Na ką, kepėjėlės, nenustojam kepti!!!
1 tema
2 tema
3 tema
4 tema
5 tema
6 tema
7 tema
8 tema
9 tema
10 tema
Na nenoriu labai čia daug rašyt, bet kaip šios temos kūrėja, privalau prižiūrėt temą. Tad:
1. Nesipykstam
2. Stengiamės be reikalo nepletkint, o daugiau kept. Plepesiams galim susikurt atskirą temelę (galėsiu tuo užsiimt)
3. Jei norim kažko paklaust, pirma per paiešką paieškom, ar nėra tokio atsakymo, o tada klausiam
Šį kartą aš griežta bent jau bandysiu būt tokia
Smagu kad nauja tema .prie to pacio noriu paprasyti,jog maziau bereikalingu paveiksliuku detumete,nes jie labai jau apkrauna puslapio krovima ir uzima tik vieta
Pire gražios gėlės pridedu gardų pyragaitį. Nežinau net kaip čia jį pavadint
Pagal receptų knygą jis vadinasi:
Miniatiūriniai šokoladiniai keksiukai su grietinėle ir vaisiais.
Jums reikės:
Popierinių formelių
125 g šokolado
150 g maskarponės sūrio (aš naudojau "Mūsų" švelnią varškę maišytą su cukraus pudra, keliom kruopelytėm vanilnio cukraus, šaukšteliu romo ir keliais citrinos sulčių lašais)
1 šaukštas apelsinų likerio
plakamosios grietinėlės (naudojau Rama)
90 g aviečių
90 g mėlynių
(aš naudojau šaldytas uogas)
1.Ištirpinti šokoladą. ( į puodą su vandeniu įstatom kitą, mažesnį puodą, į kurį sutrupinam šokoladą, kartais pamaišom kol ištirps, svarbu neperkaitint)
2. Popierines formeles ištepam šokoladu. nepagailėkite šokolado dugnui.
3. Formeles pastatom į šaldytuvą 15-20 min, kol šokoladas sustings. Kai sustingsta, atsargiai nulupame popierių. Dugnas stingsta lėčiausiai, todėl įsitikinkite ar jis tikrai gerai sustingo. Jeigu šokoladas bus minkštas, tai visas dugnas liks ant popieriaus
4. Sumaišom varškę su keliom krupelytėm vanilinio cukraus, šaukšteliu romo, cukraus pudra (pagal skonį) ir keliais lašais citrinos sulčių. Ingridientus galima pakeist pagal savo norus ir pomėgius . Kulinarinio švirkšto ar maišelio pagalba įspaudžiam į šokoladines formeles (užpildom maždaug 2/3 formelės)
5. Siplakam grietinėlę su cukraus pudra, ar be jos, kas kaip mėgsta, ir uždedam ant varškės.
6. Papuošiam uogom
7. Nepamirštam pagaminti reikiamo kiekio, kad užtektų ir namiškiams ir kaimynams
Skanaus
Dar vienas įdaro variantas (man asmeniškai labiau patiko) Tiramisų torto įdaras
pvz:
Pagal receptų knygą jis vadinasi:
Miniatiūriniai šokoladiniai keksiukai su grietinėle ir vaisiais.
Jums reikės:
Popierinių formelių
125 g šokolado
150 g maskarponės sūrio (aš naudojau "Mūsų" švelnią varškę maišytą su cukraus pudra, keliom kruopelytėm vanilnio cukraus, šaukšteliu romo ir keliais citrinos sulčių lašais)
1 šaukštas apelsinų likerio
plakamosios grietinėlės (naudojau Rama)
90 g aviečių
90 g mėlynių
(aš naudojau šaldytas uogas)
1.Ištirpinti šokoladą. ( į puodą su vandeniu įstatom kitą, mažesnį puodą, į kurį sutrupinam šokoladą, kartais pamaišom kol ištirps, svarbu neperkaitint)
