Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai papuošimai - 5

QUOTE(Oksana76 @ 2009 11 22, 22:21)
As savo dazus (parasyta spalvotas lakas) pirkau IKI parduotuvei prie kalediniu papusimu  mirksiukas.gif 
Stai kokius pirkau ir kaip atrodo uzpurskus
user posted image

MYLIUKAS keleta psl atgal buvo parodyti sie dazai, bet ju yra ne tik iki as pirkau senukuose.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simbarela: 29 lapkričio 2009 - 20:51
Mano siandien greitai suregztas Advento vainikas

user posted image
Atsakyti
clap.gif thumbup.gif clap_1.gif labai grazu
Atsakyti
na o stai ir mano bandymas smile.gif kaip pirma mano eglute, manau visai neblogai smile.gif smile.gif

http://public.fotki....p/img-1335.html[/img]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Egl00te: 30 lapkričio 2009 - 10:00
QUOTE(Egl00te @ 2009 11 30, 11:59)
na o stai ir mano bandymas smile.gif kaip pirma mano eglute, manau visai neblogai smile.gif  smile.gif

labai labai nebloga thumbup.gif tikra grazuole wub.gif
Atsakyti
Laba diena,

gal kuri netycia turite kokia schemute, kaip numegzti "megztini" buteliui? Savaitgali maciau laikrastyj ereklama taip aprengtu buteliu, labai graziai atrode ax.gif
Atsakyti
QUOTE(agotas @ 2009 11 30, 11:35)
Laba diena,
gal kuri netycia turite kokia schemute, kaip numegzti "megztini" buteliui? Savaitgali maciau laikrastyj ereklama taip aprengtu buteliu, labai graziai atrode ax.gif

Turbut apie tokius butelius kalbi g.gif O cia instrukcijos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simbarela: 30 lapkričio 2009 - 12:23
Psirodysiu savo namelių miestelį. Namukai daryti iš sulčių pakelių, kampučiuose prakirptos skylutės ir išvedžiota lempučių girlianda. Likusios lemputės suringuotos priešais namelius ir užklotos sinteponu. Jau treti metai per šventes juos statau.
Galima miestelę nameliais apsodinti (medžių šakelėmis), eglutėmis (galima rasti ir mažyčių dirbtinių), tarp smulkių kalėdinių suvenyrų galima rasti pirkti mažyčių figūrėlių: besmegenių, kalėdų senių...

user posted image
Atsakyti
QUOTE(saulala @ 2009 11 30, 14:59)
Psirodysiu savo namelių miestelį. Namukai daryti iš sulčių pakelių, kampučiuose prakirptos skylutės ir išvedžiota lempučių girlianda. Likusios lemputės suringuotos priešais namelius ir užklotos sinteponu. Jau treti metai per šventes juos statau.
Galima miestelę nameliais apsodinti (medžių šakelėmis), eglutėmis (galima rasti ir mažyčių dirbtinių), tarp smulkių kalėdinių suvenyrų galima rasti pirkti mažyčių figūrėlių: besmegenių, kalėdų senių...

user posted image

labai originaliai ir idomiai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Hytka @ 2009 11 30, 00:13)
Mano siandien greitai suregztas Advento vainikas

kaip grazu, kaip is atvirutes... wub.gif thumbup.gif

QUOTE(saulala @ 2009 11 30, 14:59)
Psirodysiu savo namelių miestelį.

jetau kaip grazu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif gera mintis, kad po eglute nebutu tuscia bigsmile.gif o nameliai tiesiog nudazyti, gal su kokiu guasu?
Atsakyti
jetau kaip grazu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif gera mintis, kad po eglute nebutu tuscia bigsmile.gif o nameliai tiesiog nudazyti, gal su kokiu guasu?
[/quote]

Ne, apklijuoti spalvotu popieriumi.
Atsakyti
QUOTE(Egl00te @ 2009 11 30, 10:59)
na o stai ir mano bandymas smile.gif kaip pirma mano eglute, manau visai neblogai smile.gif  smile.gif

Kaip pirma thumbup.gif
Atsakyti