Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai papuošimai - 5

QUOTE(laimikas @ 2008 12 19, 23:56)
Siaures miestelyje pirkau. Neprisimenu tos parduotuves pavadinimo, bet ji visai salia Thomas Philips parduotuves. Ten sodui darzui prekes ir daug visokiu dekoraciju ir siaip mielu dalykeliu.

aciu labai 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
laimikas,
kaip pas Tave gražu wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Monse @ 2008 12 19, 21:21)
Pabandysiu paaiškint rolleyes.gif

Indelis stiklinis nuo žvakučių kur kapinėse dedam blush2.gif  perku naujus ax.gif  pilu smėliuko,iš visų pusių pridedu akmenukų kad nejudėtų į šonus ir tada su klijais karštais šiek tiek apipilu kad sutvirtėtų mirksiukas.gif

labai dekui ax.gif supratau viska, o su gipsu nebandai? Berods daro ir su gipso pagrindu tokiu medzius g.gif
Vakar jau pagaminau eglute, kiek turejau, tiek suejo makaronu biggrin.gif Siandien kaip pamisus ieskojau tu vazoneliu ir dekoraciju, bet nusivyliau pasiula, net keista. atrodo tiek visko yr, bet nieko tinkamo... schmoll.gif
Gaila, anksciau nesumasciau, puikiai sugalvota panaudot stiklinius indelius nuo zvakiu mirksiukas.gif
Na, as nugriebiau kazkokias plastikinius puodelius, vistiek gims kazkas... cool.gif

Ir dar, kiek suprantu, eglutes kamienas eina nuo pat virsunes? Ar kazkaip tvirtinamas apacioje? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Jautuke @ 2008 12 20, 14:54)

Ir dar, kiek suprantu, eglutes kamienas eina nuo pat virsunes? Ar kazkaip tvirtinamas apacioje?  unsure.gif

taip, as bent imu ilga pagali ir tvirtinu ties virsune mirksiukas.gif o vazoniukus as imu ir eilinius plastikinius, kur buna geles nupirkus pasodintos, ar visokie like nuo kokiu nors dalyku nors ir popieriniai mirksiukas.gif ir as laikrasciu dedu ri akmenu lotuliukas.gif
Atsakyti
zodziu, kas kaip moka, tas taip gamina biggrin.gif
Pas mane eglutes stovi, bet be kamieno dar, parodziau tevams, tai negali atsigrozet thumbup.gif Bet kita vertus, kuo daugiau akiu pamato, tuo ivairesniu nuomoniu tenka pasiklausyt, tai vienims negrazu su kamienu ir vazoneliu, tai kitiems egle per "kuda"... Ypac tevas, kuris nusimano apdaila, bando mane pamokyt, kaip daryt, net juokas ima... lotuliukas.gif Sunkus tas kurejo gyvenimas doh.gif
Blogiausia, kad kliju pritruksiu kitiems kuriniams, gaila butu pusiaukelej sustot g.gif Bet dar rusena maza viltis, kad savo miestelyje kazka rasiu unsure.gif
Na ateity idesiu ir as savo gaminius, nors turbut jau bus po kaledu... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Jautuke @ 2008 12 20, 22:14)
zodziu, kas kaip moka, tas taip gamina  biggrin.gif
Pas mane eglutes stovi, bet be kamieno dar, parodziau tevams, tai negali atsigrozet  thumbup.gif Bet kita vertus, kuo daugiau akiu pamato, tuo ivairesniu nuomoniu tenka pasiklausyt, tai vienims negrazu su kamienu ir vazoneliu, tai kitiems egle per "kuda"... Ypac tevas, kuris nusimano apdaila, bando mane pamokyt, kaip daryt, net juokas ima...  lotuliukas.gif  Sunkus tas kurejo gyvenimas  doh.gif
Blogiausia, kad kliju pritruksiu kitiems kuriniams, gaila butu pusiaukelej sustot  g.gif  Bet dar rusena maza viltis, kad savo miestelyje kazka rasiu  unsure.gif
Na ateity idesiu ir as savo gaminius, nors turbut jau bus po kaledu...  rolleyes.gif

aha visi gudrūs kritikuoti tongue.gif
Atsakyti
Laimikas, kokios tavo dekoracijos, negaliu atsigrožėti wub.gif wub.gif
Atsakyti
Ne nu mamytes cia tikros saunuoles wub.gif Niekad nebuciau sumascius is makaronu eglute daryti rolleyes.gif Bet butinai bandysiu, nes atrodo tikrai nerealiai thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos auksarankės
o gal kas turite kokių naujametinių žvakidžių pasidariusios reikia man tokio daikto labai bet fantazijos trūkumas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(arabele @ 2008 12 20, 23:18)
aha visi gudrūs kritikuoti tongue.gif

Butent... biggrin.gif
Bet stengiames laikytis savo pozicijos, nes nera nieko blogiau, kai nuosavas kurinys tampa nemielas vien del to, kad padarai pagal kazkieno nuomone doh.gif
Papildyta:
QUOTE(arabele @ 2008 12 21, 14:56)
Sveikos auksarankės
o gal kas turite  kokių  naujametinių žvakidžių pasidariusios reikia man tokio daikto labai bet fantazijos trūkumas blush2.gif

Net nezinau, ka patart, nes nesu darius ir pasidomejus butent zvakidemis... g.gif
Bet jei daryciau, tai turbut vel kazka gaminciau su makaronais, uzsikabliavau biggrin.gif
Siaip, dar yra klausimas, kokiu zvakidziu nori?
Man atrodo didziausias problema bus kaip isgauti forma, ypac jei nori su stovu ar pan. unsure.gif
As jei daryciau, tai turbut dekoruociau graziai kokia taure, sakykim karoliukais rolleyes.gif Man kazkaip mielai atrodo tokios pavienes zvakides wub.gif
Atsakyti
sveikutes, kaip matau ir toliau nesedite vietoje ir kuriate grozybes. Stai ir as siandien padariau dvi puokstes. mirksiukas.gif
http://public.fotki....stekaledos.html
http://public.fotki..../kukuruzas.html
Atsakyti
QUOTE(zaiza_ @ 2008 12 21, 21:52)
sveikutes, kaip matau ir toliau nesedite vietoje ir kuriate grozybes. Stai ir as siandien padariau dvi puokstes.  mirksiukas.gif
http://public.fotki....stekaledos.html
http://public.fotki..../kukuruzas.html

Ale zaiza gražu tas kukurūzas bigsmile.gif Aš šiemet prisiauginau dekoratyvinių kukurūzų .Jie tokie pat ir dydžio tik spalvoti ne geltoni biggrin.gif Galvoju kad kalėdom gal netiks ale visai įdomu smile.gif
Atsakyti