Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai papuošimai - 5

QUOTE(Kid_Smyle @ 2009 11 10, 17:14)
http://www_easy-shar...27/for cristmas
gal kam reiks žurnaliukų su kalėdinėm idėjomis , nerimo ,mezgimo , siuvinėjimo ir dekupažo technika ir vienas žurnaliukas vien nerti angeliukai  biggrin.gif

O kaip parsisiųsti. Surenku kodą, laikmatis tiksi ir daugiau nieko nevyksta,tik tas pats per tą patį. Gal ką netaip darau?
Atsakyti
QUOTE(baltai balta @ 2009 11 11, 13:43)
O kaip parsisiųsti. Surenku kodą, laikmatis tiksi ir daugiau nieko nevyksta,tik tas pats per tą patį. Gal ką netaip darau?

Ten niekaip ir neparsisiusi, nebent susimokesi, cia toks tipas tinklalapiu jau zinomas smile.gif gaila aisku...
Atsakyti
Sveikos merginos, vis skaitau jūsų puslapiuką ir grožiuosi kalėdiniais darbeliais. Po trupučiuką ir pati bandau kažką daryti, bet va klausimukas iškilo blush2.gif parsitempiau iš miško kankorėžių, bet jie visi susispaudę, kaip man juos lotuliukas.gif "pražydinti" lotuliukas.gif gal kuri patarsit? g.gif
Atsakyti
Pastovės šiltoje patalpoje ir pražys, tik negaliu pasakyt per kiek dienų
Atsakyti
QUOTE(serpent @ 2009 11 11, 15:55)
Ten niekaip ir neparsisiusi, nebent susimokesi, cia toks tipas tinklalapiu jau zinomas  smile.gif gaila aisku...

viskas ten parsisiunčia.

QUOTE(Pookelis @ 2009 11 11, 16:43)

ant saulės per kelias val 'pražysta' - turiu tokį gėrį kieme. Namie bandyčiau ant radiatoriaus palaikyt, nors pas mane juodosios pušies konkorėžiai ir ant lentynos būdami gražiausiai išsiskleidė. Tiesa, rinkti buvo sausu oru.
Atsakyti
QUOTE(Pookelis @ 2009 11 11, 16:43)

QUOTE(Gaudvilė @ 2009 11 11, 16:49)
viskas ten parsisiunčia.
ant saulės per kelias val 'pražysta' - turiu tokį gėrį kieme. Namie bandyčiau ant radiatoriaus palaikyt, nors pas mane juodosios pušies konkorėžiai ir ant lentynos būdami gražiausiai išsiskleidė. Tiesa, rinkti buvo sausu oru.

Tai gal į orkaitę įkišti? g.gif Rinkau šiandien šlapi šlaputėliai doh.gif
Palauksiu dar pora dienelių, jei nežydės - kepsiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Kur rasti juodos pusies kankorieziu help.gif ? ar miske ju buna biggrin.gif ? Labai jau grazus tie bumbulai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(visai_nauja @ 2009 11 11, 16:53)
Tai gal į orkaitę įkišti?  g.gif Rinkau šiandien šlapi šlaputėliai  doh.gif
Palauksiu dar pora dienelių, jei nežydės - kepsiu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

tokie peršlapę kambary per porą dienų nespės išdžiūt. Orkaitėj, ant grotelių ir kad nesiliestų vienas su kitu, 50C su vos pravertomis durelėmis. Vat tokiu metodu turėtų pradžiūt.
Papildyta:
QUOTE(Lietaus lasas @ 2009 11 11, 16:57)
Kur rasti juodos pusies kankorieziu  help.gif ? ar miske ju buna  biggrin.gif ? Labai jau grazus tie bumbulai  4u.gif

Nidoj, prie švyturio auga juodosios pušys. Kitur neteko matyt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2009 11 11, 16:08)
Papildyta:
Nidoj, prie švyturio auga juodosios pušys. Kitur neteko matyt  ax.gif

kaip gaila, kad Nida toli verysad.gif kazkada bandziau su tais paprastais, ale negrazu buvo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2009 11 11, 16:49)
viskas ten parsisiunčia.

Kam parsisiuncia viskas, kam niekas ax.gif ...idomu kaip parsisiuntei?..tai jeigu meti argumenta, gal malonetum ir pagristi kaip nors?..aciu.
Atsakyti
man parsisunte is to tinklapio be jokiu problemu:

1. pasirenku, ka noriu.
2. spaudziu download.
3. islaukiu kol prabega visos sekundes.
4. ivedu parasyta zodi ir spaudziu download
5. man atsidaro langas, kur klausia, kur issaugoti mano kompiuteryje - pasirenku ir tada jau siunciasi.

viskas 4u.gif

p.s.: norint dar kazka atsiust jau po pirmo siuntimo - reikia islaukt kol istikses daugiau sekundziu (pvz., 500) ir tiek mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žiurbutis: 11 lapkričio 2009 - 17:18
na kaip tik kankoreziu pasirinkom su dukryte sendien, ir galvoju tokie slapi fui biggrin.gif tai jau zinosiu ka daryt. bet labai jau ju nedaug radom , buvom botanikos sode, o kur jus ju randat ? miske? giliuku irgi vos keli . visi kiti be kepuriu ir tokie negrazus , gal jau per velu j uos rinkti?
Atsakyti