sobieska, ŠiaurėsPašvaistė - nuostabus jusu kurinukai . labai kruopstus, isbaigti
Ir visu jusu talentas bei kruopstumas nenuneigiamas . Jus fantastiskas sventes ir jaukuma mokate sukurti savo aplinkoje
QUOTE(kristi13 @ 2009 11 18, 10:35)
Pirkau Kaune rankdarbių parduotuvėje, bet neblogai atrodo ir tie kalėdiniai iš senukų. Juk jie ne stikliniai.
Labas, na groziu jus cia merginos pridariusios net akys raibsta. Gal galit papasakot kur Kaune rankdarbiu parduotuviu rast? Zinau tik siulu parduotuves, o va noretusi ir kur tu modernesniu reikmenu yra dekupazui, lelems, va tokiu burbulu kalediniu ir t.t. Beje, gal kuri nors zinote kur galima rasti popieriaus atvirukams? Labai reikia. Nes piest moku, o va atviruku popieriaus nerandu (kur buna jau sulenktas ir paruosta forma be iskirpimu). Aciu is anksto
QUOTE(TekilaSunrise @ 2009 11 22, 22:45)
Zinom zinom mes tave, savo temute gi turi Grazu viskas pas tave
Aciu galetum ir koki savo buvimo pedsaka palikt, o tai tu mane zinai, o as ne
QUOTE(Will @ 2009 11 22, 23:00)
Dekavoju
QUOTE(bonda @ 2009 11 22, 23:01)
as ir tokiu per visus PC isieskojau -neradau
labai grazus o cia stikliniai ar plastikiniai? ir -kaspinukus uzrisi ar priklijuoji?-karstais klijais?
as tai nezinojau, ale dabar zinosiu
labai grazus o cia stikliniai ar plastikiniai? ir -kaspinukus uzrisi ar priklijuoji?-karstais klijais?
as tai nezinojau, ale dabar zinosiu
Mano burbulai yra plastikiniai ir ju virsuje Yra skylute, per kuria ir bantuka prakisu...karstus klijus naudojau tik laseliu efektui isgaut
QUOTE(Martini @ 2009 11 23, 10:48)
Sobieska, labai gražu O čia iš vidaus dekupažinai ar išorės? ir gal kur kitur pirkai burbulus, ne "Silver City"? (nes ten brangokai gaunasi...
Aciu Cia dekupuota is vidaus (atvirkstinis dekupazas), burbulus as asmeniskai buvau uzsisakiusi per tarpininkus, jau pries menesi, tai gaunasi pigiau nei pirkt pardej, aplamai Silver Cityje viskas brangu
*AMR* ACIU UZ FEISIKUS
grali sirdingai
QUOTE(sobieska @ 2009 11 23, 15:12)
Mano burbulai yra plastikiniai ir ju virsuje Yra skylute, per kuria ir bantuka prakisu...karstus klijus naudojau tik laseliu efektui isgaut
aisku, aciu
QUOTE(sobieska @ 2009 11 23, 16:12)
Aciu galetum ir koki savo buvimo pedsaka palikt, o tai tu mane zinai, o as ne
Tai kad uzejau, paziurejau, ir tiek. Negi visur pedsakus palikinesi...
Is tokio tipo temu, palieku dazniausiai ten, kur kazka perku ar bent ruosiuosi pirkti
QUOTE(Šypsiukas @ 2009 11 23, 20:33)
Cia tarp kitko, va taip kaledoms puosiasi gamta:)
Kas čia? Ledukų "eglutė"? Čia Lietuvoj taip?
QUOTE(baltai balta @ 2009 11 23, 22:10)
Kas čia? Ledukų "eglutė"? Čia Lietuvoj taip?
Is tiesu idomu
QUOTE(Šypsiukas @ 2009 11 23, 21:33)
Cia tarp kitko, va taip kaledoms puosiasi gamta:)
ooooo kokia gerule eglute...ir padaryk tu man toki sedevra
o čia mini stiklo žaisliukėliai...