Daznai receptus skaitau, bet nieko neidedu, nes dar tik pradendacioji kulinare
Tai sikart idesiu savo mamos obuoliu pyrago receptuka, skanus labai ir greit pasigamina, jau bandziau VAT:
Blėtutę patepti riebaliukais,pipjaustyti obuolių,perberti cinamonu,galima kokoso drožlėm ar šokoladu biškim.Suplakti 5-6 kiaušinius su 2 stiklinėm cukraus ir šaukšteliu vanilinio cukraus,supilti 2 stiklines miltų/nepilnas/ su miltais sumaišyti 1 arbat.šaukštelį sodos ir viską gerai išmaišyti,pilti ant obuolių,kepti kol paruduos ir pakils arba nelips prie degtuko įbedusį pyragą
Mniam , kaip skaniai atrodo. Išties mūsų abiejų pyragiukai panašūs
tik neprižlibinu ar pas tave viršutinis sluoksnis obuolių ar tų miltų-manų. Aha, ir dar pudra apibarstai
tik neprižlibinu ar pas tave viršutinis sluoksnis obuolių ar tų miltų-manų. Aha, ir dar pudra apibarstai
vakar kepiau ir aš pagal cipsiuko receptą. Sunaudojau 10 vidutinio dydžio sultingų obuolių, bet kitą kartą daugiau imsiu, o sauso mišinio man liko, teko į šiukšlinę supilti. Kepimo miltelių dėjau 2.5 arbatinio šaukštelio. Gavosi skanus,saldus, sluoksniai gražiai atrodo. Viršuje truputį vietomis liko sausų miltukų, neperdrėko. Pagalvojau, kad jeigu obuoliukai sausesni, tai sulčių reikėtų įlašinti į juos, kad geriau persigerdinėtų sluoksniai.
Cipciukas man labai įdomu pasidarė iš kur sužinojai šį receptą? Aš jau jį žinau n metų, jis toks netradicinis.
Neskaičiau visko, bet perskaičiau, kad sviestą tirpini. Aš tarkuoju burokine.
O užėjau į šį skyrelį ieškodama skanaus pyrago recepto, kad obuoliai ir varškė būtų. Gal kas esat kepę?
Neskaičiau visko, bet perskaičiau, kad sviestą tirpini. Aš tarkuoju burokine.
O užėjau į šį skyrelį ieškodama skanaus pyrago recepto, kad obuoliai ir varškė būtų. Gal kas esat kepę?
QUOTE(cipciukas @ 2008 10 09, 14:15)
Na kadangi deze obuoliu pradejo gesti , reikejo juos gelbeti , na nezinau ...eilini karta tas pyragas isejo puikiai , tik sy karta dariau mazesni , nes dar torto turiu
jau kaip skanai atrodo, as jau nuo vakar svaigstu apie sita pyragiuka grizusi namo kepsiu butinai
SKaiciau, skaiciau ir sumaniau issikept Cipsiukes pyraga Nu tokio skanaus obuoliu pyrago dar nebuvau valgius, kad ir nekokia vireja, neturiu dideliu gebejimu, bet pyragiukas gavosi
Aciu uz receptuka
Aciu uz receptuka
AS irgi kepiau Cipciuko pyraga tik man jis neiskilo bet skonis tai visai geras
Klausykit, o į cipciuko pyragą vietoj kepimo miltelių galima dėt sodos??? Jei taip, tai kiek? Tačiau jei bus nenugesinta, tai gali labai jaustis