Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai papuošimai - 5

QUOTE(Gellyte @ 2009 11 25, 21:43)
Sveikos merginos! Pasiryzau ir as pabandyti pasidaryti kokiu grozybiu Kaledoms, tai siandien senukuose nusipirkau karstu kliju pistoleta uz 10,99, bet ikaitinus jis vos vos lasa. Instrukcijoj parasyta, kad priklausomai nuo to, kiek stipriai paspaudziamas gaidukas, priklauso isbeganciu kliju kiekis, bet as nors spaudziu iki galo stipriai ta gaiduka, man tik per kelias minutes susidaro mazas lasiukas.  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  Ar cia taip turi buti? O gal pabandyti grazinti ir kita nusipirkt? Aciu uz pagalba!  smile.gif

Idek iskart kita kliju lazdele ir pastumk smile.gif Turetu padeti.
Atsakyti
QUOTE(Gellyte @ 2009 11 25, 20:43)
Sveikos merginos! Pasiryzau ir as pabandyti pasidaryti kokiu grozybiu Kaledoms, tai siandien senukuose nusipirkau karstu kliju pistoleta uz 10,99, bet ikaitinus jis vos vos lasa. Instrukcijoj parasyta, kad priklausomai nuo to, kiek stipriai paspaudziamas gaidukas, priklauso isbeganciu kliju kiekis, bet as nors spaudziu iki galo stipriai ta gaiduka, man tik per kelias minutes susidaro mazas lasiukas.  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  Ar cia taip turi buti? O gal pabandyti grazinti ir kita nusipirkt? Aciu uz pagalba!  smile.gif

Tikrai kažkas negerai, tam nereikia minučių, o tik sekundės, pabandyk spaust staigiais judesiais, jei nesigaus nesk atgal, tikiuosi čekio neišmetei rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(cezi @ 2009 11 25, 22:47)
Tikrai kažkas negerai, tam nereikia minučių, o tik sekundės, pabandyk spaust staigiais judesiais, jei nesigaus nesk atgal, tikiuosi čekio neišmetei rolleyes.gif

Man tai nebego, kol neidejau kitos lazdeles ir visko nepastumiau. Paskui viskas thumbup.gif
Tai pirmiau pabandyk taip, o tada jau ieskok cekio wink.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2009 11 25, 22:20)
Man tai nebego, kol neidejau kitos lazdeles ir visko nepastumiau. Paskui viskas  thumbup.gif
Tai pirmiau pabandyk taip, o tada jau ieskok cekio wink.gif

gali būti ir taip, tikiuosi viskas bus ok
Atsakyti
QUOTE(DarkMind @ 2009 11 25, 19:18)
Labai gražios  4u.gif  Aš ir galvojau prinerti jų, bet po poros supratau kad tai užims labai daug laiko, ir beje niekaip nesugebėjau standžiai iškrakmolinti, nei su krakmolu nei su purškiamu standikliu.

na, man tai uzima pora dieneliu smile.gif
Atsakyti
mergaitės, gal angeliukų schemų, kad tokie apvalūs gautųsi :ax:kažkas panašaus į šį: user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vendetta: 26 lapkričio 2009 - 11:41
QUOTE(Gellyte @ 2009 11 25, 21:43)

Aš irgi nusipirkau turbūt tą patį - pigiausią. Nežinau kaip geresni pistoletai, bet šitas gana ilgai kaista (na geras 10-15 min.), tai tame tarpe ir labiausiai norėdama neišspausi nei lašiuko. Bet įkaitus, tereikia nestipriai spaust... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(derata @ 2009 11 26, 13:07)
Aš irgi nusipirkau turbūt tą patį - pigiausią. Nežinau kaip geresni pistoletai, bet šitas gana ilgai kaista (na geras 10-15 min.), tai tame tarpe ir labiausiai norėdama neišspausi nei lašiuko.  Bet įkaitus, tereikia nestipriai spaust...  smile.gif

Aš pirkau už 7.99 Lt berods, veikia puikiai, įkaista gana greitai (nelabai turiu su kuo palyginti, bet keleto minučių laukti tikrai nereikia)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo visai_nauja: 26 lapkričio 2009 - 12:31
QUOTE(Vendetta @ 2009 11 26, 11:28)
mergaitės, gal angeliukų schemų, kad tokie apvalūs gautųsi  :ax:kažkas panašaus į šį: user posted image

Šiek tek radau, čia gal kam dar pravers.

Mergaitės, kas kad turit angeliukų?
Papildyta:
va kokių gražių radau: user posted image
aprašymas:user posted image
Atsakyti
Įkvėpimui:
user posted image+user posted image
user posted image+user posted image
Atsakyti
Ateinu su nauju zaisliuku, si karta pasinaudojau Sobieskos ideja del lasiuku 4u.gif , tikiuosi nepazeidziau autores teisiu g.gif

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(žebenkštytė @ 2009 11 25, 21:03)
čia dar mano stikliukų eglutei...  mini žaisliukėliai
user posted image

LAABAI GRAZU smile.gif O KAIP TJU JUOS GAMINI? GAL KOKIAM STIKLO FABRIKE DIRBI blush2.gif
Atsakyti