labai reikia nertos eglutės schemos gal kas turit
http://d1static0.kni...-1158304567.jpg
QUOTE(DarkMind @ 2009 11 18, 17:34)
sAuLyTeA superinė eglutė Turiu tokių pat makaronų bet neatėjo į galvą kaip čia juos suklijavus
Na ir aš negaliu nepasigirti Prisirankiojau čia idėjų ir pasigaminau antikrizinę eglutę
Na ir aš negaliu nepasigirti Prisirankiojau čia idėjų ir pasigaminau antikrizinę eglutę
utiutiu tikrai labi grazi eglutea
QUOTE(Jolita10 @ 2009 11 18, 19:49)
Grazi labai eglute,tik papuosumu truksta papasakok ant ko tu juos klijavai ant popieros ar ant konors kito,kaip tau taip staciai juos ejo suklijuoti
Papildyta:
QUOTE(DarkMind @ 2009 11 18, 16:34)
sAuLyTeA superinė eglutė Turiu tokių pat makaronų bet neatėjo į galvą kaip čia juos suklijavus
Labai grazi jei ne paslaptis ka naudojai karkasui,popiera ar putplastį gal
QUOTE(Jolita10 @ 2009 11 18, 19:49)
Tikrai labai graži, pilna tokia
Papildyta:
QUOTE(sAuLyTeA;) @ 2009 11 18, 22:01)
utiutiu tikrai labi grazi eglutea
Ačiū
Papildyta:
QUOTE(Ridma @ 2009 11 18, 23:20)
Grazi labai eglute,tik papuosumu truksta papasakok ant ko tu juos klijavai ant popieros ar ant konors kito,kaip tau taip staciai juos ejo suklijuoti
Papildyta:
Papildyta:
Kartono lapa susukau i tubą, ir tiek, i vidų dvipuse lipnia juosta priklijavau šaką, ir visą eglę "pamerkiau" savo dekupažintame butelyje
Papildyta:
QUOTE(jutute @ 2009 11 18, 21:07)
Ar tik ne šita schemutė
http://radikal.ru/F/...cff985.jpg.html
Panos, iš ko pagrindą toms makaroninėms eglutėms darot? Iš paprasto pagalio?
QUOTE(Vendetta @ 2009 11 19, 10:01)
Aš radau kažkada pirktą bet nepanaudotą bambukinę lazdelę gėlei parišti, kitai eglutei panaudojau ilgus medinius pagaliukus, storiu kaip dantų krapštukai, daug jų sudėjau, suklijavau lipnia juosta ir puikiai laikosi Na bet čia tokie atvejai tinka manau jeigu nesimato to pagalio
QUOTE(Vendetta @ 2009 11 19, 09:01)
As , kaip jau ir minejau, vakar pabaigiau eglute, dar nenupurskiau, tai ir foto neikelsiu, bet norejau pasakyti, kad as ja pasidariau be jokio koto, be jokiu pagaliu.Tiesiog kartona susukau ir pradejau lipdyt makaronus nuo apacios.Ir tie makaronai super ja laiko.Tad nereikia jokiu vazonu ar bonku, taip juk ir naturaliau,retai juk kada matom eglutes vazonuose,ar ne
Va, tikrai panos parasykit, jei galit, kaip tuos makaronus suklijuojat ir ant ko, niekaip nedasunda
QUOTE(Schino @ 2009 11 19, 14:05)
Va, tikrai panos parasykit, jei galit, kaip tuos makaronus suklijuojat ir ant ko, niekaip nedasunda
As susukau is kartono pagrinda ir klijavau karstais klijais makaronus...
O tie karsti klijai, tai cia super momentas?
QUOTE(Schino @ 2009 11 19, 14:30)
O tie karsti klijai, tai cia super momentas?
Momentas ne karstas
Ne, cia tokie kliju pistoletai su kliju lazdelemis. Jungi pistoleta i rozete, jis kaista, islydo klijus, tada klijuoji