Įkraunama...
Įkraunama...

Obuoliukai

Daznai receptus skaitau, bet nieko neidedu, nes dar tik pradendacioji kulinare blush2.gif
Tai sikart idesiu savo mamos obuoliu pyrago receptuka, skanus labai ir greit pasigamina, jau bandziau biggrin.gif VAT:
Blėtutę patepti riebaliukais,pipjaustyti obuolių,perberti cinamonu,galima kokoso drožlėm ar šokoladu biškim.Suplakti 5-6 kiaušinius su 2 stiklinėm cukraus ir šaukšteliu vanilinio cukraus,supilti 2 stiklines miltų/nepilnas/ su miltais sumaišyti 1 arbat.šaukštelį sodos ir viską gerai išmaišyti,pilti ant obuolių,kepti kol paruduos ir pakils arba nelips prie degtuko įbedusį pyragą smile.gif
Atsakyti
Na kadangi deze obuoliu pradejo gesti , reikejo juos gelbeti , na nezinau ...eilini karta tas pyragas isejo puikiai thumbup.gif , tik sy karta dariau mazesni , nes dar torto turiu tongue.gif
user posted image
Atsakyti
Mniam essen.gif , kaip skaniai atrodo. Išties mūsų abiejų pyragiukai panašūs user posted image user posted imageuser posted image

tik neprižlibinu wacko.gif ar pas tave viršutinis sluoksnis obuolių ar tų miltų-manų. Aha, ir dar pudra apibarstai blink.gif
Atsakyti
Virsus kaip ir priklauso miltu-manu + sviestukas, tik as jo taip norejau , kad pjausciau karsta blush2.gif , tai tie gabaliukai tokie be formos - kleckai doh.gif doh.gif doh.gif

Atsakyti
vakar kepiau ir aš pagal cipsiuko receptą. Sunaudojau 10 vidutinio dydžio sultingų obuolių, bet kitą kartą daugiau imsiu, o sauso mišinio man liko, teko į šiukšlinę supilti. Kepimo miltelių dėjau 2.5 arbatinio šaukštelio. Gavosi skanus,saldus, sluoksniai gražiai atrodo. Viršuje truputį vietomis liko sausų miltukų, neperdrėko. Pagalvojau, kad jeigu obuoliukai sausesni, tai sulčių reikėtų įlašinti į juos, kad geriau persigerdinėtų sluoksniai.
Atsakyti
Cipciukas man labai įdomu pasidarė iš kur sužinojai šį receptą? Aš jau jį žinau n metų, jis toks netradicinis.
Neskaičiau visko, bet perskaičiau, kad sviestą tirpini. Aš tarkuoju burokine.

O užėjau į šį skyrelį ieškodama skanaus pyrago recepto, kad obuoliai ir varškė būtų. Gal kas esat kepę?
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2008 10 09, 14:15)
Na kadangi deze obuoliu pradejo gesti , reikejo juos gelbeti , na nezinau ...eilini karta tas pyragas isejo puikiai  thumbup.gif  , tik sy karta dariau mazesni , nes dar torto turiu  tongue.gif
user posted image


wub.gif jau kaip skanai atrodo, as jau nuo vakar svaigstu apie sita pyragiuka doh.gif grizusi namo kepsiu butinai smile.gif
Atsakyti
Tai , kad ir as ji n metu zinau , dar paaugle kepdavau , nei teslos minkyti , nei kocioti nereikedavo , tik ras ....ir yra ( taip pat ras.....ir nera lotuliukas.gif )
Atsakyti
SKaiciau, skaiciau ir sumaniau issikept Cipsiukes pyraga 4u.gif Nu tokio skanaus obuoliu pyrago dar nebuvau valgius, kad ir nekokia vireja, neturiu dideliu gebejimu, bet pyragiukas gavosi thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Aciu uz receptuka aciuks.gif
Atsakyti
AS irgi kepiau Cipciuko pyraga ax.gif tik man jis neiskilo g.gif bet skonis tai visai geras nestuke.gif
Atsakyti
Klausykit, o į cipciuko pyragą vietoj kepimo miltelių galima dėt sodos??? Jei taip, tai kiek? g.gif Tačiau jei bus nenugesinta, tai gali labai jaustis unsure.gif
Atsakyti
Na merginos jis neturi labai smarkiai iskilti , jus pagalvokite, kiek reikia deti milteliu ar sodos , kad pakeltu tiek obuoliu blink.gif , o soda aisku galima deti , tik butinai nugesinti rugstele .
Atsakyti