Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai papuošimai - 5

QUOTE(*AMRI* @ 2009 11 19, 18:21)
Jei gerai supratau,tai sie burbulai daromi ant balionu.O kaip siulas is kakto pamirkomas lipale ar apvyniojus tada su lipalu istepti ax.gif

Taip ant balionų. Aš iškart mirkiau lipale. Tik tie storieji siūlai atrodė kad nelabai įmirksta, pabandžiau vieną daryti pamirkius grynam (šitas dabar geltonuoja verysad.gif ).
Papildyta:
QUOTE(drugys333 @ 2009 11 19, 18:37)
sveikos 4u.gif
aš irgi noriu prie jūsų prisijungti.
blush2.gif
iš kart su klausymu.
aš irgi kada bandžiau daryti tuos burbulus,pripučiau maža balionuką,ir viniojant siulą,jį sutvirtindavau lipalu,pirma kartą bandžiau,kad viskas sudžiutu ir tada susprogdinti,bet balionas liko prilipes prie siulu,o antrą kartą bandžiau iškart susprogdinti balioną,kai siūlai suvinioti,bet kai jį susprogdinau,siūlai susileido ir neliko kamuoliuko,na ir nežinau kaip daryti. doh.gif

Kai išdžiūsta ir man lieka toka plona plėvelė, šiek tiek padirbus įmanoma ją nurankioti. Aš apvyniotus balionu apdžiovinu plaukų džiovintuvu, nes vėstant siūlams, man jie traukiasi. Tokius apdžiovintus pakabinu ir palieku per naktį. Ryte jau galima drąsiai sprogdinti lotuliukas.gif
Atsakyti
DarkMind labai labai dėkoju 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Truputi pravarčiau jūsų darbelius,jau tiek įdėjų gavau ir panašiai,patiko. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(drugys333 @ 2009 11 19, 18:37)
sveikos 4u.gif
aš irgi noriu prie jūsų prisijungti.
blush2.gif
iš kart su klausymu.
aš irgi kada bandžiau daryti tuos burbulus,pripučiau maža balionuką,ir viniojant siulą,jį sutvirtindavau lipalu,pirma kartą bandžiau,kad viskas sudžiutu ir tada susprogdinti,bet balionas liko prilipes prie siulu,o antrą kartą bandžiau iškart susprogdinti balioną,kai siūlai suvinioti,bet kai jį susprogdinau,siūlai susileido ir neliko kamuoliuko,na ir nežinau kaip daryti. doh.gif

aš tepiau balioną aliejumi vos vos - pirmą sluoksniuką siūlų gal ir sunkiau apvynioti, bet nieks neprilimpa... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jutute @ 2009 11 19, 18:52)
DarkMind labai labai dėkoju 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Nėr už ką, laukiam rezultatų drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Legute @ 2009 11 19, 14:47)
na o cia dar keletas zaisliuku eglutei, nusprendziau kad reikia kas vakara po viena pasisiuti  4u.gif

oi kokie mieli wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Anakondaaz @ 2009 11 19, 22:14)
aš tepiau balioną aliejumi vos vos - pirmą sluoksniuką siūlų gal ir sunkiau apvynioti, bet nieks neprilimpa... ax.gif

o,man labiausiai patiko,ačiū,bandysiu. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Oksana76 @ 2009 11 19, 15:16)
Bus zvakide

thumbup.gif

QUOTE(*AMRI* @ 2009 11 19, 17:30)
Taip makaronai klijuojami nuo apacios.O cia kad butu aiskiau:

super pamokėlė thumbup.gif

QUOTE(drugys333 @ 2009 11 19, 17:37)

gal nepilnai sudžiuvo lipalas? Aš dariau seniau, tai vakare padariau, o balioną sprogdinau tik kitą dieną, jokių problemų nekilo ax.gif Lipalo neskiedžiau, nepamenu, kad būtų gavęsi geltonai g.gif bet gal nemačiau, nes aš juos paskui nupurškiau ivairiomis spalvomis ax.gif
Jau trys ar keturi metai jie stovi, tai vis ar gražūs lotuliukas.gif
Atsakyti
Nagi giriuosi vakar vakaro darbu 4u.gif

Šita iš makroflexo kaip matosi biggrin.gif Be mb pagalbos neišsiverčiau smile.gif))

user posted image

Šita tai labai džiaugiuosiu wub.gif

user posted image

Ir dar rankos niežtėjo tai susiradau seną žvakidę ir paruošiau kalėdoms smile.gif

user posted image
Atsakyti
Dark Mind,tie medeliai is konkoreziu labai ispudingi wub.gif as ir tokiu noooooriu bigsmile.gif ,reikia eit man tu kliju ieskot ir sumastyt kur konkoreziu susiveikt g.gif
Atsakyti
QUOTE(sarafea @ 2009 11 20, 11:14)
Dark Mind,tie medeliai is konkoreziu labai ispudingi  wub.gif as ir tokiu noooooriu bigsmile.gif ,reikia eit man tu kliju ieskot ir sumastyt kur konkoreziu susiveikt  g.gif

Ačiū 4u.gif Tai manau miške dar rastum konkorėžių smile.gif Pas mane tai nuo vasaros pabaigos stovėjo, tai sugalvojau kur panaudoti smile.gif Vakar rimi pirkau auksą purškiamą ir netyčia ne tai nusipirkau, nusipirkau blizgutį purškiamą, tai džiaugiuosi dabar tuo atradimu, jau kaip spindi tie kankorėžiai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(DarkMind @ 2009 11 20, 10:08)
Nagi giriuosi vakar vakaro darbu  4u.gif <{POST_SNAPBACK}>
Gražu thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Legute @ 2009 11 19, 14:47)
na o cia dar keletas zaisliuku eglutei, nusprendziau kad reikia kas vakara po viena pasisiuti  4u.gif <{POST_SNAPBACK}>
Geras sprendimas thumbup.gif
Atsakyti