QUOTE(Agnužėlė @ 2006 10 04, 11:37)
Labukas,
Nežinau kaip tau gavosi tesla obuoliu pyragui, bet man tai kazkokia keista, gal net per skysta ir labai jautesi sveistas, o obuolius apkepinus svieste su cukrumi, tas sviestas jauciasi juodai... iki karameles tikrai toli buvo... O gal mano skrandukas jautrus lydytam sviestui... Zodziu turbut nelabai gavosi:)
Nežinau kaip tau gavosi tesla obuoliu pyragui, bet man tai kazkokia keista, gal net per skysta ir labai jautesi sveistas, o obuolius apkepinus svieste su cukrumi, tas sviestas jauciasi juodai... iki karameles tikrai toli buvo... O gal mano skrandukas jautrus lydytam sviestui... Zodziu turbut nelabai gavosi:)
nu labai gaila tada gerai matyt sakoma, kad tas pats patiekalas kiekvienam skirtingai gaunas... na man tesla, tai iseina minkoma. tiek, kad sviestas, kai darai tesla, neturi buti atsiles iki istezimo ribos, nes tada tikrai tesla gali gautis skystesne del obuoliuku, tai irgi nezinau, na kiek kepiau, ir kiek svecius vaisinau, nu kazkaip niekad tas sviestas nefiguruodavo na siek tiek jausdavos, bet man tai kaip tik tokio pikantiskumo priduodavo nu dar galvociau, kad gal cia man netvarka su skonio receptoriais ale, kad kruva zmoniu vaisinau situo pyragu, tai visiems labai patiko
na siaip jei skrandis jautrus sviestui, tai dar yra variantas paprasciausiai obuoliu gabaliukus sumaisyti su cukrum (is akies, pagal skoni, galima ir cinamonu apibarstyt) ir kokiu 1-2 saukstais krakmolo... tada paprasciausiai tuos obuolius krauti ant teslos ir kepti. krakmolas, kaip ir sutirstina issiskyrusias obuoliu sultys, del ko ta tesla iskepa trapi tesla. o jei tau tesloj jaucias sviestas, tai gal tada keisk i margarina... nu *****, daugiau neismastau, kas cia galetu buti, kad tau taip gavos