Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai papuošimai - 5

gal sukurkit atskira tema ,kur galetumet kalbetis apie kankorezius smile.gif
Atsakyti
Ar puosiat namus tokios kaledinem kojinem i kurias Kaledu senelis dovanas deda? user posted image user posted image
user posted image
Atsakyti
va kokie groziai

11111111111

22222222222
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MoonDark: 16 lapkričio 2009 - 10:56
QUOTE(MoonDark @ 2009 11 16, 10:49)

pasvordo prašo unsure.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Nu as irgi jau pradejau ruuostis kaip ir Kaledoms thumbup.gif kuo anksciau tuo geriau ax.gif prisiziurejau ivairiausiu ideju, labai patiko paciam pirmajame puslapyje "makroniniai angelai" - SUPEEEER ! thumbup.gif Bandysiu kopinti blush2.gif Beje, pati kaska ismasciau padaryt, gal kas irgi panasiai badet, nezinau.. Taigi, mano pirmasis bandominis variantas, bet manau, visai neblogai gavosi rolleyes.gif

user posted image

Jei kam patiko, labai lengvai padaroma, na tik biski uzima laiko smile.gif
Taigi, imat A3 formato lapa ( kaskur 30 cm eglute gaunasi ) susukat kugi, tada apacia apkerpat kad butu apvali, suklijuojat izolecija. Tada imat lipala, teptuka ir plesot lapo skiautes ( naudojau plonesni, spusdinimui popieriu) glamzot, tepat klijais, ir klijuojat 1 prie kitos skaiutes ant tos egles, nuo virsaus iki apacios, po to aptepat baltu guasu ( daugiau netepciau, kaskaip suprastejo vizualiai vaizdas schmoll.gif ) ir apklijuojat kokiais norit karoliukais mirksiukas.gif As dar is baltos savarzeles zvaigzde padariau hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(MoonDark @ 2009 11 16, 11:49)

11111

22222
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MoonDark: 16 lapkričio 2009 - 11:33
QUOTE(Schino @ 2009 11 16, 13:22)
Sveikos  4u.gif
Nu as irgi jau pradejau ruuostis kaip ir Kaledoms  thumbup.gif  kuo anksciau tuo geriau  ax.gif  prisiziurejau ivairiausiu ideju, labai patiko paciam pirmajame puslapyje "makroniniai angelai" - SUPEEEER !  thumbup.gif  Bandysiu kopinti  blush2.gif  Beje, pati kaska ismasciau padaryt, gal kas irgi panasiai badet, nezinau.. Taigi, mano pirmasis bandominis variantas, bet manau, visai neblogai gavosi  rolleyes.gif

...

Jei kam patiko, labai lengvai padaroma, na tik biski uzima laiko smile.gif
Taigi, imat A3 formato lapa ( kaskur 30 cm eglute gaunasi ) susukat kugi, tada apacia apkerpat kad butu apvali, suklijuojat izolecija. Tada imat lipala, teptuka ir plesot lapo skiautes ( naudojau plonesni, spusdinimui popieriu) glamzot, tepat klijais, ir klijuojat 1 prie kitos skaiutes ant tos egles, nuo virsaus iki apacios, po to aptepat baltu guasu ( daugiau netepciau, kaskaip suprastejo vizualiai vaizdas  schmoll.gif  ) ir apklijuojat kokiais norit karoliukais  mirksiukas.gif As dar is baltos savarzeles zvaigzde padariau  hihihi.gif

labai grazu ir orginalu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

va mano eglute wub.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 17 lapkričio 2009 - 16:57
QUOTE(sAuLyTeA;) @ 2009 11 16, 17:52)
l
va mano eglute  wub.gif

norejau paklaust o ant kokio pagrindo tuos makaronus klijavai ?
Atsakyti
QUOTE(ikea @ 2009 11 16, 20:06)
norejau paklaust o ant kokio pagrindo tuos makaronus klijavai ?

ANT POPIERIAUS LAPO SUSUKAU KUGI IR SUKLIJAVAU 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sAuLyTeA;) @ 2009 11 16, 17:52)
labai grazu ir orginalu  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

va mano eglute  wub.gif

smartass.gif aciu aciuuu smile.gif

Bet jau taviskis grozis blink.gif blink.gif blink.gif kaip graziai su tais makaronais atrodo, nereaaaaaliai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Schino @ 2009 11 16, 20:18)
smartass.gif  aciu aciuuu smile.gif

Bet jau taviskis grozis  blink.gif  blink.gif  blink.gif  kaip graziai su tais makaronais atrodo, nereaaaaaliai  rolleyes.gif

PASIDARIAU DVI EGLUTES IR VISKAS NETURIU KUR DET, PADOVANOCIAU KAM NORS BET NIEKS NESUPRANTA MANO MENO lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Jackau,kaip susigundziau tom makaroninem eglutem bigsmile.gif wub.gif be galo grazu,ir as nusikopinsiu,bent jau bandysiu i ta puse kazka sukontruot. ax.gif doh.gif
O kaip jus purskiat,kad neapsipurkstu viskas aplinku,gal laikot koki popieriaus lapa ar kaip jus darot? g.gif
Atsakyti