Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai papuošimai - 5

QUOTE(DarkMind @ 2009 11 20, 10:36)
Ačiū  4u.gif  Tai manau miške dar rastum  konkorėžių smile.gif Pas mane tai nuo vasaros pabaigos stovėjo, tai sugalvojau kur panaudoti smile.gif Vakar rimi pirkau auksą purškiamą ir netyčia ne tai nusipirkau, nusipirkau blizgutį purškiamą, tai džiaugiuosi dabar tuo atradimu, jau kaip spindi tie kankorėžiai  wub.gif

na pas mus miskai kaip parkai,tai reik isknist dar tu konkoreziu biggrin.gif nu bet tikrai surasiu...
Atsakyti
[quote=DarkMind,2009 11 20, 11:08]
Nagi giriuosi vakar vakaro darbu 4u.gif

Šita tai labai džiaugiuosiu wub.gif

user posted image

Oho kokie simpatulkos thumbup.gif

Atsakyti
Kankorėžių medelis fantastiškas wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
DarkMind O tas konkorėžinis medelis, tai ant pagalio susuktas popierius ir apklijuotas grožiais ar kaip? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(visai_nauja @ 2009 11 20, 16:48)
DarkMind O tas konkorėžinis medelis, tai ant pagalio susuktas popierius ir apklijuotas grožiais ar kaip?  ax.gif

Eglutė padaryta susukus kartono lapą, ir apklijavus kankorėžiais, o tas "burbulas" tai gavosi iš lipnios juostos susukus rutuliuką.
Atsakyti
Na saunuoles visos likau suzaveta Jusu darbeliais thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Erikute120 @ 2009 11 21, 17:49)
Na saunuoles visos likau suzaveta Jusu darbeliais thumbup.gif

pritariu drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
visi darbeliai-super,begsiu i miska kankoreziu lotuliukas.gif
Atsakyti
Prisižiūrėjau ir aš jūsų grožybių, pasidariau makaronų eglutes, tik dabar žiūriu, kad tie makaronai pradėjo trūkinėt ir vis vienas kitas iš vis atšoka ( suklijavau prieš kokią savaitę). Ar kam nors taip atsitinka, ar kažką darau ne taip? Bijau, kad nesulauks mano eglutės kalėdų... verysad.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, Jūsų darbeliai labai gražus thumbup.gif clap_1.gif radau tiek daug idėjų..... mirksiukas.gif dabar pati daug ką galėsiu pasidaryti. Tikiuosi pavyks.... g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(derata @ 2009 11 21, 20:18)
Prisižiūrėjau ir aš jūsų grožybių, pasidariau makaronų eglutes, tik dabar žiūriu, kad tie makaronai pradėjo trūkinėt ir vis vienas kitas iš vis atšoka ( suklijavau prieš kokią savaitę). Ar kam nors taip atsitinka, ar kažką darau ne taip? Bijau, kad nesulauks mano eglutės kalėdų...  verysad.gif

O kokiais klijais klijavote?
Atsakyti
QUOTE(Anakondaaz @ 2009 11 19, 21:14)
aš tepiau balioną aliejumi vos vos - pirmą sluoksniuką siūlų gal ir sunkiau apvynioti, bet nieks neprilimpa... ax.gif

Klijuok ant sauso baliono. Aš dariau taip: Lipalo klijus apačioj pervėriau siūlu (stora adata pervėriau tą buteliuką) ir tada vynioju. Siūlas visada būna pasidengęs klijais, tad viskas puikiai sulimpa biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Erikute120 @ 2009 11 21, 21:24)
O kokiais klijais klijavote?

Klijavau karštais klijais... Į galvą ateina tik dvi mintys - arba visai prasti makaronai (pirkau pigiausius) arba joms kenkia šiluma (stovi gan žemai, o grindys šildomos...). Net nesinori duagiau daryt, o taip tikėjausi antikrizinių dovanų pridovanot! biggrin.gif
Atsakyti