Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai papuošimai - 5

QUOTE(Legute @ 2009 11 18, 10:53)
Tiesa, vakar pabandziau pasidaryt snaiges is siulu, gaunasi gana ivairios, tik nuotraukyte imetu vienos, nes netiketai purskiami dazai baigesi  mirksiukas.gif

labai graži snaigė, o ji daryta ant kokio pagrindo? nelabai suprantu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Zaneta75 @ 2009 11 18, 12:06)

Superinis kalendorius labai patiko.
O mūsų darželyje auklėtoja paprašė padaryti po nykštuko kepurę. Bus parodėlė. Tačiau nieko mandro nesugalvoju. Gal kokią idėja kas pametėtų
Atsakyti
QUOTE(Legute @ 2009 11 18, 12:53)
Tiesa, vakar pabandziau pasidaryt snaiges is siulu, gaunasi gana ivairios, tik nuotraukyte imetu vienos, nes netiketai purskiami dazai baigesi  mirksiukas.gif

user posted image

kaip sita grozi padaryti? g.gif
Atsakyti
Man atrodo kad si grozi galima padaryti su geliu staklemis
Atsakyti
Ridma>>>Man pirmoje foto grazesne,nes antroje labai isterliota klijais,reiktu nurankioti likucius kliju,ir dar galbut galejo buti truputėlį kitokios spalvos papuosimai.Soory bet mano nuomone cia o siaip saunuole,grazu,grazi spalvyte o del kliju likuciu tai as jau po visko likucius surenku arba su sepetuku nuvalau.

aciu labai priimu tavo nuomone 4u.gif man vyras ta pati sake biggrin.gif bet labai skubejau pasirodyti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Legute @ 2009 11 18, 10:53)

Nagi buk gerute, pasidalink su mumis, kaip tu gi tas snaiges darai ax.gif blush2.gif
Labai jau grazios 4u.gif
O ir kitu nuotraukyciu laukiam be galo!!!
Atsakyti
sAuLyTeA superinė eglutė thumbup.gif Turiu tokių pat makaronų bet neatėjo į galvą kaip čia juos suklijavus lotuliukas.gif

Na ir aš negaliu nepasigirti smile.gif Prisirankiojau čia idėjų ir pasigaminau antikrizinę eglutę lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(DarkMind @ 2009 11 18, 15:34)

Na ir aš negaliu nepasigirti smile.gif Prisirankiojau čia idėjų ir pasigaminau antikrizinę eglutę  lotuliukas.gif

As pries valandele pabaigiau gaminti irgi eglute is Fusilli makaronu, tik kiek didesne, taciau dar nenupurskiau,bet jau matau , kad atrodys super!!! tongue.gif
Uzsikreciau juodai su tais makaronais doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rijeka @ 2009 11 18, 16:42)
As pries valandele pabaigiau gaminti irgi eglute is Fusilli makaronu, tik kiek didesne, taciau dar nenupurskiau,bet jau matau , kad atrodys super!!! tongue.gif
Uzsikreciau juodai su tais makaronais doh.gif
laukiam nuotraukos 4u.gif mb kai pamatė eglutę, sake vakare pabandys iš makroflekso padaryti biggrin.gif:D:D Ydomu kas gausis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DarkMind: 18 lapkričio 2009 - 15:49
na ir as pagaliau baigiau makaronu eglute
http://public.fotki....onu-eglute.html
Atsakyti
QUOTE(Jolita10 @ 2009 11 18, 19:49)

Kaip gražu thumbup.gif atrodo kaip tikra bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolita10 @ 2009 11 18, 20:49)

super eglite thumbup.gif jei dar karoliku truputuka blush2.gif tai isvis gerai atrodytu smile.gif
Atsakyti