QUOTE(cipciukas @ 2008 10 16, 19:11)
Taip , jeigu obuoliai saldesni , buna per saldu , o viena karta su antaniniais kepiau tai vo skonis buvo , tai as dabar jei jauciu , kad obuoliams truksta rugsties , jos truputi iberiu
man irgi per saldus gavosi, o kiek laiko jį kepti reikia? nes jaučiu, perkepiau... ir kokia temp.?
QUOTE(cipciukas @ 2008 10 17, 09:45)
Tik toki radau , kur subinen duoda
Iš pradžių man pasirodė kitaip
Nu tiek prisižvengiau iš jūsų, sėdžiu visa apsiašarojus , nors nuotaika blogu oru pasikėlė
Srove, o pyragiukai tai laaabai skaniai atrodo ar su kepimo milteliais ar be jų, niam niam
Srove, o pyragiukai tai laaabai skaniai atrodo ar su kepimo milteliais ar be jų, niam niam
QUOTE(RiMami @ 2008 10 17, 13:09)
Nu tiek prisižvengiau iš jūsų, sėdžiu visa apsiašarojus , nors nuotaika blogu oru pasikėlė
Srove, o pyragiukai tai laaabai skaniai atrodo ar su kepimo milteliais ar be jų, niam niam
Srove, o pyragiukai tai laaabai skaniai atrodo ar su kepimo milteliais ar be jų, niam niam
As irgi jau Sroves pyragiukus nusiziurejau cipciuko pyragas suvalgytas taigi tesiam toliau obuoliu naikinima
QUOTE(cipciukas @ 2008 10 17, 11:54)
Na kepu as ji 200C. , o laikas na gan ilgai , kokia valanda tai tikrai , cia matot nuo storio priklauso
Musele tu kuo mane laikai , a ???
Kudlotos tavo mintys
Musele tu kuo mane laikai , a ???
Kudlotos tavo mintys
niekuo
o ką tu ten kepi tokį storą
QUOTE(lapute33 @ 2008 10 17, 14:00)
As irgi jau Sroves pyragiukus nusiziurejau cipciuko pyragas suvalgytas taigi tesiam toliau obuoliu naikinima
Čia ne Srovės pyragėliai jeigu ką ..
Nuuuu, ir kas čia per pornografijos tiesiog erotinis obuoliukų skyrelis