Laba, norėjau paklausti, jei aš šiandien iškepčiau biskvitą, o rytoj tik tepčiau tortą, jis man nesukietėtų?
AČIŪ

QUOTE(Oksiukas @ 2008 12 22, 14:18)
Laba, norėjau paklausti, jei aš šiandien iškepčiau biskvitą, o rytoj tik tepčiau tortą, jis man nesukietėtų?
AČIŪ

Kas ? biskvitas ?

labai ačiū cipciuk, nes pirmą kartą kepsiu, tai už tai ir nežinau

QUOTE(Oksiukas @ 2008 12 22, 14:59)
Nieko , dabar zinosi , as kepu vakare , o pjaunu kita diena

sveikos
ruosiuosi kepti ananasinio tortuko biskvita. Tai jus man pasakykit(kepsiu pirma karta), ar iskepusi biskvita palikti atvesti orkaitej, ar, sakykim po kokiu 5 min istraukti. Atsiprasau, jei kartojuosi siuo klausimu
ruosiuosi kepti ananasinio tortuko biskvita. Tai jus man pasakykit(kepsiu pirma karta), ar iskepusi biskvita palikti atvesti orkaitej, ar, sakykim po kokiu 5 min istraukti. Atsiprasau, jei kartojuosi siuo klausimu

QUOTE(rasixe @ 2008 12 22, 15:20)
sveikos

as ir taip ir kitaip dariau. abiem atvejais iseina gerai. siaip tai dazniausiai leidziu jam atvesti su visa orkaite, nes neturiu kur saugiai karsto padeti

QUOTE(MAMICY @ 2008 12 22, 15:33)
as ir taip ir kitaip dariau. abiem atvejais iseina gerai. siaip tai dazniausiai leidziu jam atvesti su visa orkaite, nes neturiu kur saugiai karsto padeti 

aciu uz atsakyma

QUOTE(rasixe @ 2008 12 22, 15:45)
KNYGOJE BUVO PARASYTA - ISTRAUKTI KA TIK ISKEPUSI !!!!
Klausimas CIPSIUKUI..
Ar sviestinį popierių galima pakeisti folija??
Ar išvis geriau formą ištempti reibalais? Čia aš ruošiuos kepti kažkada visų senai išgirtą Obuolių-manų pyragą..
Ar sviestinį popierių galima pakeisti folija??
Ar išvis geriau formą ištempti reibalais? Čia aš ruošiuos kepti kažkada visų senai išgirtą Obuolių-manų pyragą..

Nieko , dabar zinosi , as kepu vakare , o pjaunu kita diena , o perpjauti moki ? su siulu ?
Aš pjausiu su peiliu, o kaip su siūlu

QUOTE(Oksiukas @ 2008 12 22, 20:06)
Aš iš pradžių įpjaunu truputėlį su peiliu aplink biskvitą, tada dedu siūlą į tą įpjovą ir sukryžiavusi siūlų galus tempiu į priešingas puses - nu gal suprasit ką čia parašiau

Gal kitos kaip kitaip daro