Įkraunama...
Įkraunama...

Šuniuko priežiūra ir priežiūros priemonės

QUOTE(Dianela @ 2005 07 18, 17:59)
O ilgaplaukiams beje dar ir kondicionieriaus reikia, tada mažiau veliasi wink.gif irgi patirtis.

as savo suni kai ismaudziau pigiu sampunu be kondicionieriaus tai dabar reikia kirpyklos ieskot kaltunams iskarpyt, o sukos i kaili nelenda. doh.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Zvake @ 2006 08 06, 11:39)
aciuks.gif
Kai kita leliuka mano sunyte atsives (jei atsives), jau busiu profesionali siuniuku priziuretoja rolleyes.gif

Net sirdi suspaude, kad as pries metus cia dziaugiausi savo pekinukes atsivesta maziuke, o dabar vel turiu 5 suniukus, tik mamyte jau ziuri nuo debeselio, kaip as jos maziukus auginu verysad.gif

Mano naslaiciam pekinukam jau ryt bus menesiukas, ir as norejau paklausti ar as galiu ir ar reikia tokiu mazu veisliu suniukams karpyti nagucius?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zvake: 23 liepos 2007 - 21:23
QUOTE(Zvake @ 2007 07 23, 22:22)
Net sirdi suspaude, kad as pries metus cia dziaugiausi savo pekinukes atsivesta maziuke, o dabar vel turiu 5 suniukus, tik mamyte jau ziuri nuo debeselio, kaip as jos maziukus auginu  verysad.gif

Mano naslaiciam pekinukam jau ryt bus menesiukas, ir as norejau paklausti ar as galiu ir ar reikia tokiu mazu veisliu suniukams karpyti nagucius?

Galima ir gerokai anksčiau nei mėnesio wink.gif O tokio amžiaus jau reikėtų.
Atsakyti
Ir dar norejau paklausti, ar labai blogai butu jei as juos vat 1 menesiuko jau ismaudyciau... Jie kadangi be mamos, tai as nenusaugau kai kada kaip jie tai i savo kaku, tai po sysiu pasivolioja. Nors as juos jau pratinu ant laikrastuko ir jiems tai atrodo labai puikiai gaunasi, kai kurie jau patys eina ant laikrastuko daryt rolleyes.gif Ir ar yra sampunai tokiem maziem suniukam, ar geriau tik su siltu vandenuku...
Atsakyti
QUOTE(Zvake @ 2007 07 23, 22:28)
Ir dar norejau paklausti, ar labai blogai butu jei as juos vat 1 menesiuko jau ismaudyciau... Jie kadangi be mamos, tai as nenusaugau kai kada kaip jie tai i savo kaku, tai po sysiu pasivolioja. Nors as juos jau pratinu ant laikrastuko ir jiems tai atrodo labai puikiai gaunasi, kai kurie jau patys eina ant laikrastuko daryt  rolleyes.gif Ir ar yra sampunai tokiem maziem suniukam, ar geriau tik su siltu vandenuku...

Aš tai nemaudyčiau tokio amžiaus... Galima kokia šiek tiek sudrėkinta servetėle apvalyt, jei išsitepę, o po to pilnai nusausint g.gif
Atsakyti
Nezinau tiksliai ar galima, bet mano patarimas butu ismaudyti suniukus su sausu sampunu. Ten tokios kaip putos yra, istrini suniuka ir su ranksluoscius nuvalai, o visas purvas nubyra. Nei šuniuku šlapint nereikia, nei purvo, nei kvapo nebelieka. smile.gif Sekmes auginant 4u.gif
Atsakyti
O kurios žirklės nagams geresnės? 4u.gif Ar tos "giljotina" ar šiaip tokios paprastos būna? Mum vieni sako, kad tokios geriau, kiti, kad kitokios...man reikia, kad patartumėt kokias Jorkšiukui ir kokias Rusų kurtui pirkti? o kaip katinui? (sorry už off topic 4u.gif )
Atsakyti
Sveiki,tik neseniai isigyjau suniuka. Jam apie 4 menesius. Maisytas. Mama- foksterjere, tetis nezinomas. Suo labai mielas. Kai buvom pas pirmuosiuos seimininkus tai jis buvo toks chuliganas, lojo, sokinejo.(buvo dar keli sunys) O kai atsivezem namo pasidare visiskai kitoks. Visada prasosi ant ranku, valgo tik is ranku, kai iseinam i lauka, tai nieko nedaro, o sokineja ant manes. Ir siaip, jis mane sekioja, o draugo gal net bijo. Visa ryta miegojo ant mano ranku,o nakti lovoje. Siandien beveik negere vandens.Dabar miega.Ar tai normalu tokio amziaus suniui, ar galima ji vesti i lauka, jei dar nepaskiepytas nuo pasiutliges? Kur geriausia Viliuje ji butu skiepyti?Prasasu padekite,aciu.
Atsakyti
QUOTE(pradingau @ 2008 01 17, 10:39)
Sveiki,tik neseniai isigyjau suniuka. Jam apie 4 menesius. Maisytas. Mama- foksterjere, tetis nezinomas. Suo labai mielas. Kai buvom pas pirmuosiuos seimininkus tai jis buvo toks chuliganas, lojo, sokinejo.(buvo dar keli sunys) O kai atsivezem namo pasidare visiskai kitoks. Visada prasosi ant ranku, valgo tik is ranku, kai iseinam i lauka, tai nieko nedaro,  o sokineja ant manes. Ir siaip, jis mane sekioja, o draugo gal net bijo. Visa ryta miegojo ant mano ranku,o  nakti lovoje. Siandien beveik negere vandens.Dabar miega.Ar tai normalu tokio amziaus suniui, ar galima ji vesti i lauka, jei dar nepaskiepytas nuo pasiutliges? Kur geriausia Viliuje ji butu skiepyti?Prasasu padekite,aciu.

