o maniškio pyrago recepto musjau niekas ir nebandė, jokių atsiliepimų o toks skanus
QUOTE(multti @ 2009 01 20, 19:23)
Kept nemokėjai
Nu jau turbut Ne man skirtas sitas manu sedevras matyt
QUOTE(Zlata @ 2009 01 20, 18:16)
Nu jau turbut Ne man skirtas sitas manu sedevras matyt
neimk į galvą, ne man irgi bus tų pyragų, reikia eit Cipciuko naująjį su varške pabandyti, super skaniai atrodo
QUOTE(Olesta @ 2009 01 20, 20:19)
neimk į galvą, ne man irgi bus tų pyragų, reikia eit Cipciuko naująjį su varške pabandyti, super skaniai atrodo
Pas mane kazkokia improvizacija is obuoliu irgi jau kepa
QUOTE(cipciukas @ 2008 09 14, 15:57)
Gamyba tokia : miltus , cukru ir manu kruopas sumaisai ( gauni sausa birala ).
Obuolius sutarkuoji burokine tarka ( lupti nereikia ).
I skardele papili sauso misinio , na 2 mm. ne daugiau , ant jo dedi tarkuotus obuolius 0,5 cm. storio sluoksniu , su delnu paspausdama ( ciut ciut ) islygini pavirsiu , vel kartoji ta pati ,kol sudesi visus sluoksnius , perspeju kuo plonesni sluoksniai ir kuo ju daugiau tuo skanesnis ir grazrsnis ( prapjovus ) gaunasi pyragas . Oi dar kepimo miltelius pamirsau pamineti ,juos sumaisai kartu su miltais .....t.t .
I obuolius jeigu megstate ipilkite cinamono ( maniskei nemegsta ).
Viena karta i obuolius ipyliau cukraus - man buvo per saldus , o as megstu saldziaruksti.
Tiesa , virsutinis sluoksnis turi buti sauso misinio , ant jo uzpilkite istirpinto sviestuko ,kad virsus neapdziutu bekepdamas , galite apdeti plonai atpjautais gabaleliai.
SKANAUS
Obuolius sutarkuoji burokine tarka ( lupti nereikia ).
I skardele papili sauso misinio , na 2 mm. ne daugiau , ant jo dedi tarkuotus obuolius 0,5 cm. storio sluoksniu , su delnu paspausdama ( ciut ciut ) islygini pavirsiu , vel kartoji ta pati ,kol sudesi visus sluoksnius , perspeju kuo plonesni sluoksniai ir kuo ju daugiau tuo skanesnis ir grazrsnis ( prapjovus ) gaunasi pyragas . Oi dar kepimo miltelius pamirsau pamineti ,juos sumaisai kartu su miltais .....t.t .
I obuolius jeigu megstate ipilkite cinamono ( maniskei nemegsta ).
Viena karta i obuolius ipyliau cukraus - man buvo per saldus , o as megstu saldziaruksti.
Tiesa , virsutinis sluoksnis turi buti sauso misinio , ant jo uzpilkite istirpinto sviestuko ,kad virsus neapdziutu bekepdamas , galite apdeti plonai atpjautais gabaleliai.
SKANAUS
Laba diena
Bandysiu ir as pagal Jusu receptuka si pyraga kepti. Bet iskolo toks klausimelis ant kokios temperaturos kepti ir kiek laiko? ir ar reikia ikaitinti orkaite? iskart atsiprasau jei kartosiuos, tiesiog nemaciau .
iskart dekui uz atsakyma
QUOTE(j_m @ 2009 01 22, 14:48)
Laba diena
Bandysiu ir as pagal Jusu receptuka si pyraga kepti. Bet iskolo toks klausimelis ant kokios temperaturos kepti ir kiek laiko? ir ar reikia ikaitinti orkaite? iskart atsiprasau jei kartosiuos, tiesiog nemaciau .
iskart dekui uz atsakyma
Bandysiu ir as pagal Jusu receptuka si pyraga kepti. Bet iskolo toks klausimelis ant kokios temperaturos kepti ir kiek laiko? ir ar reikia ikaitinti orkaite? iskart atsiprasau jei kartosiuos, tiesiog nemaciau .
iskart dekui uz atsakyma
Aš prieš tai įkaitinu orkaitę iki 180 - 200 laipsnių, dedu pyragą ir kepu tol, kol viršus švelniai paruduoja manau apie pusvalandį kažkur
multti labai dekui
QUOTE(j_m @ 2009 01 22, 13:48)
Bandysiu ir as pagal Jusu receptuka si pyraga kepti. Bet iskolo toks klausimelis ant kokios temperaturos kepti ir kiek laiko? ir ar reikia ikaitinti orkaite?
Aš išpradžių apie 20 minučių pakepiau 160 laipsnių temperatūroj, po to padidinau ant 180 ir baigiau kepti (man atrodo, kad tada manų kruopos spėja geriau išbrinkt ). Išviso kažkur apie 50-60 minučių kepiau.
QUOTE(RiMami @ 2009 01 22, 15:49)
Aš išpradžių apie 20 minučių pakepiau 160 laipsnių temperatūroj, po to padidinau ant 180 ir baigiau kepti (man atrodo, kad tada manų kruopos spėja geriau išbrinkt ). Išviso kažkur apie 50-60 minučių kepiau.
RiMami labai labai dekui
QUOTE(j_m @ 2009 01 22, 13:48)
Laba diena
Bandysiu ir as pagal Jusu receptuka si pyraga kepti. Bet iskolo toks klausimelis ant kokios temperaturos kepti ir kiek laiko? ir ar reikia ikaitinti orkaite? iskart atsiprasau jei kartosiuos, tiesiog nemaciau .
iskart dekui uz atsakyma
Bandysiu ir as pagal Jusu receptuka si pyraga kepti. Bet iskolo toks klausimelis ant kokios temperaturos kepti ir kiek laiko? ir ar reikia ikaitinti orkaite? iskart atsiprasau jei kartosiuos, tiesiog nemaciau .
iskart dekui uz atsakyma
Aš kepu 180-200C . ......orkaitė ikaitinama visada , ką bekeptumėt ( biskvitą , bandeles , šimtalapį ) , nes laikas skaičiuojamas nuo tada , kai ikišama į įkaitintą orkaitę . O laikas pas kiekvieną prkaitę kitoks ( juk ir storis pyrago gaunasi pas kiekvieną kitoks ) , tik pasakysiu , pas mane 5 cm. storio , kepa gan ilgai , virš valandos tikrai . SĖKMĖS
QUOTE(cipciukas @ 2009 01 23, 10:11)
Aš kepu 180-200C . ......orkaitė ikaitinama visada , ką bekeptumėt ( biskvitą , bandeles , šimtalapį ) , nes laikas skaičiuojamas nuo tada , kai ikišama į įkaitintą orkaitę . O laikas pas kiekvieną prkaitę kitoks ( juk ir storis pyrago gaunasi pas kiekvieną kitoks ) , tik pasakysiu , pas mane 5 cm. storio , kepa gan ilgai , virš valandos tikrai . SĖKMĖS
dekui kepiau vakar. sakyciau kad visai neblogai. kas ragavo visiems patiko. aisku gavau ir keleta pastabeliu, kad jaucias kepimo milteliai, man paciai jaucias manai. taip kad kitam kartui zinosiu. Dar karta dekui uz puiku skanu receptuka!
Obuoliai nulupti, beliko sutarkuot ir sudėt viską kept niam niam niam Beje, kažkaip neįsivaizduoju, koks skonis kai jačiasi manai? gal per daug įdėjus jie jaučiasi??? Nes man nei karto taip nebuvo