Įkraunama...
Įkraunama...

---Saldūs receptai su nuotraukomis---

O as karta i kriaukle ispyliau , tik nepamenu kiek laikiau , pradejau plakti , o ji brudas ant akiu skysteti pradejo doh.gif , su saukstu tysesi siulas kokio metro , bet zinai pas mane ant dangtalio kuriuo buvo indelis uzdengtas , buvo daug vandens lasu ( aprasojo ) sakau , gak keletas i ta beze ilasejo , kad taip gavosi g.gif ......bet gerai , kad tau pavyko , dziaugiuosi uz tave biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Inočka @ 2008 12 28, 15:43)
Mergaites
Mano NAPOLEONCIKAS is bemieles sluoksniotos teslos. blush2.gif

Koks fainuolis thumbup.gif wub.gif Labai įdomu būtų pamatyti pjūvį, lauksim ax.gif
Atsakyti
Tikra saunuole, Inočka Toki grozi sumeistravai wub.gif
Atsakyti
Morengai is Sonatinos sedevru!!!receptas
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2008 12 28, 19:13)
Morengai is Sonatinos sedevru!!!

Pamačiau ir apsiseiliojau... Kaip skaniai atrodo.... user posted image
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2008 12 28, 21:13)
Morengai is Sonatinos sedevru!!!receptas

ir as apsiseilejau, labai jau skaniai atrodo, nors tokio saldumo smarkaus nemegstu unsure.gif bet vaizdas tai seileteki vistiek kelia thumbup.gif
Atsakyti
Mergaites
Va tas mano NAPOLEONCIKO gabaliukas ax.gif

user posted image

Bet jau skanus, slapias, nesaldus, neriebus. thumbup.gif thumbup.gif Sluoksniai plonuciai (cia ju 9). Misheles neragavau, bet beveik kaip Misheles lotuliukas.gif Turbut, pats skaniausias mano tortas, kuri esu kepusi. Aciu tau, Daividija uz ideja
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inočka: 28 gruodžio 2008 - 20:56
Eikit sau mergos, tuoj infarktą gausiu user posted image user posted image user posted image - argi galima taip ant nakties erzint bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif Nooooriu Napoleono cry.gif cry.gif cry.gif negi reiks keist planus ir vietoj suplanuoto ananasinio kept Napoleoną Naujiems doh.gif

Daividija, Inočka - nerealu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RiMami: 28 gruodžio 2008 - 20:46
QUOTE(bliuskė @ 2008 12 28, 18:26)
Pamačiau ir apsiseiliojau... Kaip skaniai atrodo.... user posted image

QUOTE(Muske @ 2008 12 28, 18:33)
ir as apsiseilejau, labai jau skaniai atrodo, nors tokio saldumo smarkaus nemegstu  unsure.gif  bet vaizdas tai seileteki vistiek kelia  thumbup.gif

prasom prasom,vaisinkites!!!
Inocka,reikes man ir tavo krema isbandyt,nes visa laika darau tik su tuo,kuri parasiau,paziuresiu su kuriuo skaniau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2008 12 28, 20:57)
Inocka,reikes man ir tavo krema isbandyt,nes visa laika darau tik su tuo,kuri parasiau,paziuresiu su kuriuo skaniau mirksiukas.gif

Aga, pabandyk, bus idomu suzinot mirksiukas.gif
Atsakyti
Noriu jusu kepiniu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :cry: cry.gif cry.gif .....ir daug noriu !!!!!! nes namie nieko nera saldaus verysad.gif napoleonas atrodo toks slapias bigsmile.gif ....niam niam niam , o morengiuka prie kavutes tuoj patvarkyciau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Inočka @ 2008 12 25, 14:24)
Cipciuk, aciu  4u.gif , as Jums paskui i AZ parasysiu ax.gif

O as kepsiu 29 d. viena toki tortuka su vysniomis. Atsimenu, kaz kada viena mociute ji kepe, tai mes pas ja vaziavom vien tik to torto pavalgyt, nes skanus buvo, tai tiesiog pasaka  wub.gif . Pasirodo pas mane uzrasuose yra jos receptas, prisiminiau, parasytas is jos lupu. Tai kai padarysiu - butinai pasidalinsiu. Labai juokingas to tortuko pavadinimas, rusiskas : STIOPKA-RASTRIOPKA, lietuviskai butu kaz kas tokio: SUSIVELES STIOPKA

Laukiu šito tortuko labai įdomus pavadinimas, ar išvysin jį?
Atsakyti