QUOTE(*AMRI* @ 2009 11 19, 18:21)
Jei gerai supratau,tai sie burbulai daromi ant balionu.O kaip siulas is kakto pamirkomas lipale ar apvyniojus tada su lipalu istepti
Taip ant balionų. Aš iškart mirkiau lipale. Tik tie storieji siūlai atrodė kad nelabai įmirksta, pabandžiau vieną daryti pamirkius grynam (šitas dabar geltonuoja ).
Papildyta:
QUOTE(drugys333 @ 2009 11 19, 18:37)
sveikos
aš irgi noriu prie jūsų prisijungti.
iš kart su klausymu.
aš irgi kada bandžiau daryti tuos burbulus,pripučiau maža balionuką,ir viniojant siulą,jį sutvirtindavau lipalu,pirma kartą bandžiau,kad viskas sudžiutu ir tada susprogdinti,bet balionas liko prilipes prie siulu,o antrą kartą bandžiau iškart susprogdinti balioną,kai siūlai suvinioti,bet kai jį susprogdinau,siūlai susileido ir neliko kamuoliuko,na ir nežinau kaip daryti.
aš irgi noriu prie jūsų prisijungti.
iš kart su klausymu.
aš irgi kada bandžiau daryti tuos burbulus,pripučiau maža balionuką,ir viniojant siulą,jį sutvirtindavau lipalu,pirma kartą bandžiau,kad viskas sudžiutu ir tada susprogdinti,bet balionas liko prilipes prie siulu,o antrą kartą bandžiau iškart susprogdinti balioną,kai siūlai suvinioti,bet kai jį susprogdinau,siūlai susileido ir neliko kamuoliuko,na ir nežinau kaip daryti.
Kai išdžiūsta ir man lieka toka plona plėvelė, šiek tiek padirbus įmanoma ją nurankioti. Aš apvyniotus balionu apdžiovinu plaukų džiovintuvu, nes vėstant siūlams, man jie traukiasi. Tokius apdžiovintus pakabinu ir palieku per naktį. Ryte jau galima drąsiai sprogdinti