Įkraunama...
Įkraunama...

Obuoliukai

QUOTE(Muselė @ 2008 10 17, 16:24)

Čia ne Srovės pyragėliai jeigu ką ..  ax.gif

Tai juk rasiau, kad recepto seimininkei aciukas, bet pyrageliai tai mano aggressive.gif ir niekam ju neatiduosiu , triniti.gif , na nebent pavaisinti galeciau bebe.gif flirt.gif hihihi.gif
Atsakyti
Vakar kepiau pyragą pagal cipciuko receptą. thumbup.gif skonis, apsivalgiau. Tikrai vienas skaniausių receptų thumbup.gif Dar turiu nemažai antaninių obuolių, jaučiu, artimiausiu metu pakartosiu bigsmile.gif
Ačiū recepto autorei 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Angie_Kiras: 20 spalio 2008 - 08:32
o as kepu obuoliu pyraga pagal toki recepta:
5-6 kiausiniai
3 stkl.cukraus
3 stkl.miltu
0,5 saukstelio kepimo milteliu
apie 1 kg. obuoliu
cinamono

Kiausinius isplaku su cukrumi. suberiu miltus , kepimo milt. Isminkius tesla ,sudedu pjaustytus obuolius ir viska sumaisau. Kepimo inda patepti sviestu ir pabarstyti dziuveseliais ir supilti tesla(paskutiniu metu tai dedu sviestini popieriu). Ant virsaus pabarstyti cinamona. Tiesa jeigu obuoliai ne antaniniai, tai cukraus maziau deti.
Atsakyti
Labukas merginos, perskaiciau temele niu jau visokiu receptu priraset, tik imk ir kepk thumbup.gif
Isbandziau cipsiukes receptuka niu super skanus pyragas essen.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sakiau, kad koki menesi nieko negaminsiu, bet labai gaila obuoliu.
Obuoliu pyrageliai:
200 gr. varskes
200 gr. margarino
3 stiklines po 250 ml. miltu (450 gr)
pakelis kokoso drozliu (50 gr)
1 arb. sauks. kepimo milteliu arba gesintos sodos
Obuoliai, geriausiai antaniniai
Margarina su miltais sukapoti peiliu iki smulkiu gabaliuku. Galima margarina sutarkuoti burokine tarka. Ideti varske, kepimo miltelius ir drozles ir labai gerai isminkyti tesla. Ideti i saldytuva kokiam pusvalandziui. Obuoliius supjaustyti skiltelemis mazdaus 1 cm storio. Iskocioti tesla mazdaug 0,5 cm storio supjaustyti rombais ir ivynioti obuoliu skiltele pavaliota cukruje. Suvynioti vokelius. Vokeli pamirkyti i plakta kiausini ir cukru. Kepti 200 C temp. 20-25 min.
user posted image
Atsakyti
ir as kepiau obuoliu pyraga pagal cipsiuko recepta. Gavosi thumbup.gif , tik as dejau cukraus maziau, nei nurodyta recepte.
Atsakyti
O štai ir mano keptas pyragas biggrin.gif Kieno receptas jau ir taip aišku irnesakyk.gif
user posted image
Atsakyti
Dievuliau bigsmile.gif koks slaputis , sultingas wub.gif

Ar tik ne cipciuko receptukas mastau.gif hihihi.gif
Turbut placioj skardelej kepiai ??? todel plonytis , bet zinai , tas storas nusibodo , reikes ir man placioj issikepti kita karta mirksiukas.gif

user posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2005 08 24, 19:46)
O mes su mamyte nuo senų senovės kepame štai kokį pyragą:

10 obuolių
1 st miltų
1 st manų
1 st cukraus
šaukštelis kepimo miltelių
0,5 pakelio margarino
1 stiklinė pieno+šaukštas cukraus (arba pudros)

Visus sausus produktus sumaišome, 1/3 mišinio pilame į sviestu pateptą formą, ant viršaus dedame 1/2 burokine tarka sutarkuotų obuolių (tarkuojame su žievelėmis), ant viršaus vėl 1/3 sauso mišinio, likusius obuolius ir viršuje likusius miltus. Ant viršaus labai tankiai išdėliojame plokštelėmis supjaustytą margariną, taip, kad beveik neliktų tarp jų tarpų. Kepame 200 temperatūroje apie 0,5 val., žodžiu tol, kol paruduoja o namuose pakvimpa keptais obuoliais. Tada sumaišome pieną su cukraus pudra ir sulaistome pyrago viršų, ten, kur miltai dar nesumirkę. Laaaabai skanu, ypač karštas, bet ir šaltais labai. Tik nesugalvokite dėti į miltus jokių kiaušinių ar riebalų, jie sumirks uo obuolių sulčių.

Skanaus  rolleyes.gif


cia toks pat receptas, tik dar pieno uzpilama. gal kas bande? nes man tai irgi virsus kai kur sausokas buna rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2008 10 22, 20:49)
Dievuliau  bigsmile.gif koks slaputis , sultingas  wub.gif

Ar tik ne cipciuko receptukas mastau.gif  hihihi.gif
Turbut placioj skardelej kepiai ??? todel plonytis , bet zinai , tas storas nusibodo , reikes ir man placioj issikepti kita karta mirksiukas.gif

user posted imageuser posted imageuser posted image


Ir kaip atspėjai, kad cipciuko? dirol.gif biggrin.gif

Taip, plačioj skardelėj kepiau, nes kitokios ir neturiu hihihi.gif bet irgi laaabai liuks gaunas, skanumas neišpasakytas, lapnojo MB šiandien pusę vakaro biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vinciene @ 2008 10 21, 10:48)
o as kepu obuoliu pyraga pagal toki recepta:
5-6 kiausiniai
3 stkl.cukraus
3 stkl.miltu
0,5 saukstelio kepimo milteliu
apie 1 kg. obuoliu
cinamono

Kiausinius isplaku su cukrumi. suberiu miltus , kepimo milt. Isminkius tesla ,sudedu pjaustytus obuolius ir viska sumaisau. Kepimo inda patepti sviestu ir pabarstyti dziuveseliais ir supilti tesla(paskutiniu metu tai dedu sviestini popieriu). Ant virsaus pabarstyti cinamona. Tiesa jeigu obuoliai ne antaniniai, tai cukraus maziau deti.


pridedu nuotraukas (kokybe nekokia-atsiprasau)
user posted image

user posted image
Atsakyti
Gal kuti turit toki obuoliu pyrago recepta, zurnaliuke is kurio kepiau ir dabar jis stebuklingau dingo unsure.gif sis pyragas vadinosi "Prasmatnus obuoliu pyragas" bigsmile.gif ten tesla reikia dalinti i dvi dalis saldyti saldymo kameroj, dali teslos kepti skardoje, tada sukresti ant virsaus tarkuotus burokine tarka obuolius ant vissaus atsargiai sudeti plaktus kiausiniu baltymus ir sutarkuoti likusia tela ant virsaus ir baigti kepti pyraga mirksiukas.gif Gal kuri kepat toki g.gif Zodziu neprisinemu kiek ko deti ir kiek laiko pakepti ta pirmaji skluoksni, bet skonio sio pyrago negaliu pamirsti-jis tiesiog fantastiskas tongue.gif
Atsakyti