g.gif čia tik paspėliosiu, bet gal jei jau apie 4 mėn., tai buvo spėjęs prisirišti prie anos šeimos ir dabar liūdi g.gif aš tai siūlyčiau jam rodyti kuo daugiau meilės ir šilumos mirksiukas.gif nedaryti staigių judesių, neleisti triukšmingos muzikos ar šiaip garsų, turi apsiprasti smile.gif
o dėl skiepų, tai būtinai klauskit pas buvusius šeimininkus kiek jam paradyta ir nuo ko, kad nepadaugintumėt unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*VICI* @ 2008 01 17, 14:17)
g.gif čia tik paspėliosiu, bet gal jei jau apie 4 mėn., tai buvo spėjęs prisirišti prie anos šeimos ir dabar liūdi g.gif aš tai siūlyčiau jam rodyti kuo daugiau meilės ir šilumos mirksiukas.gif nedaryti staigių judesių, neleisti triukšmingos muzikos ar šiaip garsų, turi apsiprasti smile.gif
o dėl skiepų, tai būtinai klauskit pas buvusius šeimininkus kiek jam paradyta ir nuo ko, kad nepadaugintumėt unsure.gif

rodau jam meile.sian specialiai niekur is namu neiseinu.du kartus lauke buvom, bet nieko.sala man rodos jis ten. o namie tai ir sisiuka daro ir kakuti.bet jau pratinasi.man atrodo tik nuo kirminu padaryta.vakar pasiiemem.tai dabar visokie klausimai uzpuole, nors visa vaikyste su sunimis augau, nemaniau, kad maziukas toks problematiskas.bet ka.reikia auginti.;]
Atsakyti
QUOTE(Vaiidulle @ 2006 08 04, 17:46)
ir dar norejau paklaust...
jis vis zirzia ir zirzia, na suprantama liudna jam... kai prieini glostai, kalbini, viskas OK, vos atsitraukivel beda.... nebezinau kokios strategijos laikytis, juk negalesi visada non-stop jo myluoti...

Mūsiškei du mėnesiai, ji ne tik zirzia, bet ir kaukia unsure.gif Pirmąją savaitę dar galiu su ja išbūti kiaurą dieną, o paskui teks kažkokiu būdu palikti vieną bent 5 val. per dieną. Kadangi turime ir katiną, kuris kol kas nėra per daug sužavėtas naująja gyventoja, po visą butą paleisti lakstyti kiaurą parą negaliu. schmoll.gif Žaislų turi, bet ramiai juos tyrinėja ir ritinėja tik tada, kai aš esu šalia. Gal galit ką nors patarti, kaip apmaldyti tą jos inkštimą ir lojimą? Dabar turim tik vienintelį būdą - gerai pašėlti ir tada ramiai užmigti prie lovos + turi būti įjungtas TV lotuliukas.gif Bet gi ryte nuo šešių nepradėsiu po visus namus su ja siausti doh.gif O tokią neramią vis tiek nesmagu namuose palikti doh.gif
Atsakyti
Radvyle, tikiuosi skaitai angliškai smile.gif
http://www.wagntrain...parationAnx.htm
nuorodoje dar bus žodis "barking", tai jį paspaudus irgi gausi info

o gal kas tau dar ir lietuviškų pavyzdžių įdės, aš labai tingiu jų ieškoti blush2.gif o aprašyti irgi tingiu, nemažai ten pasakoti smile.gif
Atsakyti