Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai papuošimai - 5

makaroniukė mano smile.gif pirmas blynas....
garantuoju, kad bus daugiau biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Meka @ 2009 11 27, 20:23)
net neprisimenu ar dejau i si foruma savo praeitais metais daryts puosimus..
jei dejau tai labai atsiprasau jei pasikartosiu .. zaislai daryti paprastus kamuoliukus aptraukiant medziaga ir apsiuvinejant ar is lankstant is vielos su karoliukais ivairias figuras

Labai graziai ir subtiliai erdve atrodo! thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Rutti @ 2009 11 27, 21:03)
user posted image

Kaip tik tokiu makaronu spintelej turiu biggrin.gif
Reikia ir man tokia eglute sumeistrauti, bet vis neprisiruosiu... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Meka @ 2009 11 27, 19:23)
net neprisimenu ar dejau i si foruma savo praeitais metais daryts puosimus..

Bendras vaizdas - labai gražu 4u.gif
Atsakyti
o tokius siulu burbulus yra teke kam nors daryti dideliu matmenu? pas mus dar ner a lempu tai pries kaledas galvoju nors tokius padaryciau smile.gif arba gal reiktu daug maziuku pabandyt padaryt smile.gif
tik niekaip neuzsifiksuoja is kokiu siulu geriausiai juos daryt.. smile.gif
Atsakyti
Mes mokykloj darėm balionų dydžio - gavosi gerai smile.gif didelėj patalpoj liuks žiūrėjosi. Darėm iš paprastų baltų siūlų, jie gavosi tokie ploni, gražūs labai. smile.gif Puošėm spalvotais karoliukais su karštais klijais.
Atsakyti
Meka,

be galo gražu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutti @ 2009 11 27, 21:03)
user posted image

Labuka! Ajajai kaaaip gražu ir aš noriu gal ir man kas išeitų ax.gif O tai eglutė ta prasme čia iš kartono susuki ir kaip jūs vadinat karštais (beje tai silikonas) klijuoji?
O be galo noriu siūlinius burbuliukus pasidaryt, ant ko siūlą vyniojat? mirkot lipalu ar paskui tepat? Labaim labai mdėkinga būčiau už kantrybę mane pamokant wub.gif
Atsakyti
Siūliniai burbulai priklauso nuo to kokios formos nori wink.gif esu klijavusi ant balionų (paimi pripūstą balioną, lipala skiedi su vandeniu, aptepiau balioną klijais, užvyniojau kaip norėjau siūlą, dar kartą aptepiau klijais ir palikau džiūti, išdžiūvus susprogdinau balioną ir ištraukiau) tai gavosi burbulai. Taip pat dariau iš kartono tokio tipo eglutes kaip kad makaronais apklijuotos (susuki popierių, APKLIJUOJI JĮ LIPNIA JUOSTA, kad neprikibtų, tada eiga ta pati- aptepiau lipalo ir vandens mišiniu, sukau siūlą, vėl lipalu ir paliekam džiūti). Visiems darbeliams naudojau pačius paprasčiausius siuvimo siūlus, nes man asmeniškai tokie gražiausiai žiūrisi. Būtina darbelius GERAI išdžiovinti, t.y. neskubėk nuiminėti nuo formų. O tada puošyba - aš su tais karštais klijais klijavau karoliukus, snaigutes ir pan.
Atsakyti
liuks, labai aciu smile.gif jau ir as uzsinorejau siulu burbulu... smile.gif
Atsakyti
Sveikutes
As tai noriu paklausti kokiu santikiu skiedziat klijus? 50/50?
Atsakyti
Nėr už ką wink.gif

O santykis.. Jeigu tikras lipalas tai tada bandyk 50:50. Bet jei tai pva klijai, kurie paprastai būna skystesni, tai juos reikia skiesti mažiau. Gal 75:25. Atitinkamai 25 - vanduo. ax.gif Šiaip svarbu nepadaryti per skystų, o jei bus truputį tirštesni, tai nelabai skirsis wink.gif
Atsakyti
user posted imageuser posted image

dar makaroniukė thumbup.gif šita graži wub.gif
Atsakyti