Įkraunama...
Įkraunama...

Šuniuko priežiūra ir priežiūros priemonės

QUOTE(Barby @ 2008 12 17, 23:52)
Sveikutės  4u.gif ar kas iš jūsų pirko tokia pasta šuniška?
user posted image
Kiek kartu į savaite reikia valyti dantukus šuniu  g.gif Ar nieko tokio jei šuniukiu ta pasta lieka burnoje nes neišskalausiu..Nupirkau ta pasta ir bijau naudoti  unsure.gif Mano šuniukas nenori dantuku valytis, bet daugiau nori ta pasta suvalgyti  biggrin.gif

aš kažkaip vis į tą pastą atkreipdavau dėmesį, bet iki šiol dar tokios nepirkau, dabar turim kažkokią kitokią, tai labai nebloga thumbup.gif gal dar šepetukas naujas geresnis už seną, nes labai gerai valo smile.gif šunims pastos taip ir pritaikytos, kad nereikia skalauti, ne žmogus gi mirksiukas.gif aš tai valau kažkur kas 1,5 savaitės, maniškė nemėgsta, vis su liežuviu makaluojasi, taip man trukdydama, bet ką darysi, reikia... geriau aš ją pakamuosiu, nei po to svetimas vetas su visokiais geležimis doh.gif
Atsakyti
O kaip šitie kramtalai? Ar padėda del dantuku g.gif Ar geri? Galvoju nupirkti. Bet va kiek į savaite duoti nežinau reikia doh.gif Gal jau kas pirko iš jusu?
kramtalas su dumbliais -- kramtalas
Atsakyti
Jie tikrai neblogi jei šuo juos kramto, maniškiai tai tiesiog praryja, nėra ką valyti. Bet jei kramto-valo gerai.
Atsakyti
Sveikos mirksiukas.gif .Kiek duoti?Na priklauso,kokio dydžio šuniukas,bei kokio dydžio kramtukas biggrin.gif .Na jei maži tai į savaite gali duoti porą kartų,jei didesni tai ir vieno pakaks rolleyes.gif .
Atsakyti
Sveikos,kada geriausiai suniuka pradet mokyt komandu?
Atsakyti
QUOTE(Maištautoja @ 2009 01 10, 08:10)
Sveikos,kada geriausiai suniuka pradet mokyt komandu?

Nuo 3-4 mėn.
Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2009 01 10, 14:57)
Nuo 3-4 mėn.

Kodėl taip vėlai? Sakyčiau, nuo įsigijimo momento.
Atsakyti
QUOTE(Daiva D. @ 2009 01 10, 17:40)
Kodėl taip vėlai? Sakyčiau, nuo įsigijimo momento.

na as ir taip manyciau smile.gif,bet juk ne visas is anksto tai kurias anksciau kurias veliau? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Maištautoja @ 2009 01 11, 08:31)
na as ir taip manyciau smile.gif,bet juk ne visas is anksto tai kurias anksciau kurias veliau? ax.gif

Nelabai supratau klausimo. Bet kokios veislės šuniuką parsinešat namo ir iš karto pradedat mokyti elgesio taisyklių ir pagrindinių komandų.
Atsakyti
Ta prasme klausiu kada pradet pirmas komandas ir kokios jos turetu but? juk iskart visko nemokysi? o gal?
Atsakyti
QUOTE(Maištautoja @ 2009 01 11, 14:59)
Ta prasme klausiu kada pradet pirmas komandas ir kokios jos turetu but? juk iskart visko nemokysi? o gal?

Pirmiausia suniukas pratinamas prie savo vardo, tada manau svarbiausia komanda yra pas mane, skanestu ir zaidimo pagalba turi but mokoma nuo pat pradziu, o visa kita pagal jusu poreikius...
Atsakyti
QUOTE(Daiva D. @ 2009 01 10, 15:40)
Kodėl taip vėlai?

Koks klausimas, toks ir atsakymas.
Kadangi iš klausimo panašu, jog būsimoji šeimininkė-Maištautoja daug patirties neturi, tad atsakydama omeny turėjau dresūrą su dresuotojo pagalba.
Papildyta:
Beje, ir patį klausimą derėjo užduoti ne šioje temoje, o kitoje - apie šuniuko auginimą ir auklėjimą.
Atsakyti