TOOBULAAAA....
Nuostabus tortukas
QUOTE(JOLKA999 @ 2008 12 25, 21:42)
grazus tortukas,tik ar kremo nemazoka,o gal tik taip atrodo
Tikrai tik taip atrodo, kad mazai kremo, ten jo pakankamai zinok
O as savojo skonio turbut neatrasiu man gal medaus tortas skaniausias
Cipciuk, tortas nuostabus Jusu!!!
QUOTE(rugegele23 @ 2008 12 26, 09:34)
Tikrai tik taip atrodo, kad mazai kremo, ten jo pakankamai zinok
galvoju ryt ta torta isikepti,kaip tau jo skonis,jauciu labai saldus,ar tau jis patiko,ar keptum dar syki
QUOTE(JOLKA999 @ 2008 12 26, 12:04)
galvoju ryt ta torta isikepti,kaip tau jo skonis,jauciu labai saldus,ar tau jis patiko,ar keptum dar syki
Jis zinok kaip tik nera saldus labai nes lakstai tokie vos vos saldsteli, o ir kreme tos Rududu skardines kazkaip per daug nesijaucia, nes dedasi krakmolas, pienas, dar grietinele. Siaip skanus tortas, ypac vyro megstamas!
QUOTE(rugegele23 @ 2008 12 26, 11:09)
Jis zinok kaip tik nera saldus labai nes lakstai tokie vos vos saldsteli, o ir kreme tos Rududu skardines kazkaip per daug nesijaucia, nes dedasi krakmolas, pienas, dar grietinele. Siaip skanus tortas, ypac vyro megstamas!
ai,reiks pabandyti,juk kitaip ir nesuzinosiu
Cipciuk, sakykite, o kokioje temperaturoje dziovinote morengus
Su šv. kalėdom superkepėjėlės
Meduoliukus kepiau pagal tris receptus:nerytės,cipciuko ir bea(seniau tokius ir tekepdavau). Tai reziumuojant man patys pačiausi ir pagal tešlos darymą, taip kaip ji kočiojas ir skonį patys pačiausi gavosi pagal Nerytės receptuką. Darydamą pagal cipciuką susimoviau su tuo cukraus deginimu, gavos ne granulės o gabalai, kurie niekaip man neištirpo, todėl gal tešlą perkaitinau o pagal bea, trūkumas, kad reikia tešlą šaldyt.
Jūsų tortai Fantastiniai
Aš dariau ananasinį, viskas tik turbūt perdaug kepimo miltelių, dėjai pakelį, bet tas pakelis pakeliui nelygus
Meduoliukus kepiau pagal tris receptus:nerytės,cipciuko ir bea(seniau tokius ir tekepdavau). Tai reziumuojant man patys pačiausi ir pagal tešlos darymą, taip kaip ji kočiojas ir skonį patys pačiausi gavosi pagal Nerytės receptuką. Darydamą pagal cipciuką susimoviau su tuo cukraus deginimu, gavos ne granulės o gabalai, kurie niekaip man neištirpo, todėl gal tešlą perkaitinau o pagal bea, trūkumas, kad reikia tešlą šaldyt.
Jūsų tortai Fantastiniai
Aš dariau ananasinį, viskas tik turbūt perdaug kepimo miltelių, dėjai pakelį, bet tas pakelis pakeliui nelygus
Cipciuk, ooooohooooo jaučiuosi taip kaip ta šypsenėlė Pusvalandį gal spoksojau Nu toks groožis Sugalvojot mums čia naktį išdaigą iškrėst, ane Kada cipciuk, jūs miegat
davija, gražios tavo fotkės , reiks kitam kartui Nerytės receptuką susirast
davija, gražios tavo fotkės , reiks kitam kartui Nerytės receptuką susirast
QUOTE(davija @ 2008 12 26, 14:19)
Su šv. kalėdom superkepėjėlės
Labai siltos nuotraukytes
Cipciuk-jus fantastiska moteris, tiek laiko skiriat mums papildomai issamiai viska isdestydama, grazaus zmogaus, grazus darbai
QUOTE(daividija @ 2008 12 25, 13:35)
Nu va,parodysiu savo nevykeliska egle,kol dar nesugrauzem.Tiesa,skani tai labai,as megstu tokius saldumynus
daividija, tavo egle super man kazkaip labai greit suplonejo ir tokia nei tokia nei siokia gavos, bet laabai skani, jau kaip ir nebera
cia ne mano darytas,o tetos drauges