
Laba, norėjau paklausti, jei aš šiandien iškepčiau biskvitą, o rytoj tik tepčiau tortą, jis man nesukietėtų?
AČIŪ

QUOTE(Oksiukas @ 2008 12 22, 14:18)
Laba, norėjau paklausti, jei aš šiandien iškepčiau biskvitą, o rytoj tik tepčiau tortą, jis man nesukietėtų?
AČIŪ

Kas ? biskvitas ?


labai ačiū cipciuk, nes pirmą kartą kepsiu, tai už tai ir nežinau

QUOTE(Oksiukas @ 2008 12 22, 14:59)
Nieko , dabar zinosi , as kepu vakare , o pjaunu kita diena

sveikos
ruosiuosi kepti ananasinio tortuko biskvita. Tai jus man pasakykit(kepsiu pirma karta), ar iskepusi biskvita palikti atvesti orkaitej, ar, sakykim po kokiu 5 min istraukti. Atsiprasau, jei kartojuosi siuo klausimu
ruosiuosi kepti ananasinio tortuko biskvita. Tai jus man pasakykit(kepsiu pirma karta), ar iskepusi biskvita palikti atvesti orkaitej, ar, sakykim po kokiu 5 min istraukti. Atsiprasau, jei kartojuosi siuo klausimu

QUOTE(rasixe @ 2008 12 22, 15:20)
sveikos
ruosiuosi kepti ananasinio tortuko biskvita. Tai jus man pasakykit(kepsiu pirma karta), ar iskepusi biskvita palikti atvesti orkaitej, ar, sakykim po kokiu 5 min istraukti. Atsiprasau, jei kartojuosi siuo klausimu
ruosiuosi kepti ananasinio tortuko biskvita. Tai jus man pasakykit(kepsiu pirma karta), ar iskepusi biskvita palikti atvesti orkaitej, ar, sakykim po kokiu 5 min istraukti. Atsiprasau, jei kartojuosi siuo klausimu

as ir taip ir kitaip dariau. abiem atvejais iseina gerai. siaip tai dazniausiai leidziu jam atvesti su visa orkaite, nes neturiu kur saugiai karsto padeti

QUOTE(MAMICY @ 2008 12 22, 15:33)
as ir taip ir kitaip dariau. abiem atvejais iseina gerai. siaip tai dazniausiai leidziu jam atvesti su visa orkaite, nes neturiu kur saugiai karsto padeti 

aciu uz atsakyma

QUOTE(rasixe @ 2008 12 22, 15:45)
KNYGOJE BUVO PARASYTA - ISTRAUKTI KA TIK ISKEPUSI !!!!
Klausimas CIPSIUKUI..
Ar sviestinį popierių galima pakeisti folija??
Ar išvis geriau formą ištempti reibalais? Čia aš ruošiuos kepti kažkada visų senai išgirtą Obuolių-manų pyragą..
Ar sviestinį popierių galima pakeisti folija??
Ar išvis geriau formą ištempti reibalais? Čia aš ruošiuos kepti kažkada visų senai išgirtą Obuolių-manų pyragą..

Nieko , dabar zinosi , as kepu vakare , o pjaunu kita diena , o perpjauti moki ? su siulu ?
Aš pjausiu su peiliu, o kaip su siūlu


QUOTE(Oksiukas @ 2008 12 22, 20:06)
Aš iš pradžių įpjaunu truputėlį su peiliu aplink biskvitą, tada dedu siūlą į tą įpjovą ir sukryžiavusi siūlų galus tempiu į priešingas puses - nu gal suprasit ką čia parašiau

Gal kitos kaip kitaip daro
