Merginos, is kur gaunat tokiu dailiu serveteliu po tortu
QUOTE(Nerytė @ 2008 12 30, 16:14)
koks grazutis
su kuo ten puosta - trupiniai, migdolu plokstem ar kitais riesutais?
su kuo ten puosta - trupiniai, migdolu plokstem ar kitais riesutais?
Ten nuga (migdolu riesutai nuluptom odelem, siek tiek padziovinti orkaitej, tada susmulkinti, ir pakepinti su sviestu ir cukrumi)
Papildyta:
QUOTE(Inočka @ 2008 12 30, 16:56)
Is Arevitos (Cipciukas parupino) Bet kazkada maciau Akropolio Maximoj pirkti, bet jau labai seniai...
QUOTE(rugegele23 @ 2008 12 30, 17:24)
Ten nuga (migdolu riesutai nuluptom odelem, siek tiek padziovinti orkaitej, tada susmulkinti, ir pakepinti su sviestu ir cukrumi)
dekui uz ats
QUOTE(rugegele23 @ 2008 12 30, 15:21)
Koks fainuolis Mielai pasivaišinčiau dabar prie arbatėlės
O Arevita tai kaip pastebėjau auksinė parduotuvė išvis, taip noriu ten, o niekaip nusigaut dar vis nesugebėjau
As pati jau apie ji svajoju taip noriu gabalelio
QUOTE(Inočka @ 2008 12 30, 18:56)
Galima gauti bet kurioje Maximoje tame skyriuje kur servetėlės ar įvairūs vienkartiniai indai
QUOTE(pievu putpelaitė @ 2008 12 30, 19:50)
Galima gauti bet kurioje Maximoje tame skyriuje kur servetėlės ar įvairūs vienkartiniai indai
pas mus nei vienoje pardeje nera , arba as apakusi galutinai , tik URMO BAZEJE ir AREVITOJE ju ira ivairiu , bet tik Arevitoje parduoda po kiek nori , o bazeja , kad parduotu reikia ant keliu sliauzioti
QUOTE(pievu putpelaitė @ 2008 12 30, 19:50)
Tikrai nesutinku su siuo pasakymu nera bet kurioje Maximoje...
QUOTE(rugegele23 @ 2008 12 30, 22:08)
Tikrai nesutinku su siuo pasakymu nera bet kurioje Maximoje...
aš esu iš nedidelio Lietuvos miestelio. Pas mus yra trys Maximos ir aš tai vienoje tai kitoje nusiperku.
QUOTE(pievu putpelaitė @ 2008 12 30, 20:11)
aš esu iš nedidelio Lietuvos miestelio. Pas mus yra trys Maximos ir aš tai vienoje tai kitoje nusiperku.
Na reiks atidziai apziureti, bet as ir taip kiekviena karta apziuriu
QUOTE(pievu putpelaitė @ 2008 12 30, 20:11)
Nepriestarausiu , nes 100 metu nebuvusi mazesniuose miesteliuose , gal ten ir yra