2. Popierines formeles ištepam šokoladu. nepagailėkite šokolado dugnui.
3. Formeles pastatom į šaldytuvą 15-20 min, kol šokoladas sustings. Kai sustingsta, atsargiai nulupame popierių. Dugnas stingsta lėčiausiai, todėl įsitikinkite ar jis tikrai gerai sustingo. Jeigu šokoladas bus minkštas, tai visas dugnas liks ant popieriaus
4. Sumaišom varškę su keliom krupelytėm vanilinio cukraus, šaukšteliu romo, cukraus pudra (pagal skonį) ir keliais lašais citrinos sulčių. Ingridientus galima pakeist pagal savo norus ir pomėgius . Kulinarinio švirkšto ar maišelio pagalba įspaudžiam į šokoladines formeles (užpildom maždaug 2/3 formelės)
5. Siplakam grietinėlę su cukraus pudra, ar be jos, kas kaip mėgsta, ir uždedam ant varškės.
6. Papuošiam uogom
7. Nepamirštam pagaminti reikiamo kiekio, kad užtektų ir namiškiams ir kaimynams
Skanaus
Dar vienas įdaro variantas (man asmeniškai labiau patiko) Tiramisų torto įdaras
pvz:
Kokia gera ideja su sokoladu formelej Butinai bus isbandyta!
kaip skaniai ir gundančiai atrodo
receptukas labai fainas,nusirašysiu ir tikrai pabandysiu
receptukas labai fainas,nusirašysiu ir tikrai pabandysiu
Kepiau štai šį pyragą. Pyragas iš tiesų drėgnas, lengvai karstelėjęs, juodai raudonos spalvos. Tik soda suteikė specifinį prieskonį. Man asmeniškai jis netrukdė. Ji čia dedama negesinta, nes sąveikaudama su kakava ir suteikia pyragui tokį intensyvų atspalvį. Manau, taip atrodantis biskvitas būtų idealus pagal pavadinimą "Juodajam miškui" ar "Juodajam princui".
AGUONELE ....na negi tau nemalonu matyti grazu paveiksleli ? gele , zveriuka ar dar ka nors ....negi tau tai nepakelia nuotaikos ? man jie toki mieli , linksmi , ir kartais taip pakelia slogia nuotaika , juk jie tam ir sudaryti , kad galima butu pasinaudoti .....kai per sutuoktuviu metines gavau tiek geliu , man atrode , kad jos visos pas mane pamerktos , taip malonu buvo .....bet prizadu , jei moderatoriai uzdraus tikrai nebedesiu , o kol kas atsiprasau , bet su tavim nenoriu surikti .
AUGES kokie saunus desertukai , tiesiok seiliu nesulaikau burnoj , tikrai darysiu Naujiesiems Metams !!!!!.....prizadu
AUGES kokie saunus desertukai , tiesiok seiliu nesulaikau burnoj , tikrai darysiu Naujiesiems Metams !!!!!.....prizadu
QUOTE(cipciukas @ 2008 12 14, 20:26)
AGUONELE ....na negi tau nemalonu matyti grazu paveiksleli ? gele , zveriuka ar dar ka nors ....negi tau tai nepakelia nuotaikos ? man jie toki mieli , linksmi , ir kartais taip pakelia slogia nuotaika , juk jie tam ir sudaryti , kad galima butu pasinaudoti .....kai per sutuoktuviu metines gavau tiek geliu , man atrode , kad jos visos pas mane pamerktos , taip malonu buvo .....bet prizadu , jei moderatoriai uzdraus tikrai nebedesiu , o kol kas atsiprasau , bet su tavim nenoriu surikti .
[size=7]
[size=7]
man tie paveikslėliai labai patinka kartais tiek prisijuokiu,kai įdeda kokį juokingą ar šiaip mielą paveikslėlį
cipciukas tokių gerų suranda
QUOTE(Auges @ 2008 12 14, 20:09)
Kokie pyragiukai Tikrai bus išmėginti, rašau į eilę Beje, jie ant stalo tai kaip puošmena manau netgi žiūrėtūsi
QUOTE(cipciukas @ 2008 12 14, 21:57)
Vaivaiva ....tave neinasi atpazinti ....uzsidejai kepuriuka