Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai papuošimai - 5

sobieska, ŠiaurėsPašvaistė - nuostabus jusu kurinukai bigsmile.gif bigsmile.gif . labai kruopstus, isbaigti

Ir visu jusu talentas bei kruopstumas nenuneigiamas bigsmile.gif bigsmile.gif . Jus fantastiskas sventes ir jaukuma mokate sukurti savo aplinkoje 4u.gif
Atsakyti
Radau laka su blizguciais thumbup.gif Nu dabar tai blizginsiu lotuliukas.gif

P.S radau BAUHOF parduotuvei (Klaipedoje) dazu skyriuje
Atsakyti
QUOTE(kristi13 @ 2009 11 18, 10:35)
Pirkau Kaune rankdarbių parduotuvėje, bet neblogai atrodo ir tie kalėdiniai iš senukų. Juk jie ne stikliniai.

Labas, na groziu jus cia merginos pridariusios net akys raibsta. Gal galit papasakot kur Kaune rankdarbiu parduotuviu rast? Zinau tik siulu parduotuves, o va noretusi ir kur tu modernesniu reikmenu yra dekupazui, lelems, va tokiu burbulu kalediniu ir t.t. Beje, gal kuri nors zinote kur galima rasti popieriaus atvirukams? Labai reikia. Nes piest moku, o va atviruku popieriaus nerandu (kur buna jau sulenktas ir paruosta forma be iskirpimu). Aciu is anksto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2009 11 22, 22:45)
Zinom zinom mes tave, savo temute gi turi  Grazu viskas pas tave 

Aciu 4u.gif biggrin.gif galetum ir koki savo buvimo pedsaka palikt, o tai tu mane zinai, o as ne
QUOTE(Will @ 2009 11 22, 23:00)

sobieska, labai gražu ir originalu  thumbup.gif

Dekavoju 4u.gif
QUOTE(bonda @ 2009 11 22, 23:01)
as ir tokiu per visus PC isieskojau -neradau doh.gif  verysad.gif
labai grazus wub.gif o cia stikliniai ar plastikiniai?  ir -kaspinukus uzrisi ar priklijuoji?-karstais klijais?
as tai nezinojau, ale dabar zinosiu wub.gif  thumbup.gif

Mano burbulai yra plastikiniai ir ju virsuje Yra skylute, per kuria ir bantuka prakisu...karstus klijus naudojau tik laseliu efektui isgaut mirksiukas.gif
QUOTE(Martini @ 2009 11 23, 10:48)
Sobieska, labai gražu 4u.gif O čia iš vidaus dekupažinai ar išorės?  ir gal kur kitur pirkai burbulus, ne "Silver City"?  (nes ten brangokai gaunasi... unsure.gif

Aciu mirksiukas.gif Cia dekupuota is vidaus (atvirkstinis dekupazas), burbulus as asmeniskai buvau uzsisakiusi per tarpininkus, jau pries menesi, tai gaunasi pigiau nei pirkt pardej, aplamai Silver Cityje viskas brangu rolleyes.gif
*AMR* ACIU UZ FEISIKUS biggrin.gif

grali sirdingai aciuks.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 23 lapkričio 2009 - 15:13
QUOTE(sobieska @ 2009 11 23, 15:12)

Mano burbulai yra plastikiniai ir ju virsuje Yra skylute, per kuria ir bantuka prakisu...karstus klijus naudojau tik laseliu efektui isgaut mirksiukas.gif

aisku, aciu mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2009 11 23, 16:12)
Aciu 4u.gif  biggrin.gif  galetum ir koki savo buvimo pedsaka palikt, o tai tu mane zinai, o as ne

Tai kad uzejau, paziurejau, ir tiek. Negi visur pedsakus palikinesi... ax.gif biggrin.gif
Is tokio tipo temu, palieku dazniausiai ten, kur kazka perku ar bent ruosiuosi pirkti rolleyes.gif
Atsakyti
Cia tarp kitko, va taip kaledoms puosiasi gamta:)

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Šypsiukas @ 2009 11 23, 20:33)

Kas čia? Ledukų "eglutė"? Čia Lietuvoj taip? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(baltai balta @ 2009 11 23, 22:10)
Kas čia? Ledukų "eglutė"? Čia Lietuvoj taip? wub.gif

Is tiesu idomu g.gif
Atsakyti
Taip, sia eglute radau Klaipedos papludimy, prie molo.
Atsakyti
QUOTE(Šypsiukas @ 2009 11 23, 21:33)

ooooo bigsmile.gif kokia gerule eglute...ir padaryk tu man toki sedevra
Atsakyti
o čia mini stiklo žaisliukėliai...

user posted image
user posted image
Atsakyti