dabar žinosiu, reiks rytoj pabandyti, labai visoms AČIŪ visada viską greit ir aiškiai paaškinat
Turiu klausimuką Ar skanu būtų ananasinis Cipciuko tortas su šviežiu ananasu, o ne konservuotu ir palaistytas pirktom natūraliom ananasų sultim?
QUOTE(bliuskė @ 2008 12 23, 00:12)
Turiu klausimuką Ar skanu būtų ananasinis Cipciuko tortas su šviežiu ananasu, o ne konservuotu ir palaistytas pirktom natūraliom ananasų sultim?
Manau, kad sviezias ananasas gali buti per kietas ir per astrus, nors cia, aisku, skonio reikalas.
QUOTE(Dolli_ @ 2008 12 23, 01:01)
sveikos, zinau kad ne i tema cia uzklausiu, bet gal kas pagelbes, ar yra internetines parduotuves ar kokia normali parduotuve, kur butu galima isigyti viskiu konditeriniu "irankiu" pvz man reiktu va tokiu formeliu, niekur LT nemacius gal kas pagelbes?
sitie
sitie
Deje, man nerodo nuotraukos
Taciau konditeriniu irankiu galima rasti www.arevitosiranga.lt
QUOTE(Dolli_ @ 2008 12 23, 01:01)
sveikos, zinau kad ne i tema cia uzklausiu, bet gal kas pagelbes, ar yra internetines parduotuves ar kokia normali parduotuve, kur butu galima isigyti viskiu konditeriniu "irankiu" pvz man reiktu va tokiu formeliu, niekur LT nemacius gal kas pagelbes?
sitie
sitie
pirma karta toki daikta matau net neisivaizduoju ar lietuvoj tokiu yra
QUOTE(Inočka @ 2008 12 22, 23:15)
Manau, kad sviezias ananasas gali buti per kietas ir per astrus, nors cia, aisku, skonio reikalas.
Va aš irgi taip pamaniau... Ačiū už nuomonę Gaminsiu Kalėdoms, tai norisi, kad būtų kuo skaniau
Nusipirkau tų kremų iš pakelių, tik vanilinio neradau, tai nusipirkau grietinėlės skonio, šokoladinį, šokoladinį-riešutinį ir kažkokį "ajerkoniakowy" (gal žinot, kas čia per velnias ). Tai kaip manot, kuris labiau tiktų būtent šiam tortukui?
QUOTE(bliuskė @ 2008 12 23, 00:12)
Turiu klausimuką Ar skanu būtų ananasinis Cipciuko tortas su šviežiu ananasu, o ne konservuotu ir palaistytas pirktom natūraliom ananasų sultim?
Butu zymiai skaniau , tik ananasas turi buti prinokes( minkstas ), as visada jei tik isgaliu ar gaunu pirkti , dedu sviezius vaisius ar uogas , skirtumas ir skonis akivaizdus.
Tokias formeles esu maciusi , restorano sefo rankose ,bet is kur tikrai nezinau
QUOTE(cipciukas @ 2008 12 22, 23:53)
Butu zymiai skaniau , tik ananasas turi buti prinokes( minkstas ), as visada jei tik isgaliu ar gaunu pirkti , dedu sviezius vaisius ar uogas , skirtumas ir skonis akivaizdus.
Tokias formeles esu maciusi , restorano sefo rankose ,bet is kur tikrai nezinau
Tokias formeles esu maciusi , restorano sefo rankose ,bet is kur tikrai nezinau
Mano ananasas jau gerų pora savaičių ant palangės noksta Na dėl viso pikto nusipirksiu ir konservuotų
QUOTE(Dolli_ @ 2008 12 23, 01:01)
sveikos, zinau kad ne i tema cia uzklausiu, bet gal kas pagelbes, ar yra internetines parduotuves ar kokia normali parduotuve, kur butu galima isigyti viskiu konditeriniu "irankiu" pvz man reiktu va tokiu formeliu, niekur LT nemacius gal kas pagelbes?
sitie
sitie
aš tokias formeles turiu, bet pirkau JK
http://www2.westfali...making_tins.htm
mergaites,kaip kepat biskvita,kad iskiltu lygiai(be pilvu)?
pirmas blynas. Kalediniai meduoliai
2 tryniai
1 kiaušinis
100 g cukraus
100 g grietinės
100 g sviesto
80 g medaus
500 g miltų
0,5 šaukštelio kepimo miltelių (Kepimo milteliai)
0,5 šaukštelio prieskonių mišinio
Puošimui: 50 g šokolado
1 baltymas
1 stiklinė cukraus pudros
truputis aronijos sulčių (suteikti glajui spalvą)
Kiaušinį ir trynius išsukame su cukrumi. Į juos sudedame pakaitintą medų su sviestu ir prieskoniais. Supilame grietinę ir miltus, sumaišytus su kepimo milteliais.
Užminkytą tešlą 2-3 val. laikome šaldytuve.
Iškočiojame 7 mm storio tešlos lakštą. Iš jo išpjauname norimos formos meduolius.
Kepame vidutinio karštumo orkaitėje, kol paruduoja.
Ruošdami glajų, kiaušinio baltymą išplakame iki standžių putų. Nuolat plakdami po šaukštelį suberiame cukraus pudrą.
2 tryniai
1 kiaušinis
100 g cukraus
100 g grietinės
100 g sviesto
80 g medaus
500 g miltų
0,5 šaukštelio kepimo miltelių (Kepimo milteliai)
0,5 šaukštelio prieskonių mišinio
Puošimui: 50 g šokolado
1 baltymas
1 stiklinė cukraus pudros
truputis aronijos sulčių (suteikti glajui spalvą)
Kiaušinį ir trynius išsukame su cukrumi. Į juos sudedame pakaitintą medų su sviestu ir prieskoniais. Supilame grietinę ir miltus, sumaišytus su kepimo milteliais.
Užminkytą tešlą 2-3 val. laikome šaldytuve.
Iškočiojame 7 mm storio tešlos lakštą. Iš jo išpjauname norimos formos meduolius.
Kepame vidutinio karštumo orkaitėje, kol paruduoja.
Ruošdami glajų, kiaušinio baltymą išplakame iki standžių putų. Nuolat plakdami po šaukštelį suberiame cukraus pudrą.