Va kažką panašaus mokyklos laikais esu valgius
Tai kiap supratau į paprastą blynų tešlą burokėlių įtarkuojam ir kepam. Nieko daugiau?
As kepiau viena karta obuoliu pyraga su manu kruopom, kaip Cipciukas, man ji dave viena forumiete, o cia pasirodo Cipciuko receptas aa, as tik dar stikline grietines pyliau.
Sveikos,
valgiau labai skanų obuolių pyragą, bet neišgavau recepto. Tik žinau, kad dedasi grietinė, sviestas, miltai, soda, cukrus, bet nėra kiaušinių. O iškepusį reikia aptepti grietine, apibarstyti cinamonu. Gal kas žinot, labai būtų dėkui. fantastiškas pyragiukas, niekaip negaliu pamiršti.
valgiau labai skanų obuolių pyragą, bet neišgavau recepto. Tik žinau, kad dedasi grietinė, sviestas, miltai, soda, cukrus, bet nėra kiaušinių. O iškepusį reikia aptepti grietine, apibarstyti cinamonu. Gal kas žinot, labai būtų dėkui. fantastiškas pyragiukas, niekaip negaliu pamiršti.
QUOTE(cipciukas @ 2008 11 21, 16:31)
Tu ka .....kokiu burokeliu ????
Norejai parasyti -su burokine tarka turbut ?
O gal ir su burokekiais butu skanu
taip, taip su burokine tarka
QUOTE(S.N.A.S @ 2008 11 21, 14:54)
Va kažką panašaus mokyklos laikais esu valgius
Tai kiap supratau į paprastą blynų tešlą burokėlių įtarkuojam ir kepam. Nieko daugiau?
QUOTE(cipciukas @ 2008 11 21, 16:31)
Tu ka .....kokiu burokeliu ????
Nu prajuokinot panos
ACIU *Mistikai* uz paprasta greita recepteli! tik ka isbandziau - pyragiukas gavosi puikia, karstas su ledais mniam.
Sveikutės. Ruošiausi pateikti labai skanaus pyrago receptą- jau besantis forume. Tai cipsiuko receptukas. Pyragas kepamas nesudėtingai ir labai skanus. Kai tik laisvesnė tai ir kepu- greit suvalgom, o ir obuoliai susinaudoja. Aš labiau skaitau negu rašau forume, nes neturiu kažko ypatingo pasiūlyti. Va ir dabar- pavėlavau.... Tad sėkmės visom kepėjėlėm!
taip norejau obuoliu pyrago su persikais,taip norejau...nuvaziavau i maxiam persiku konservuotu,parsivezu,jau ieskau recepto,seiles tysta girdziu is virtuves: "o kam tie ananasai?" vietoj persiku ananasu pasigriebiau beskubedama kaip manot ar tinka obuoliai ir ananasai kartu? nes ananasams nesu as didele drauge aciu uz atsakyma,tikiuos sitoj temoj paklausiau