Įkraunama...
Įkraunama...

Obuoliukai

QUOTE(ingauk @ 2008 09 26, 12:46)
gal zinot kokiu sausainiu su obuoliais, kazkada seniai dariau bet recepto neprisimenu kiek ko det  g.gif

Sonatinos receptuose yra receptas, atrodo graziai ir skaniai. Bandziusi nesu smile.gif

http://sonatinos-rec...-telainiai.html
Atsakyti
aš savo pabiručiams kepu obuolinius blynus. sutarkuoju kelis obuolius per burokinę tarką, užberiu cukrum, imušu kiaušinį,pieno šlakelį, žiubsnelis druskos ir miltai. miltų nedaug.tešla būna tiršta. iškeptus apibarstau cinamonu. ir niam niam! thumbup.gif . gaunasi du viename :antras patiekalas ir desertas.
Atsakyti
tokius blynus kepu ir as,tikrai labai skanus blynukai iseina. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2008 09 26, 12:46)
gal zinot kokiu sausainiu su obuoliais, kazkada seniai dariau bet recepto neprisimenu kiek ko det  g.gif

cia kaip mini bandeles,kaip trapus sausainis,man labai patinka 200g margarino,2 saukstai grietines 2 sauksta cukraus 2 kiausiniai,50g mieliu gali but sausos,500g miltu,cinamono.margarina sutarkuoti,kitus produktus suplakti,obuolius nulupti supjaustyti skiltelem ir su iskociota supjaustyta tesla apsukti kiekvbiena skiltele,panasiai kaip cicinska,aptepti kiausiniu,apibarstyti cinamonu.
Atsakyti
QUOTE(alfa159 @ 2008 09 18, 19:31)
Mano obuoliu pyragas: (atradau beeksperimentuodama, mums labiausiai patinka)

Tesla:
4-5 kiausiniai;
3/4 stiklines cukraus;
kepimo milteliu arba nubraukstas ir nugesintas saukstelis sodos;
didelis indelis riebios grietines (perkam 30 proc. Namine grietine- tas aukstas plastmasinis indelis) grietines;
vaniles;
miltu, kad tesla butu kaip labai tirsta grietine

Uzbarstymui:
3 sausktai manu,
3 saukstai cukraus;
cinamono
Skanaus!

Kepiau pagal šį receptuką smile.gif Labai skanus išėjo pyragas drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2008 09 13, 22:08)
Kaip ji gali nesukristi ,jeigu nesideda kepimo milteliai blink.gif

1 STIKLINE MANU
1 STIKLINE MILTU
1 STIKLINE CUKRAUS1
1 PAKELIS KEPIMO MILTELIU
7 DIDELI OBUOLIAI

Situ pyragu galima apsivalgyti nestuke.gif  nestuke.gif  nestuke.gif
Nespeju kepti ,momentaliai suryja doh.gif  doh.gif  doh.gif
Slapes , saldziarukstis ....... thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Na, neištvėriau ir aš, vakar išsikepiau šį cipsiuko pyragiuką. Nu man, tai skanumėlis user posted imageuser posted imageuser posted image. Kepiau iš dvigubos porcijos. Tik truputį jautėsi kepimo milteliai, na bet aš jų nuo dūšios ir įvariau (dvigubai daugiau nei recepte duota ir dar už dvi porcijas, pati kalta blush2.gif, bet, kai atšalo tai beveik ir nebesijautė. Aš pakepiau 20 min. 160 temperatūroj, po to padidinau iki 180 ir baigiau kepti, išviso maždaug apie valandą kepiau. Manų kruopos nesijautė viiisiškaaai thumbup.gif . Ačiū, cipsiuk, už skanų receptą user posted image Maniškis gavosi toks, įdomu ar jūsų panašiai atrodo.

user posted image
Atsakyti
SAUNUOLE !!!! jis taip ir atrodo ( tik as daugiau dedu obuoliu )

user posted image
Atsakyti
QUOTE(bazuka @ 2008 09 26, 10:59)
Man tai skanus , jau kepiau porą kartų  4u.gif kepimo miltelių dedu 2 arb. šaukštelius, na manai truputį jaučiasi , bet man nemaišo  mirksiukas.gif o ir vaikai valgo , nes kitokių pyragų su obuoliais neįsiūlysi , krapšto obuolius lauk  doh.gif tik vyras nelabai sužavėtas , bet ir po truputį valgo  smile.gif

O kad dar skaniau butų, 250 g margarino arba sviesto supjaustau juostelėm ir padengiu viršų, tada į orkaitę, kai ištirpsta, palyginu kad būtų daug maž tolygiai visame paviršiui ir kepu toliau. Skanu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

gal kas nors turit receptuką, kaip iškept obuolių pyragą su traškia plutele (esu ragavusi tokį, kurio didesnę dalį sudaro obuoliai, o ne tešlos masė). Lyg ant blėkos dugno klojamas vienas sluoksnis iškočiotos tešlos, tada pilami obuoliai ir ant viršaus antras sluoksnis. Help, labai noriu tokio pyrago biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(multti @ 2008 10 06, 13:17)
Sveikos,

gal kas nors turit receptuką, kaip iškept obuolių pyragą su traškia plutele (esu ragavusi tokį, kurio didesnę dalį sudaro obuoliai, o ne tešlos masė). Lyg ant blėkos dugno klojamas vienas sluoksnis iškočiotos tešlos, tada pilami obuoliai ir ant viršaus antras sluoksnis. Help, labai noriu tokio pyrago  biggrin.gif

400gmiltu 200gcukraus pudros 150gmargarino 1kiausinis 1,5sauksto grietines 2sauksteliai kepimo milteliu,vanilinio jei megsti,1 kg antaniniu obuoliu,tesla palaikyti apie 30min.saldytuve,padalyti i dvi nelygias dalis i vidu deti sutarkuotus obuolius,iskociota tesla pabadyk sakute,geriau iskepa,iskocioti ploniau,turi gautis toks kokio nori tu! mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mork.laura @ 2008 10 07, 10:48)
400gmiltu 200gcukraus pudros 150gmargarino 1kiausinis 1,5sauksto grietines  2sauksteliai kepimo milteliu,vanilinio jei megsti,1 kg antaniniu obuoliu,tesla palaikyti apie 30min.saldytuve,padalyti i dvi nelygias dalis i vidu deti sutarkuotus obuolius,iskociota tesla pabadyk sakute,geriau iskepa,iskocioti ploniau,turi gautis  toks kokio nori tu! mirksiukas.gif

Nuoširdžiai ačiū, ryt išbandysiu ir pasirodysiu kaip pavyko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(KibirVibir @ 2008 09 26, 19:05)
Sonatinos receptuose yra receptas, atrodo graziai ir skaniai. Bandziusi nesu  smile.gif

http://sonatinos-rec...-telainiai.html

man irgi patiko thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti