Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai papuošimai - 5

QUOTE(jo-vita7 @ 2009 11 08, 23:55)
As tai perku dideles lazdeles vienetais, jos yra apie 20cm. ir kainuoja 0.50 Lt

Nemaciau ilgu lazdeliu,Senukuose ryt reike paziureti,as pirkau tokioje statybiniu prekiu parduotuveje,o Senukuose nepaziurejau.
Atsakyti
As ir ne senukuose perku, o statybiniu prekiu parduotuvelej. Kazkada pirkau ir floristiniu prekiu parduotuvej.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jo-vita7: 08 lapkričio 2009 - 23:44
As uz pistoleta mokejau 15lt senukuose ir uz klijus gal apie 3lt (ten man rodos 5 lazdeles toj dezutej), nes pagal pistoleta pirkau klijus, ten mm surasyta, kokiam pistoletui kokios lazdeles tinka ax.gif o buvo toookiu sustru pistoletu, po 120lt lotuliukas.gif bet jau ten floristem manau, tokiai kaip as "pradedanciajai", nemanau ar labai toks reikalingas blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo serpent: 09 lapkričio 2009 - 10:41
QUOTE(Rasicka* @ 2009 11 08, 16:08)
Gal kas pasinaudosit šia idėja - bigsmile.gif žaisliukai iš karoliukų:

user posted image

o schemučių neturit? ax.gif
Atsakyti
Kaip lengva pasigaminti štai tokias eglutes - raste štai čia ---- > EGLUTĖ

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Desire*~> @ 2009 11 09, 11:51)
o schemučių neturit?  ax.gif

4u.gif Paieškojau ir radau bigsmile.gif Prašom ---- > Žaisliukai iš karoliukų wub.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2008 12 15, 17:29)
idedu dar viena savo rutuli siumetini blush2.gif
user posted image

sveikutes smile.gif as cia naujoke ir noriu paklausti kaip pagaminti sita nuostabu rutuli??? perskiauciau visa tema bet atsakymo nera 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sAuLyTeA;) @ 2009 11 09, 15:05)
sveikutes smile.gif as cia naujoke ir noriu paklausti kaip pagaminti sita nuostabu rutuli??? perskiauciau visa tema bet atsakymo nera  4u.gif  wub.gif

pirmiausia reikia konkoreziu ir geiriau ne paprastosios pusies, o pvz juodosios mirksiukas.gif ir viskas, lipini su karstai klijais, formuoji rutuli, paskui puosi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 11 09, 17:22)
pirmiausia reikia konkoreziu ir geiriau ne paprastosios pusies, o pvz juodosios mirksiukas.gif ir viskas, lipini su karstai klijais, formuoji rutuli, paskui puosi mirksiukas.gif

aciu laaabai smile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2008 12 17, 15:24)
dar vienas mano rutuliukas biggrin.gif

user posted image

Laba diena. Labai grazus darbelis thumbup.gif . Gal galetu kas pasakyti ant ko tie kankoreziai yra klijuoti? (t.y. oaze, putoplastas..) g.gif
Atsakyti
Virš jūsų posto yra pasakyta kad klijuot karštais klijais, tai turbūt lipyt tarpusavyje g.gif
O ir ant ko klijuosit, nėra skirtumo g.gif

Man tai labai įdomu iš kur gaut tokių gražių samanų, aš kiek randu, tai trumpaplaukės ir su daug žemių, vabalų, kirminų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasicka* @ 2009 11 09, 15:25)
4u.gif Paieškojau ir radau  bigsmile.gif  Prašom ---- > Žaisliukai iš karoliukų  wub.gif

Labai ačiū mirksiukas.gif
Atsakyti