O as karta i kriaukle ispyliau , tik nepamenu kiek laikiau , pradejau plakti , o ji brudas ant akiu skysteti pradejo , su saukstu tysesi siulas kokio metro , bet zinai pas mane ant dangtalio kuriuo buvo indelis uzdengtas , buvo daug vandens lasu ( aprasojo ) sakau , gak keletas i ta beze ilasejo , kad taip gavosi ......bet gerai , kad tau pavyko , dziaugiuosi uz tave
QUOTE(Inočka @ 2008 12 28, 15:43)
Koks fainuolis Labai įdomu būtų pamatyti pjūvį, lauksim
Tikra saunuole, Inočka Toki grozi sumeistravai
QUOTE(daividija @ 2008 12 28, 19:13)
Morengai is Sonatinos sedevru!!!
Pamačiau ir apsiseiliojau... Kaip skaniai atrodo....
Eikit sau mergos, tuoj infarktą gausiu - argi galima taip ant nakties erzint Nooooriu Napoleono negi reiks keist planus ir vietoj suplanuoto ananasinio kept Napoleoną Naujiems
Daividija, Inočka - nerealu
Daividija, Inočka - nerealu
QUOTE(bliuskė @ 2008 12 28, 18:26)
Pamačiau ir apsiseiliojau... Kaip skaniai atrodo....
QUOTE(Muske @ 2008 12 28, 18:33)
ir as apsiseilejau, labai jau skaniai atrodo, nors tokio saldumo smarkaus nemegstu bet vaizdas tai seileteki vistiek kelia
prasom prasom,vaisinkites!!!
Inocka,reikes man ir tavo krema isbandyt,nes visa laika darau tik su tuo,kuri parasiau,paziuresiu su kuriuo skaniau
QUOTE(daividija @ 2008 12 28, 20:57)
Inocka,reikes man ir tavo krema isbandyt,nes visa laika darau tik su tuo,kuri parasiau,paziuresiu su kuriuo skaniau
Aga, pabandyk, bus idomu suzinot
QUOTE(Inočka @ 2008 12 25, 14:24)
Cipciuk, aciu , as Jums paskui i AZ parasysiu
O as kepsiu 29 d. viena toki tortuka su vysniomis. Atsimenu, kaz kada viena mociute ji kepe, tai mes pas ja vaziavom vien tik to torto pavalgyt, nes skanus buvo, tai tiesiog pasaka . Pasirodo pas mane uzrasuose yra jos receptas, prisiminiau, parasytas is jos lupu. Tai kai padarysiu - butinai pasidalinsiu. Labai juokingas to tortuko pavadinimas, rusiskas : STIOPKA-RASTRIOPKA, lietuviskai butu kaz kas tokio: SUSIVELES STIOPKA
O as kepsiu 29 d. viena toki tortuka su vysniomis. Atsimenu, kaz kada viena mociute ji kepe, tai mes pas ja vaziavom vien tik to torto pavalgyt, nes skanus buvo, tai tiesiog pasaka . Pasirodo pas mane uzrasuose yra jos receptas, prisiminiau, parasytas is jos lupu. Tai kai padarysiu - butinai pasidalinsiu. Labai juokingas to tortuko pavadinimas, rusiskas : STIOPKA-RASTRIOPKA, lietuviskai butu kaz kas tokio: SUSIVELES STIOPKA
Laukiu šito tortuko labai įdomus pavadinimas, ar išvysin jį?