Na va mes mažają eglutę puošim tokiais žaisliukais
Mergytes - jusu kankoreziniai burbulai nuostabus gal isduosit paslapti - kaip isgaut tobula apvalia forma? kiek tuos kankorezius bedeliociau, gaunu paplota blyna ar siaip koki nenusakomos formos turini... Mazu kazka reik imt uz pagrinda?
Pasidariau pora puoksteliu, bet kazin kur nukistas fotiko laidas - negaliu i pc sukraut
Pasidariau pora puoksteliu, bet kazin kur nukistas fotiko laidas - negaliu i pc sukraut
Ikeliu ir as pirmaji gyvenime savo ranku darbo mena
Gal kuri igudusi pedseke atrastu sito angeliuko schemute? Praleidau keturias valandas google, bet bergzdziai O man jis jau toks
Arba sitas angleiuku orkestras, gal kas turis schemuciu tokiems?
QUOTE(Mrs. R @ 2009 12 01, 20:20)
Mergytes - jusu kankoreziniai burbulai nuostabus gal isduosit paslapti - kaip isgaut tobula apvalia forma? kiek tuos kankorezius bedeliociau, gaunu paplota blyna
Tai gal pabandyk koki apvalu pagrinda imt, pvz susivyniok popieriaus rutuli ir apklijuok. O i tarpus idek eglisakiu ar pusu spygliu
QUOTE(Mrs. R @ 2009 12 01, 18:20)
Mergytes - jusu kankoreziniai burbulai nuostabus gal isduosit paslapti - kaip isgaut tobula apvalia forma?
viena prie kito lipdziau atitinkamai, kad kamuolys gautus aisku, reikejo paskui puost -kai ka slept o jei daryt is paprastoms pusies konkoreziu -tai itariu reik apvalaus pagrindo
QUOTE(Kaciukai @ 2009 12 01, 22:03)
Gal kuri igudusi pedseke atrastu sito angeliuko schemute? Praleidau keturias valandas google, bet bergzdziai O man jis jau toks
Arba sitas angleiuku orkestras, gal kas turis schemuciu tokiems?
http://crochetclub.n...ki-i-snezhinki/
Dar http://crochetclub.n...ochek-s-nimbom/
QUOTE(TeQuiLa @ 2009 12 01, 20:33)
atrodo skaniai beje mano tapetai tokie patys
Papildyta:
QUOTE(DarkMind @ 2009 12 01, 18:13)
Labai gražus Melonijos vainikas Pati noriu pasidaryti su apelsinu, tik tingiu džiovinti
O čia dar du mano kalėdiniai papuošimai
O čia dar du mano kalėdiniai papuošimai
vau tas vainikas atrodo dar graziau is tu sakuciu negu is egliu!!! reikes pabandyti!
Papildyta:
QUOTE(TekilaSunrise @ 2009 12 01, 19:46)
Tas baltas tai man nelabai... O angeliukas dailus
Bet nebus man laiko tiek zaislu prigamint, egle tai didele... Reiks pirkti ka nors grazaus - nusiziurejau Schetelig visokiu grozybiu. O siaip galvoju puosti tik pespalvem lemputem ir keliom spalvom - greiciausiai balta ir auksine
Sekmadieni labdaros mugeje Rotuseje nusipirkau 3 nupstabius ranku darbo bumbulus ir pora indisku siuvinetu auksiniu zvaigzduciu Tai, matyt, sitie pirkinukai ir padiktuos visa puosybos tema...
Papildyta:
Beje, stai musu eglyte
Juokiames, kad ir tokia grazi, nereikia ir puosti
Bet nebus man laiko tiek zaislu prigamint, egle tai didele... Reiks pirkti ka nors grazaus - nusiziurejau Schetelig visokiu grozybiu. O siaip galvoju puosti tik pespalvem lemputem ir keliom spalvom - greiciausiai balta ir auksine
Sekmadieni labdaros mugeje Rotuseje nusipirkau 3 nupstabius ranku darbo bumbulus ir pora indisku siuvinetu auksiniu zvaigzduciu Tai, matyt, sitie pirkinukai ir padiktuos visa puosybos tema...
Papildyta:
Beje, stai musu eglyte
Juokiames, kad ir tokia grazi, nereikia ir puosti
atrodo kaip tikra musu irdi didziule tik neturim kolkas kur jos papuosti gal naujuose namuose tilps
Siemt as labai apsileidau ir kalediniais rankdarbiais neuzsiimiau
Bet uztat gamta saugom, pirma karta gyvenime bus dirbtina eglute, nes jau niekas nebepriima is musu vazoniniu egliu pasisodinimui, o ir patys nebeturim kur sodinti
Bet uztat gamta saugom, pirma karta gyvenime bus dirbtina eglute, nes jau niekas nebepriima is musu vazoniniu egliu pasisodinimui, o ir patys nebeturim kur sodinti
Visos tikros saunuoles Jau tiek ideju prisisemiau, beliko, tik prisiruosti ir savo namucius pasipuosti Didelis ACIU VISOMS, uz grazias idejas dar kart Jei pavyks ir man, taip kaip jums butinai pasirodysiu
QUOTE(cudo @ 2009 12 01, 22:47)
Aciuuuuuuu Cudo
Dabar tik ta didiji angela kazkur ispest belieka, tiap jo uzsimaniau, kad tave kur
QUOTE(Kaciukai @ 2009 12 01, 23:23)
Dabar tik ta didiji angela kazkur ispest belieka, tiap jo uzsimaniau, kad tave kur
Viename rusų forume rusaitės jį mezgė, bet tas forumas ne visiems prieinamas . Beje, jei neišsigąstum, tas angelas kaip ir nemažas turėtų gautis, apie 95 cm aukščio .