Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai papuošimai - 5

Purskiau purskiamais dazais (senukuose turi buti). O pasitiesiau laikrasti, bet kad nelabai ten kas prisipurske aplink. Gal kaip nors sugebesiu kota eglutei pritaisyt ir pasirodyt cia g.gif Uzkabino kiti darbeliai ir nebaigiu ax.gif
Atsakyti
kaledinis vainikas, padarytas iš...
Atsakyti
QUOTE(b3b @ 2009 11 16, 21:33)

Toks tikras amerikoniskas variantas lotuliukas.gif
Atsakyti
Nu geeeeeeeeeeeeeeeeeras lotuliukas.gif idomu butu pasidaryt bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(b3b @ 2009 11 16, 20:33)

cia turbut kazkam atliko nuo kino vakaro ir sugalvojo toki varianta,bet jau tikrai kad amerikoniska lotuliukas.gif thumbup.gif o ka visai nieko is toli rodo.
Atsakyti
QUOTE(sarafea @ 2009 11 17, 10:53)
cia turbut kazkam atliko nuo kino vakaro ir sugalvojo toki varianta,bet jau tikrai kad amerikoniska  lotuliukas.gif  thumbup.gif o ka visai nieko is toli rodo.

As esu maciusi padarytas ir eglutes ( tokiu budu kaip ir makaronines ) ir burbulus, ir ivairias girliandas ir man visai graziai atrode.Tik nesuprantu, kodel jums tai amerikoniska? g.gif
Tada makaronines eglutes turetu but italiska? ax.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Rijeka @ 2009 11 17, 11:20)
As esu maciusi padarytas ir eglutes ( tokiu budu kaip ir makaronines ) ir burbulus, ir ivairias girliandas ir man visai graziai atrode.Tik nesuprantu, kodel jums tai amerikoniska? g.gif
Tada makaronines eglutes turetu but italiska? ax.gif  tongue.gif

man tai atrodo todel,kad amerikonai daug popkorno valgo,o eglutes is ties turbut italiskos tongue.gif biggrin.gif bet sueina ir lietuviams mirksiukas.gif thumbup.gif

o jus negaminat tokiu advento kalendoriu?pas mus cia jie populiarus,tik nezinau ar apsimoketu paciai pasigamint g.gif
Atsakyti
QUOTE(sarafea @ 2009 11 17, 11:34)
o jus negaminat tokiu advento kalendoriu?pas mus cia jie populiarus,tik nezinau ar apsimoketu paciai pasigamint  g.gif

Esu maciusi siame forume tuos advento kalendorius, gal net yra atskira tema, nepamenu, bet zinau, kad ten tikrai labai daug ir labai graziu ideju bei pavyzdziu yra , kaip pacioms pasidaryt advento kalendoriu.Tad tu pasiieskok, tikrai turetum rasti !!! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rijeka @ 2009 11 17, 11:43)
Esu maciusi siame forume tuos advento kalendorius, gal net yra atskira tema, nepamenu, bet zinau, kad ten tikrai labai daug ir labai graziu ideju bei pavyzdziu yra , kaip pacioms pasidaryt advento kalendoriu.Tad tu pasiieskok, tikrai  turetum rasti !!! 4u.gif

aciu tau 4u.gif paieskosiu butinai,gal sugundys gamybai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zmirzlina @ 2009 11 17, 16:10)
Skaičiau gal 5 kartus, bet nesupratau. gal gali kaip nors dar kitais žodžiais paaiškinti. Sorry blush2.gif

As supratau, kad tas aprasymas vienai eilei. Dedi daugiau glamzytu A3 lapu - ir eglute kaip nuotraukoje gaunasi... ax.gif
Atsakyti
tai kad viskas labai aisku, ko cia nesuprasti. susisuki is lapo kugi, tai eglutes pagrindas bus. tada susiplesai lapus galmzai ir klijuoji 4u.gif
Atsakyti
sunaudojau tai gal puse pokelio makaronu o purskiau kai viska suklijavau 4u.gif
Atsakyti