Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai papuošimai - 5

QUOTE(Žiurbutis @ 2009 11 11, 18:17)
man parsisunte is to tinklapio be jokiu problemu:

1. pasirenku, ka noriu.
2. spaudziu download.
3. islaukiu kol prabega visos sekundes.
4. ivedu parasyta zodi ir spaudziu download
5. man atsidaro langas, kur klausia, kur issaugoti mano kompiuteryje - pasirenku ir tada jau siunciasi.

viskas  4u.gif

p.s.: norint dar kazka atsiust jau po pirmo siuntimo - reikia islaukt kol istikses daugiau sekundziu (pvz., 500) ir tiek  mirksiukas.gif

As kai islaukiu ir suvedu slaptazodi, laikrodis is naujo pradeda suktis, ir taip vel ir vel ir vel ir vel.... doh.gif ir taip nei vienas failas ir neuzsikrove unsure.gif
Atsakyti
Ir man taip pat verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(serpent @ 2009 11 11, 18:05)
Kam parsisiuncia viskas, kam niekas  ax.gif ...idomu kaip parsisiuntei?..tai jeigu meti argumenta, gal malonetum ir pagristi kaip nors?..aciu.

čia ne argumentas, o faktas - parsisiunčia, Žiurbutis viską nuosekliai surašė smile.gif Laikrodis gali tiksėti iš naujo, jei buvo suvestas neteisingas kodas.
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2009 11 11, 18:18)
čia ne argumentas, o faktas - parsisiunčia, Žiurbutis viską nuosekliai surašė smile.gif Laikrodis gali tiksėti iš naujo, jei buvo suvestas neteisingas kodas.

Pritariu smile.gif Tikrai viskas gerai aprasyta.
Atsakyti
QUOTE(Rijeka @ 2009 11 11, 20:01)
Pritariu smile.gif Tikrai viskas gerai aprasyta.

Na kazkaip 7 kartus is eiles abejoju ar butu blogai suvestas slaptazodis lotuliukas.gif labai dziugu, kad jum parsisiunte.
Atsakyti
QUOTE(serpent @ 2009 11 11, 19:37)
Na kazkaip 7 kartus is eiles abejoju ar butu blogai suvestas slaptazodis  lotuliukas.gif labai dziugu, kad jum parsisiunte.

grisk atgal i ta sarasa , pasirink per nauja ir vel pabandyk
Atsakyti
Ateina toks laikas, kai nusibosta bandyti...na tiek to, ka padarysi, svarbu bent kazkas parsisiunte. Geriau apie ka nors grazaus pakalbam ax.gif kas ka daro, ka ruosiasi daryti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(visai_nauja @ 2009 11 11, 15:41)
Sveikos merginos, vis skaitau jūsų puslapiuką ir grožiuosi kalėdiniais darbeliais. Po trupučiuką ir pati bandau kažką daryti, bet va klausimukas iškilo  blush2.gif parsitempiau iš miško kankorėžių, bet jie visi susispaudę, kaip man juos lotuliukas.gif  "pražydinti"  lotuliukas.gif gal kuri patarsit?  g.gif

as tai padejau ant laikrasciu ir kuri laika pamirsau biggrin.gif 4u.gif

QUOTE(Lietaus lasas @ 2009 11 11, 15:57)
Kur rasti juodos pusies kankorieziu  help.gif ? ar miske ju buna  biggrin.gif ? Labai jau grazus tie bumbulai  4u.gif

pas mane prie darbo auga tongue.gif lotuliukas.gif dar zinau kauno raj, kur auga lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kid_Smyle @ 2009 11 10, 18:14)
http://www_easy-shar...27/for cristmas
gal kam reiks žurnaliukų su kalėdinėm idėjomis , nerimo ,mezgimo , siuvinėjimo ir dekupažo technika ir vienas žurnaliukas vien nerti angeliukai  biggrin.gif

o kuri nuoroda siuvinėjimo? blush2.gif pas mane labai lėtas internetas tai nenoriu visų iš eilės siųstis vien dėl pažiūrėjimo tas ar ne tas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 11 11, 23:56)
as tai padejau ant laikrasciu ir kuri laika pamirsau biggrin.gif  4u.gif
pas mane prie darbo auga tongue.gif  lotuliukas.gif dar zinau kauno raj, kur auga lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Gal paslaptį išduosit kur Kauno raj, rasti? bigsmile.gif Dažnokai būnu Kaune, gal kur pakeliui... blush2.gif
Atsakyti
Kažkas kažkurioj temo buvo įmetę albumo nuorodėlę su visokiais kalėdiniais trafaretais. Gal kas metėt? Visur vartau, bet niekur neberandu ax.gif
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 11 11, 23:56)
pas mane prie darbo auga tongue.gif  lotuliukas.gif dar zinau kauno raj, kur auga lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

BONDA pasakyk plyzzzz user posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti