Įkraunama...
Įkraunama...

Obuoliukai

QUOTE(cipciukas @ 2008 10 12, 10:17)
Na merginos jis neturi labai smarkiai iskilti , jus pagalvokite, kiek reikia deti milteliu ar sodos , kad pakeltu tiek obuoliu blink.gif , o soda aisku galima deti , tik butinai nugesinti rugstele .


Maunu kept bigsmile.gif parduotuvėjė kepimo miltelių deficitas, o vienos paradvėjos užklausiau, tai išvis nežinojo kas tie kepimo milteliai lotuliukas.gif žodžiu, sodos turiu, ragausim taip visų isgirtą skanumą 4u.gif
Atsakyti
Pyragas favosi fantastiškas wub.gif Tik jis pas mane plonas pakankamai, ir neatrodo taip gražiai, bet skonis nerealus, nesijaučia nei manų, nei sodos smile.gif Dar šilto ragavau, neiškenčiau. Kitą kart bandysiu kitokioj blėkutėj kept, matyt šita per didelė buvo g.gif
Atsakyti
cypciukas, nu man visgi vistiek iskilo klausimas su tuo lydytu sviestu ant virsaus?Kiek jo reikia?kad visa padengtu?Kiek cia bus, mazdau puse pakelio, ar kaip?
Atsakyti
Na patikek Milde , tikrai maziau nei detum pjaustyta gabaliukais , o kie jo reikia priklauso nuo skardeles , gali daryti didesni , bet plonesni, ir mazesni , bet aukstesni , o juk plotis tai skirsis mirksiukas.gif . Islydik puse pakelio , jei neuzteks , dar dalydisi , bet jo daug nereikia pilti , juk cia " nekoloringas " pyragas( nera nei riebalu , nei kiausiniu ) tongue.gif
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2008 10 12, 23:23)
Na patikek Milde , tikrai maziau nei detum pjaustyta gabaliukais , o kie jo reikia priklauso nuo skardeles , gali daryti didesni , bet plonesni, ir mazesni , bet aukstesni , o juk plotis tai skirsis mirksiukas.gif . Islydik puse pakelio , jei neuzteks , dar dalydisi , bet jo daug nereikia pilti , juk cia " nekoloringas " pyragas( nera nei riebalu , nei kiausiniu ) tongue.gif
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image

na, bandysiu ir aš drinks_cheers.gif
Atsakyti
Nu taip, nekaloringas hihihi.gif manai, miltai..
Atsakyti
O as lygtai kabutes uzdejau ax.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Reikes padaryti artimiausiom dienom, kaip tik obuoliukus reikia sunaudot ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2008 09 25, 17:41)
user posted image

Nezinau gal jau buvo toks, neskaiciau blush2.gif

Obuoliu keksas

4 kiausiniai
apypilne stikline cukraus (priklausomai nuo obuoliu saldumo ir skonio) ax.gif
stikline aliejaus
saukstelis vanilinio cukraus
2 sauksteliai kepimo milteliu
2 stiklines miltu
cinamono
3 stiklines tarkuotu obuoliu (apie 7-8 vidut obuoliai)

kiausinius issukam su cukrum, vanilinu, tada pilam alieju, dedam miltus ir kepimo miltelius. Tarkuotus obuolius pabarstom cinamonu ir imaisom i tesla. Kepimo forma patepam sviestuku, pabarstom miltais ir kreciam tesla. Dar uzbarstom cinamono. Kepam 180 laipsniu apie 40 min. Skanaus! Labai greit pasidaro mirksiukas.gif

siandien kepiai sita keksa, tik forma kitokia parinkau smile.gif nu super isejo, labai skanu ir sotu thumbup.gif noriu pagirti mamyte uz receptuka 4u.gif
Atsakyti
As siandien kepiau pagal jau kazkieno rasyta recepta thumbup.gif labai labai skanu thumbup.gif

Obuoliu pyragas


4 kiaušiniai
100 g. cukraus
100 g. sviesto arba margarino
100g. miltų
Įdedu vanilės arba cinamono ant obuolių (jeigu turiu).

Kiaušinių trynius, cukrų, lydytą sviestą arba margariną gerai išmaišom, sudedam miltus ir iki standžių putų išlpaktus kiaušinių baltymus dar gerai išmaišom.
Tešlą supilam ant plonom riekelėm supjaustytų obuolių.Dedu į įkaitintą orkaitę (180 C) ir kepu apie 60 min.



Atsakyti
Na pabandziau ir as vakar ta pyraga su manais 4u.gif liux pyragas, lengvai pagaminamas, nekaloringas ir skanus bigsmile.gif aciu cipciukui uz gera ideja drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lapute33: 16 spalio 2008 - 08:39
QUOTE(cipciukas @ 2008 09 14, 14:57)
Gamyba tokia : miltus , cukru ir manu kruopas sumaisai ( gauni sausa birala ).
Obuolius sutarkuoji burokine tarka ( lupti nereikia ).
I skardele papili sauso misinio , na 2 mm. ne daugiau , ant jo dedi tarkuotus obuolius  0,5 cm. storio sluoksniu , su delnu paspausdama ( ciut ciut ) islygini pavirsiu , vel kartoji ta pati ,kol sudesi visus sluoksnius , perspeju kuo plonesni sluoksniai ir kuo ju daugiau tuo skanesnis ir grazrsnis ( prapjovus ) gaunasi pyragas . Oi dar kepimo miltelius pamirsau doh.gif  doh.gif  doh.gif pamineti ,juos sumaisai kartu su miltais .....t.t .
I obuolius jeigu megstate ipilkite cinamono ( maniskei nemegsta schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif ).
Viena karta i obuolius ipyliau cukraus - man buvo per saldus , o as megstu saldziaruksti.
Tiesa , virsutinis sluoksnis turi buti sauso misinio , ant jo uzpilkite istirpinto sviestuko ,kad virsus neapdziutu bekepdamas , galite apdeti plonai atpjautais gabaleliai.
SKANAUS 4u.gif  4u.gif  4u.gif

ir kiausiniu nereikia??kaip idomiai cool.gif nu einu bandyt. o sviesto??
Atsakyti