04, 11:42)
aciu, bandysiu ieskoti
[quote=cipciukas,2009 01 03, 22:51]
O tu velnias , o as kvaisa irgi taip pagalvojau , kad pakeite avatara bendrauju , kaip su " senaja "
Na tuo paciu ir atsakysiu Nerytei , jis tikras , labai skanus plikytas kremas , galima ir Napoleonus tepti , jei megsti toky pertepima .
[/quote]
Papildyta:
[/quote]
Oi tai aciu,jau ryt leksiu baze to kremuko ieskoti
Na tuo paciu ir atsakysiu Nerytei , jis tikras , labai skanus plikytas kremas , galima ir Napoleonus tepti , jei megsti toky pertepima .
[/quote]
Papildyta:
[/quote]
Oi tai aciu,jau ryt leksiu baze to kremuko ieskoti