Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai papuošimai - 5

QUOTE(Oksana76 @ 2009 11 22, 21:21)

Man tai labai idomu kokius dazus pirko DarkMind, ziurejau RIMI parduotuvei bet nieko panasaus neradau  schmoll.gif . Labai jau graziai ant kankoreziu atrodo tie blizguciai  bigsmile.gif

as ir tokiu per visus PC isieskojau -neradau doh.gif verysad.gif

QUOTE(sobieska @ 2009 11 22, 21:41)
Aciu bonda, visai nauja, jo-vita7 tai dekupazo technika apdoroti burbulai...
dar keletu galiu pasigirti ax.gif

labai grazus wub.gif o cia stikliniai ar plastikiniai? ax.gif ir -kaspinukus uzrisi ar priklijuoji?-karstais klijais? ax.gif
as tai nezinojau, ale dabar zinosiu wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(o-pa-pa @ 2009 11 22, 19:15)
karstiems klijams labai kenkia dregme.......
Nes tarkim kaledinis vainikas kuris bus numatomas kabinti ant lauko duru net neklijuojamas karstais klijais schmoll.gif

Tai reiškia pakenkė drėgmė. g.gif
Aš purškiamų blizgučių (ne tik spalvos) tikrai mačiau Žalioj stotelėj ir Shetelinge! Jais apipurškiau samanas ir šiaip viską, kam spalvos nereikia, o blizgučiai nekenkia.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(derata @ 2009 11 22, 22:12)

Aš purškiamų blizgučių (ne tik spalvos) tikrai mačiau Žalioj stotelėj ir Shetelinge! Jais apipurškiau samanas ir šiaip viską, kam spalvos nereikia, o blizgučiai nekenkia..  4u.gif

ooo, gerai kad priminei zalia stotele wub.gif thumbup.gif reiks ryt uzlekt

siendien pasirinkau kalnine spusies konkoreziuku, samanu lotuliukas.gif
pirma syki dekupazavau blush2.gif zvakes -nu uzkabliavo- zinokit thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Prisirinkau visokių idėjų. Gal ir jums bus įdomu...

user posted image

user posted image

http://s251.photobuc...lis/kalediniai/
Atsakyti
Sveikos, ir aš pasirodysiu kokių papuošimų prikūriau... čia kažkas replikavo, kad turim savo temutes, taip turim, bet kai yra apibendrinta tema tai info randama lengviau, ir negi pas kiekvieną tikrinsi ar padarė ką nors kalėdiško... taigi iš karto atsiprašau, bet tikiuosi kad kam nors bus naudinga ir įdomu..

Snaigės:
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
labai grazu 4u.gif o cia fimo ar stiklas?> wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sAuLyTeA;) @ 2009 11 23, 00:59)
labai grazu  4u.gif  o cia fimo ar stiklas?> wub.gif

Sveika, čia stiklas...
Atsakyti
QUOTE(ŠiaurėsPašvaistė @ 2009 11 23, 00:37)
Sveikos, ir aš pasirodysiu kokių papuošimų prikūriau... čia kažkas replikavo, kad turim savo temutes, taip turim, bet kai yra apibendrinta tema tai info randama lengviau, ir negi pas kiekvieną tikrinsi ar padarė ką nors kalėdiško... taigi iš karto atsiprašau, bet tikiuosi kad kam nors bus naudinga ir įdomu..

Nieks nesake, kad blogai, jog turit temutes! smile.gif Tiesiog parasiau, kad zinau, kad macius esu darbus wink.gif
Atsakyti
Sobieska, labai gražu 4u.gif O čia iš vidaus dekupažinai ar išorės? g.gif ir gal kur kitur pirkai burbulus, ne "Silver City"? g.gif (nes ten brangokai gaunasi... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Oksana76 @ 2009 11 22, 23:21)
As savo dazus (parasyta spalvotas lakas) pirkau IKI parduotuvei prie kalediniu papusimu  mirksiukas.gif 

Aciu labai, bandysim ieskot ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ekanap @ 2009 11 22, 21:27)
Sveikos, darbstuoles. Siemet pirmus metus krapstausi su kalediniais papuosimais ir iskilo klausimukas.
Kaip tie jusu kankoreziai ir makaronai taip blizga? g.gif  Kokiais dazais purskiate, gal galetumete parasyti gamintoja ar nufotkinti flakoneli?
Senukuose pirkau auksini, tai jokio efekto, gavosi rusva spalva, ir tik prikisus prie nosies ruosinuka siek tiek blizgio matosi doh.gif  verysad.gif
Na o jusu darbeliai tiesiog zvilga is tolo, tiek "auksiniai", tiek "sidabriniai" thumbup.gif  4u.gif

Aš turiu tokius http://www.e-senukai...y-400-ml_1.html auksinius ir sidabrinius. Labai gerai dengia, tik man jie smirda unsure.gif
Ir mano dažų dangteliai aukso ir sidabro spalvos, čia parodyti juodi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo visai_nauja: 23 lapkričio 2009 - 10:18
QUOTE(sobieska @ 2009 11 22, 18:23)
Tikiuosi neiskrisiu is konteksto su savo burbulais ax.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

good.gif good.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti