QUOTE(Inočka @ 2009 01 03, 21:03)
Manau, reikia su cukrumi isplakti ir paskui viska kaitint kartu. Man su kiausiniais skaniau
Ir as manau kad skaniau, ir jie surisa mase geriau. Tai tada reiks su cukrum istrint, o visa kita darysiu kaip parasyta. Dar
Daividija gal parasys tiksliai. Galvoju koki cia dzema deti. Turiu brukniu uogienes, bet ji ne virta, o su cukrumi, tai gal nelabai tiks

lyg juoduju serbentu yra dar uogienes. Dar gal kokios atrasciau
Papildyta:
QUOTE(Masiania* @ 2009 01 03, 21:05)
Jei pakaitinsi kiausiniene gausi

Siaip as viena kazkoki kremuka darudavau, tai ten is pradziu reikejo kiausini su cukrum ismaisyt, o tada i piena pilti, et ten pieno uzvirti nereikejo

Man ir kazkaip zali kiausiniai nelabai patikimai ir apetitingai atrodo
Man tai tie kiausiniai netrukdo, bet va pvz i Napoleona pagal Misele juos irgi reikia deti, bet ten jie issukami su krakmolu ir cukrum berods, uzpilamas karstas pienas ir virinama tada. Tai matyt ir cia panasiai reikia daryt.