Įkraunama...
Įkraunama...

Obuoliukai

Va kažką panašaus mokyklos laikais esu valgius thumbup.gif
Tai kiap supratau į paprastą blynų tešlą burokėlių įtarkuojam ir kepam. Nieko daugiau?
Atsakyti
Tu ka .....kokiu burokeliu ???? blink.gif
Norejai parasyti -su burokine tarka turbut ? g.gif
O gal ir su burokekiais butu skanu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cipciukas: 21 lapkričio 2008 - 15:36
As kepiau viena karta obuoliu pyraga su manu kruopom, kaip Cipciukas, man ji dave viena forumiete, o cia pasirodo Cipciuko receptas lotuliukas.gif aa, as tik dar stikline grietines pyliau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugegele23: 21 lapkričio 2008 - 15:44
Cia ne mano receptas tik as ji matyt atgaivinau lotuliukas.gif , nors ji dar vaikysteje kepdavau smile.gif

user posted image
Atsakyti
Sveikos,

valgiau labai skanų obuolių pyragą, bet neišgavau recepto. Tik žinau, kad dedasi grietinė, sviestas, miltai, soda, cukrus, bet nėra kiaušinių. O iškepusį reikia aptepti grietine, apibarstyti cinamonu. Gal kas žinot, labai būtų dėkui. fantastiškas pyragiukas, niekaip negaliu pamiršti. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2008 11 21, 16:31)
O gal ir su burokekiais butu skanu  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif taip, taip su burokine tarka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(S.N.A.S @ 2008 11 21, 14:54)
Va kažką panašaus mokyklos laikais esu valgius thumbup.gif
Tai kiap supratau į paprastą blynų tešlą burokėlių įtarkuojam ir kepam. Nieko daugiau?

QUOTE(cipciukas @ 2008 11 21, 16:31)
O gal ir su burokekiais butu skanu  lotuliukas.gif

Nu prajuokinot panos lotuliukas.gif hihihi.gif
Atsakyti
Juoktis sveika , taip linksmiau gyventi biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
ACIU *Mistikai* uz paprasta greita recepteli! tik ka isbandziau - pyragiukas gavosi puikia, karstas su ledais mniam. smile.gif
Atsakyti
Sveikutės. Ruošiausi pateikti labai skanaus pyrago receptą- jau besantis forume. Tai cipsiuko receptukas. Pyragas kepamas nesudėtingai ir labai skanus. Kai tik laisvesnė tai ir kepu- greit suvalgom, o ir obuoliai susinaudoja. Aš labiau skaitau negu rašau forume, nes neturiu kažko ypatingo pasiūlyti. Va ir dabar- pavėlavau.... Tad sėkmės visom kepėjėlėm! thumbup.gif
Atsakyti
taip norejau obuoliu pyrago su persikais,taip norejau...nuvaziavau i maxiam persiku konservuotu,parsivezu,jau ieskau recepto,seiles tysta cool.gif girdziu is virtuves: "o kam tie ananasai?" blink.gif blink.gif vietoj persiku ananasu pasigriebiau beskubedama cry.gif cry.gif cry.gif kaip manot ar tinka obuoliai ir ananasai kartu? g.gif nes ananasams nesu as didele drauge doh.gif aciu uz atsakyma,tikiuos sitoj temoj paklausiau ax.gif
Atsakyti
Mmergyte, o kodel nedraugauji su jais rolleyes.gif , del to kad nugrauzia lupas tongue.gif , zinok konservuoti daug svelnesni , as vietoj taves bandyciau , o gal bus superinis pyragas , galesi savo pavadinima duoti , bandyk ir rasyk kaip pasiseke ( vaisius su vaisiumi nesipjauna tongue.gif )
user posted image
Atsakyti