Cia nuoroda i si tortuka ( receptas )MARGUTIS
Taip as kepu jam biskvita :
5 kiausiniai
5 saukstai cukraus
5 saukstai miltu .
Trynius issukti su cukrumi iki purumo
Baltimus isplakti iki standziu putu
I baltimus sukresti trynius ir isijoti miltus , atsargiai , letai viska ismaisyti ( as dar ipyliau aguonu , Kucios vis tik )
Supilame tesla i forma , isklota kepimo popieriumi
Taip atrodo iskepias ( formos skersmuo 28 cm. ), as ji siam tortui pjaunu i dvi dalis ( sekancia diana ).
Tie biskvitai siame tortuke
nera zodziu merginos kas per tortai, o jau mieduoliu ivairumas saunuoles
ner ka lygintis man su jumis, ryt bandysiu savo ''grozius'' pafotkinti ir jum parodyti.
ner ka lygintis man su jumis, ryt bandysiu savo ''grozius'' pafotkinti ir jum parodyti.
Labas rytas, norėjau paklausti, kaip gražiai gėlytes padaryt ant torto, su konditeriniu švirkštu? na niekaip nesigauna, o šiandien tortą reik puošt
QUOTE(Srove @ 2008 12 23, 21:11)
Oi ne ne ne , jetus neparasiau, kad maziuko pakiuko puse dejau, taip dek apie arbatini sauksteli, nes mase sunki riesutine, reikia, kad pakeltu
Nugi sudėjau pusę maždaug pakelio(nedidelis buvo).Pagalvojau, kad vistik sunki masė. Kai iškepė,tai nesijautė miltelių skonio.Tik jis toks birus gavosi. Žiūrėsiu kaip šiandien,gal kai atvėso susirišo labiau.O šiaip tai labai skanus pyragas.
Sveikutės
Kepiau tortą "Juodasis Miškas". Čia mano "blynas" :
mano pirmoji vertintoja, dešinėj matosi
Gal galit patarti kokį šokoladą pirkti (o gal dar papildomai kažką dedat? ), norint padaryti papuošimus tortui? Kol ištirpinau visus gabalus, jis sutirštėjo. Negalėjau išspausti su konditeriniu švirkštu pro mažesnę skylutę. Išėjo tik tokie "blynai" (darydama papuošimus, rėmiausi šiuo postu )
Kepiau tortą "Juodasis Miškas". Čia mano "blynas" :
mano pirmoji vertintoja, dešinėj matosi
Gal galit patarti kokį šokoladą pirkti (o gal dar papildomai kažką dedat? ), norint padaryti papuošimus tortui? Kol ištirpinau visus gabalus, jis sutirštėjo. Negalėjau išspausti su konditeriniu švirkštu pro mažesnę skylutę. Išėjo tik tokie "blynai" (darydama papuošimus, rėmiausi šiuo postu )
Jenny., tortas labai grazus , neramuole, egle
einu savo meduti puosti, bo jau geda tokius sedevrus pamacius
einu savo meduti puosti, bo jau geda tokius sedevrus pamacius
QUOTE(neramuole @ 2008 12 24, 11:27)
LABAI GRAZI EGLE
Merginos, turiu žagarėlių receptą, kur galima panaudoti nuo glajaus likusiu trynius, visai neblogi žagarėliai gaunasi:
200 g miltų
15 g margarino
1 kiaušinis
3 kiaušinių tryniai
50 g cukraus
vanilinio cukraus
cukraus pudros pabarstymui
Skanaus!
Ir gerų švenčių visoms
200 g miltų
15 g margarino
1 kiaušinis
3 kiaušinių tryniai
50 g cukraus
vanilinio cukraus
cukraus pudros pabarstymui
Skanaus!
Ir gerų švenčių visoms
Jenny , "blynas" labai puikus
neramuole , eglė
neramuole , eglė
vaje,kaip jums mergaites graziai cia viskas gaunasi,nu man tai vien nesekmes,egle kreiva,namelis sugriuvo ,nu tortai gavosi,bet dar du nepuosti liko,o ir neturiu noro terliotis,tai beleka uzkrausiu(kojines)
Cipciuk,su kokiu antgaliu gaunasi tokios grazios gelytes
einu nusisaut
Cipciuk,su kokiu antgaliu gaunasi tokios grazios gelytes
einu nusisaut
QUOTE(matre @ 2008 12 24, 10:35)
Nugi sudėjau pusę maždaug pakelio(nedidelis buvo).Pagalvojau, kad vistik sunki masė. Kai iškepė,tai nesijautė miltelių skonio.Tik jis toks birus gavosi. Žiūrėsiu kaip šiandien,gal kai atvėso susirišo labiau.O šiaip tai labai skanus pyragas.
Tiek milteliu ir nesijaute .O kaip riesutus gatavus is parduotuves pirkai maltus, ar pati malei, mano buvo pirktiniai, galejo nuo riesutu nelabai gerai sumaltu gal buti birus, o as isnesiau ji saltai i koridoriu ir kuo ilgiau jis man stovejo, tuo skanesnis buvo, truputi primena tingini, riesutu skonio.