Pire gražios gėlės pridedu gardų pyragaitį. Nežinau net kaip čia jį pavadint

Pagal receptų knygą jis vadinasi:
Miniatiūriniai šokoladiniai keksiukai su grietinėle ir vaisiais.
Jums reikės:
Popierinių formelių
125 g šokolado
150 g maskarponės sūrio (aš naudojau "Mūsų" švelnią varškę maišytą su cukraus pudra, keliom kruopelytėm vanilnio cukraus, šaukšteliu romo ir keliais citrinos sulčių lašais)
1 šaukštas apelsinų likerio
plakamosios grietinėlės (naudojau Rama)
90 g aviečių
90 g mėlynių
(aš naudojau šaldytas uogas)

1.Ištirpinti šokoladą. ( į puodą su vandeniu įstatom kitą, mažesnį puodą, į kurį sutrupinam šokoladą, kartais pamaišom kol ištirps, svarbu neperkaitint)
2. Popierines formeles ištepam šokoladu. nepagailėkite šokolado dugnui.

3. Formeles pastatom į šaldytuvą 15-20 min, kol šokoladas sustings. Kai sustingsta, atsargiai nulupame popierių. Dugnas stingsta lėčiausiai, todėl įsitikinkite ar jis tikrai gerai sustingo. Jeigu šokoladas bus minkštas, tai visas dugnas liks ant popieriaus


4. Sumaišom varškę su keliom krupelytėm vanilinio cukraus, šaukšteliu romo, cukraus pudra (pagal skonį) ir keliais lašais citrinos sulčių. Ingridientus galima pakeist pagal savo norus ir pomėgius

. Kulinarinio švirkšto ar maišelio pagalba įspaudžiam į šokoladines formeles (užpildom maždaug 2/3 formelės)

5. Siplakam grietinėlę su cukraus pudra, ar be jos, kas kaip mėgsta, ir uždedam ant varškės.

6. Papuošiam uogom

7. Nepamirštam pagaminti reikiamo kiekio, kad užtektų ir namiškiams ir kaimynams

Skanaus

Dar vienas įdaro variantas (man asmeniškai labiau patiko) Tiramisų torto įdaras
pvz: