Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai papuošimai - 5

O man yra buve, kad uzsikimso taip, kad ne jokie krapstymai nepadejo, nei kita kliju lazdele - nebego ir viskas.Ir MB bande, bet ir jam nieko nesigavo, tad teko pirkti kita schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Rijeka @ 2009 11 05, 12:00)
O man yra buve, kad uzsikimso taip, kad ne jokie krapstymai nepadejo, nei kita kliju lazdele - nebego ir viskas.Ir MB bande, bet ir jam nieko nesigavo, tad teko pirkti kita schmoll.gif

as vat bandziua laukti kol ikais tik paruko viskas bet dar nesudege sulauke siu metu, manau geriau pirkti brangesni pistulka kad ilgiau laikytu manasiis 17 Lt. kainavo pries 2 metus g.gif
laukiu minciu del vainiku senoje temoje ziurejua bet nieko ten neradau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2009 11 05, 12:06)
as vat bandziua laukti kol ikais tik paruko viskas bet dar nesudege sulauke siu metu, manau geriau pirkti brangesni pistulka kad ilgiau laikytu manasiis 17 Lt. kainavo pries 2 metus g.gif
laukiu minciu del vainiku senoje temoje ziurejua bet nieko ten neradau blush2.gif

prieš kokius 3 ar 4 metus seniuose pirktas pistoletas, kainavęs ~4Lt be papildomo klijų lazdelių rinkinio, iki šiol veikia ir niekas nesikemša ax.gif
Atsakyti
user posted image
thumbup.gif ideja ne tik kaledom,bet ir kt.sventems.O kaip jus ji darote?Gal galima smulkiau papasakoti ax.gif
Atsakyti
Na štai ir mano pirmas blynas,makaronine egle jusu teismui ax.gif 4u.gif http://public.fotki....a/egle-002.html http://public.fotki....a/egle-005.html
Atsakyti
thumbup.gif ideja ne tik kaledom,bet ir kt.sventems.O kaip jus ji darote?Gal galima smulkiau papasakoti ax.gif
[/quote]

Aciu blush2.gif Ideja is tu paciu supermamu. O padaryti paprasta: ant sampano butelio klijuoti saldainius su tuo pistoletu ir klijais smile.gif Nera tas mano darbelis tobulas, bet kaip pirmas tai atleistina biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolita10: 05 lapkričio 2009 - 19:09
[quote=Jolita10,2009 11 05, 19:05]
[/quote]

Aciu blush2.gif Ideja is tu paciu supermamu. O padaryti paprasta: ant sampano butelio klijuoti saldainius su tuo pistoletu ir klijais smile.gif Nera tas mano darbelis tobulas, bet kaip pirmas tai atleistina biggrin.gif
[/quote]
Ka jus,nereikia saves taip nuvertinti.Man tai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(Ridma @ 2009 11 05, 19:54)
Na štai ir mano pirmas blynas,makaronine egle  jusu teismui ax.gif  4u.gif                                                                                                http://public.fotki....a/egle-002.html                                                                                                            http://public.fotki....a/egle-005.html

Labai gražu 4u.gif . Išduok paslaptį kokio ji aukščio ir kiek pakelių makaronų tokiam šedevrui reikia. A čiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Juračiuks @ 2009 11 05, 20:54)
Labai gražu  4u.gif . Išduok paslaptį kokio ji aukščio ir kiek pakelių makaronų tokiam šedevrui reikia. A čiū  smile.gif

Labai grazu tikrai, o man paparastai iseina italisku makaronu pakutis ir kito dalis zdz geriau pirkti du pakleius kas liks vaikams isvirti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Juračiuks @ 2009 11 05, 20:54)
Labai gražu  4u.gif . Išduok paslaptį kokio ji aukščio ir kiek pakelių makaronų tokiam šedevrui reikia. A čiū  smile.gif

Aciukas 4u.gif o ji visai nediduke yra rolleyes.gif gal foto atrodo didele visas jos aukstis su visu vazoneliu(nors ten ne vazonelis ax.gif )yra 47cm.o makaronu visai nedaug isnaudojau pirkau 500g paka tai puse beveik susinaudojo. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ridma @ 2009 11 05, 21:50)
Aciukas 4u.gif o ji visai nediduke yra rolleyes.gif gal foto atrodo didele visas jos aukstis su visu vazoneliu(nors ten ne vazonelis ax.gif )yra 47cm.o makaronu visai nedaug isnaudojau pirkau  500g paka tai puse beveik susinaudojo. rolleyes.gif

Nuostabi eglute gavosi,o dar pirma... wub.gif saunuole thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
įdedu ir savo kalėdinius darbelius:

user posted image

user posted image
Atsakyti