Įkraunama...
Įkraunama...

Šuniuko priežiūra ir priežiūros priemonės

QUOTE(*VICI* @ 2008 01 31, 11:43)
Radvyle, tikiuosi skaitai angliškai smile.gif
http://www.wagntrain...parationAnx.htm
nuorodoje dar bus žodis "barking", tai jį paspaudus irgi gausi info

o gal kas tau dar ir lietuviškų pavyzdžių įdės, aš labai tingiu jų ieškoti blush2.gif o aprašyti irgi tingiu, nemažai ten pasakoti smile.gif

Taip, skaitau angliškai. Ačiū 4u.gif Manau, kaip nors pavyks patarimus įgyvendint unsure.gif Šiaip tai lengviau bus, kaip būsim pasiskiepijusios ir galėsim išeiti į lauką. O tai namuose nuobodoka biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Radvyle: 31 sausio 2008 - 12:55
QUOTE(Radvyle @ 2008 01 31, 12:55)
Taip, skaitau angliškai. Ačiū  4u.gif  Manau, kaip nors pavyks patarimus įgyvendint  unsure.gif Šiaip tai lengviau bus, kaip būsim pasiskiepijusios ir galėsim išeiti į lauką. O tai namuose nuobodoka  biggrin.gif

tai jau taip smile.gif kai mano mažė dar neturėjo paskutinio skiepo, nusinešėm ją ant Šeškinės kalvų (matau, kad ir jūs Šeškinėje mirksiukas.gif ) ir pasitiesėm dekį, kad pagulėtume, pasėdėtume, pabūtume visi kartu, o ta mažė pamačiuis tiek žolių, gamtą, pasiuto tiesiog lotuliukas.gif taip jinai būtų lėkus, nėrus per tas žoles, tiek ir tematę turbūt būtume doh.gif teko greitai eiti namo, nes jinai kankinosi, norėjo lakstyti. Tai va gal kai saviškį jau galėsi išlakstyti bus keik geriau mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos šuniukų mylėtojos 4u.gif ,
Turime 6 mėn. jorkiuką wub.gif norėjau paklausti...ar tikrai juos reikia kiekvieną dieną šukuoti? g.gif
Atsakyti
Kas turi suniuka? Mes turim 3 men mazyli ir norim pabendraut apie ju prieziura, patirti auginant... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*VICI* @ 2008 01 31, 14:10)
tai jau taip smile.gif kai mano mažė dar neturėjo paskutinio skiepo, nusinešėm ją ant Šeškinės kalvų (matau, kad ir jūs Šeškinėje mirksiukas.gif ) ir pasitiesėm dekį, kad pagulėtume, pasėdėtume, pabūtume visi kartu, o ta mažė pamačiuis tiek žolių, gamtą, pasiuto tiesiog lotuliukas.gif taip jinai būtų lėkus, nėrus per tas žoles, tiek ir tematę turbūt būtume doh.gif teko greitai eiti namo, nes jinai kankinosi, norėjo lakstyti. Tai va gal kai saviškį jau galėsi išlakstyti bus keik geriau mirksiukas.gif

WOW - taigi ir MES (t.y.aš ir mano 2 "magaitės") Šeškinėje gyvenam... super

Tik baisiai įdomu jau man, kaip per visus 1 metus MES su TAVIM taip ir nesusutikom...??? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2008 04 30, 18:31)
WOW - taigi ir MES (t.y.aš ir mano 2 "magaitės") Šeškinėje gyvenam... super

Tik baisiai įdomu jau  man, kaip per visus 1 metus MES su TAVIM taip ir nesusutikom...???    ax.gif

nes liepos gale bus jau metai kaip ten nebegyvename biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja1205 @ 2008 04 29, 07:37)
Kas turi suniuka? Mes turim 3 men mazyli ir norim pabendraut apie ju prieziura, patirti auginant... 4u.gif

Visi cia juos turi biggrin.gif O kaip tu svaji priziuri? Matau trumpaplaukis pas tave? Mano irgi... tai tos prieziuros kaip ir nedaug... pakarpau nagus,isvalau ausis ir viskas visa prieziura smile.gif dantu nevalau,nes man atrodo pakankamai issivalo kaulus kramtydama g.gif Klausimas auginantiem trumpaplaukius sunis: Ar sukuojat ju kailiuka? unsure.gif As galvoju,kad gal reiktu nupirkt tas tokias ''serines'' sukas,na tas,minkstais seriais,krentancius plaukus kad issukuot mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Eva... @ 2008 04 30, 20:32)
Visi cia juos turi  biggrin.gif  O kaip tu svaji priziuri? Matau trumpaplaukis pas tave? Mano irgi... tai tos prieziuros kaip ir nedaug... pakarpau nagus,isvalau ausis ir viskas visa prieziura  smile.gif dantu nevalau,nes man atrodo pakankamai issivalo kaulus kramtydama  g.gif  Klausimas auginantiem trumpaplaukius sunis: Ar sukuojat ju kailiuka?  unsure.gif As galvoju,kad gal reiktu nupirkt tas tokias ''serines'' sukas,na tas,minkstais seriais,krentancius plaukus kad issukuot mastau.gif

