QUOTE(New @ 2009 09 27, 19:38)
Tikrai, pyragas SUPER skanus gavosi, tik kitą kartą obuolius susmeigčiau į tešlą, nes sudėjus ant dugno jie gerokai patęžta. Ir darysu iš dvigubos porcijos tešlos. Rekomenduoju, kas nebandėte - būtinai pabandykite
O Tau obuoliai neiškyla kepimo metu? Keista tada, nes man jie kuo gražiausiai iškyla, kad ir kiek ant dugno dedu, kad ir kokios konsistencijos (dažniausiai pradedančius gesti išpjaustau, tai jie minkštesni) jie būtų. O ir prikraunu ant dugno jų tikrai nemažai. Iš pradžių atrodydavo, kad tešlos neužteks, bet kai iškepdavo viskas gerai būdavo (mano kepimo indas tikrai nemažas). O kaip gavosi iš dvigubos? Aš kai kepiau kažkuo nepatiko, tik nepamenu kuo
P.S. Džiaugiuosi, kad patinka pyragas. Skanaus
LT saulele, atrodo kaip iš receptų knygos. Super