[quote=Melody:),2008 12 29, 23:22]
Sveikutes,na ,matau populiarus buvo ,,Juodasis miskas,, per sventes,bandziau pirma kart,noriu paklausti -kazin kodel man nekilo biskvito krastai,issipute daugiausai per centra,o krastai tokie plonyciai liko? kepiau is visos normos,24 cm skersmens formoj,na ,kadangi kepiau nedideliai auditorijai,tai apipjausciau tuos krastus ir issisukau,siaip tortukas skanus,bet man per riebus ir per saldus,gal per sotus,na,nezinau,po vieno gabalelio daugiau nei per kur nesinori,o tokiu gaiviu tortuku, buna ,kad ir ne viena gabaleli suraitoji idesiu fotke,bet papuosimui neturejau laiko,su jumis cia nera ka lygintis
mmm juodasis miskas, kaip noreciau dabar gabalelio
Ananasinis tortas su nuga
Cipciuko Receptas
Gelytes vel Cipciuko
O cia kaip as gaminau praeita karta si torta, tai ir dabar lygiai taip pat, tik kremo pusfabrikacio dejau 1,5 pakelio.CIA
Tiesa, krema dariau si karta pagal tokias proporcijas: 1,5 pakelio vanilinio kremo pusfabrikacio, 350 ml pieno, 180 g sviesto.
Cipciuko Receptas
Gelytes vel Cipciuko
O cia kaip as gaminau praeita karta si torta, tai ir dabar lygiai taip pat, tik kremo pusfabrikacio dejau 1,5 pakelio.CIA
Tiesa, krema dariau si karta pagal tokias proporcijas: 1,5 pakelio vanilinio kremo pusfabrikacio, 350 ml pieno, 180 g sviesto.
QUOTE(rugegele23 @ 2008 12 30, 16:21)
MMM koks grožis ir skonis jaučiu toks pat geras kaip ir atrodo
QUOTE(witalyli @ 2008 12 30, 15:23)
MMM koks grožis ir skonis jaučiu toks pat geras kaip ir atrodo
Jis labai skanus, ir ta nuga labai tinka cia
padariau tortuką su graikiškais riešutais labai greitai pagaminamas ir kremas skanus
bet valgysim tik rytoj
bet valgysim tik rytoj
QUOTE(jurginėlis @ 2008 12 30, 15:31)
padariau tortuką su graikiškais riešutais labai greitai pagaminamas ir kremas skanus
bet valgysim tik rytoj
bet valgysim tik rytoj
Kuri cia taip?
QUOTE(cipciukas @ 2008 12 30, 15:50)
Rugegele ......kaip visuomet man tysta seiles ......noriu noooooooors truputuka ......ah .....cia juk ne tavo ( turiu galvoj , ne tau valgymui ).
Siaip galima sakyt ir mums, ryt (jei maze pasveiks, tai eisim pas draugus) valgysim pas juos galesiu atpjaut gabaleli
Antgali ne ta uzsidejau, tai ne tokios gavosi man gelytes
QUOTE(rugegele23 @ 2008 12 30, 16:34)
Kuri cia taip?
ar ne Tavo buvo duotas receptukas , tas kur su kondensuotu pienu
QUOTE(rugegele23 @ 2008 12 30, 15:53)
Siaip galima sakyt ir mums, ryt (jei maze pasveiks, tai eisim pas draugus) valgysim pas juos galesiu atpjaut gabaleli
Tai , kad dailios tos gelytes .....ar tau per mazos ???
QUOTE(cipciukas @ 2008 12 30, 15:56)
Tai , kad dailios tos gelytes .....ar tau per mazos ???
Norejau didesniu kita karta susirasysiu kur koks antgalis, kokio dydzio gelytems
QUOTE(rugegele23 @ 2008 12 30, 15:21)
Ananasinis tortas su nuga
koks grazutis
su kuo ten puosta - trupiniai, migdolu plokstem ar kitais riesutais?