Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai papuošimai - 5

QUOTE(sobieska @ 2009 11 22, 19:23)
Tikiuosi neiskrisiu is konteksto su savo burbulais ax.gif

sobieska - nerealu bigsmile.gif bigsmile.gif Laaabai grazu thumbup.gif
O esi porceliana dekupazinus? gruodzio pradzioj tureciau gauti porcelianiniu zvaigzduciu tokiu
user posted image
sakiau reiktu bandyt jas padekupazint, bet su porcelianu nesu dirbus g.gif
Atsakyti
Wow! Burbulai fantastiski, ikeliau savo padaryta, aisku neisejo taip kaip jums gerai, bet tai tik pirmas darbelis ax.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bershka33: 24 lapkričio 2009 - 14:15
Prula, ant greitųjų nuskanavau kelis pavyzdžius, gal kažką rasi naudingo. Žibintai.
Atsakyti
QUOTE(Bershka33 @ 2009 11 24, 15:12)
Wow! Burbulai fantastiski, ikeliau  savo padaryta, aisku neisejo taip kaip jums gerai, bet tai tik pirmas darbelis  ax.gif 

koks grozis... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(roka @ 2009 11 24, 15:34)
Prula, ant greitųjų nuskanavau kelis pavyzdžius, gal kažką rasi naudingo. Žibintai.

labai dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bershka33 @ 2009 11 24, 15:12)
Wow! Burbulai fantastiski, ikeliau  savo padaryta, aisku neisejo taip kaip jums gerai, bet tai tik pirmas darbelis  ax.gif 

KOKS GRAZUS...tikras kaledinis burbuliukas wub.gif

Zaneta75...galima ir porceliana nekupazuot, jau turiu keleta pagrindu...greitu laiku pakepsiu biggrin.gif
Atsakyti
Mergaitės, jūsų burbulai nuostabūs thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Man labai patiko thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Neitiketinai zavinga eglute! thumbup.gif Suzavejo mane smile.gif

QUOTE(DarkMind @ 2009 11 18, 15:34)
sAuLyTeA superinė eglutė  thumbup.gif  Turiu tokių pat makaronų bet neatėjo į galvą kaip čia juos suklijavus  lotuliukas.gif

Na ir aš negaliu nepasigirti smile.gif Prisirankiojau čia idėjų ir pasigaminau antikrizinę eglutę  lotuliukas.gif

user posted image

Atsakyti
Mano snaigeles... 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(milzinukas @ 2009 11 25, 17:25)
Mano snaigeles...  4u.gif

Labai gražios 4u.gif Aš ir galvojau prinerti jų, bet po poros supratau kad tai užims labai daug laiko, ir beje niekaip nesugebėjau standžiai iškrakmolinti, nei su krakmolu nei su purškiamu standikliu.
Atsakyti
čia dar mano stikliukų eglutei... mini žaisliukėliai
user posted image
Atsakyti
Sveikos merginos! Pasiryzau ir as pabandyti pasidaryti kokiu grozybiu Kaledoms, tai siandien senukuose nusipirkau karstu kliju pistoleta uz 10,99, bet ikaitinus jis vos vos lasa. Instrukcijoj parasyta, kad priklausomai nuo to, kiek stipriai paspaudziamas gaidukas, priklauso isbeganciu kliju kiekis, bet as nors spaudziu iki galo stipriai ta gaiduka, man tik per kelias minutes susidaro mazas lasiukas. verysad.gif verysad.gif verysad.gif Ar cia taip turi buti? O gal pabandyti grazinti ir kita nusipirkt? Aciu uz pagalba! smile.gif

QUOTE(Gellyte @ 2009 11 24, 21:43)
Neitiketinai zavinga eglute!  thumbup.gif Suzavejo mane  smile.gif

Atsakyti