O kokios veisles ir kiek laiko jusiskei? Mes irgi kerpam nagus, ausytes karts nuo karto isvalom, akytes valau su fiziologiniu tirpalu, nes traiskanoja..ir karta per savaite ismaudom, labai jau prisivalioja smelyje zaisdamas su sunim, nusispirkau ir purskiama nenuplaunama sampuna, taciau dar nebandziau...mes naudojam dantytas rotveileriu sukas, anksciau tai neimanoma buvo pasukuot atrodydavo kaip per sonkauliukus braukai ne per plaukus lotuliukas.gif dabar normaliai sukuojasi, turim ir masazines gumines sukas, su jomis irgi neblogai sukuojasi ir masazuojas kailis, dantuku irgi mes nevalom duodam tam kaulus ir uzkandas spec dantukam...taciau gal nevisada to pakanka, seses maziukei 3 men teko vakar dantuka traukti su narkoze doh.gif nes nepastebejo kaip nuskilo ir sugedo galinis dantukas(per 5 min istino zandukas, buvo pilnas puliu sake vetas), tai manau reikia gerai dantukus visus tiek galinius apziuret....
Atsakyti
Manoji Amerikiečių buldogė smile.gif Dabar jai 4 mėn. ax.gif
Vo,pupsikas mano wub.gif
[attachmentid=141215]

Tai reiškia trumpaplaukius irgi nepakens pašukuot... Keliausim pirkt šukų smile.gif Dėl dantų... maniškė šeriama RAW,tai kaulų beveik kasdien gauna,įvairių įvairiausių,tai galvoju gal to pakanka g.gif nors,gal aš ir neteisi... mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Eva... @ 2008 04 30, 22:00)
Manoji Amerikiečių buldogė  smile.gif  Dabar jai 4 mėn.  ax.gif
Vo,pupsikas mano  wub.gif
[attachmentid=141215]

Tai reiškia trumpaplaukius irgi nepakens pašukuot... Keliausim pirkt šukų  smile.gif  Dėl dantų... maniškė šeriama RAW,tai kaulų beveik kasdien gauna,įvairių įvairiausių,tai galvoju gal to pakanka  g.gif nors,gal aš ir neteisi... mastau.gif

Grazuoliuke wub.gif
Maniskis turi drauge Idzi amerikieciu buldogiuke (gal ir jus ja pazystat, ji yra jusu mazyles amziaus), labai patinka zaisti, tik jau senokai matem, reikes butinai aplankyt ax.gif
Sukuoti trumpaplaukius suniukus manau yra gerai, kazkiek ir iskritusiu plauku issisukuoja ir oda masazuojasi..
Teoriskai griauzdamas kaula turetu nusivalyti dantukus, bet visko buna...gali juk ir genetiskai paveldet silpnus dantukus reikalaujancius didesnes prieziuros..manau tiesiog reikia tikrinti, ypac kai jie keiciasi.. kad nebutu dar neiskritusio dantuko vietoj dykstantis jau kitas, gali pazeisti nauja dantuka...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maja1205: 01 gegužės 2008 - 09:34
QUOTE(Maja1205 @ 2008 05 01, 08:31)
Grazuoliuke wub.gif
Maniskis turi drauge Idzi amerikieciu buldogiuke (gal ir jus ja pazystat, ji yra jusu mazyles amziaus),

Pažystam ir mes Idžę smile.gif Na,kaip,ne oficialiai,bet pažystam smile.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif ar kas iš jūsų pirko tokia pasta šuniška?
user posted image
Kiek kartu į savaite reikia valyti dantukus šuniu g.gif Ar nieko tokio jei šuniukiu ta pasta lieka burnoje nes neišskalausiu..Nupirkau ta pasta ir bijau naudoti unsure.gif Mano šuniukas nenori dantuku valytis, bet daugiau nori ta pasta suvalgyti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Barby: 17 gruodžio 2008 - 23:53