Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai papuošimai - 5

QUOTE(Rijeka @ 2009 11 01, 19:34)
as ir zadu su makaronais pasizaisti tongue.gif
labai jau daug geru ideju buvo su tais makaronais smile.gif

O tuos makaronus purskiat ar kaip kitaip dazot ?
Atsakyti
QUOTE(mazas angeliukas @ 2009 11 01, 20:43)
O tuos makaronus purskiat ar kaip kitaip dazot ?

na siaip pasiskaicius tema ivairiu budu galima rasti - vienos purskia, kitos nagu laku dazo ar dar kitaip.As pati, asmeniskai, manau , kad pasinaudosiu tuo auksiniu ar sidabriniu purskikliu smile.gif
Atsakyti
As tai makaronines aglutes purksdavau. Patogiausia ir geriausiai spalva pasidengia. Be to maziau laiko uzima. O norint kokybiskai nupurksti reikia stengtis purksti kuo plonesniais sluoksniais. Tai tarkim nupurskiama eglute, palauki, kol isdzius (apie 12-24 val.). Paskui dar koki pora kartu nupurski. Cia priklauso kokie makaronai. Nes jei pavirsius labai grubletas, nelygus, tai sunku viska graziai padengti is karto. Tad geriau kruopsciau dirbti rolleyes.gif
Sekmes... smile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Oi kaip man patiko tos makaronines eglutes,meginsiu ir as daryti,tik turiu kelis klausimus ax.gif maciau egluciu cia kurios ne vazonelyje yra,o iskart eina trikampa.tai kaip suprantu tas pagrindas padarytas ir kartono,ar as klystu?o salykit superklijai netinka klijavimui lotuliukas.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ridma @ 2009 11 03, 10:00)
Oi kaip man patiko tos makaronines eglutes,meginsiu ir as daryti,tik turiu kelis klausimus ax.gif maciau egluciu cia kurios ne vazonelyje yra,o iskart eina trikampa.tai kaip suprantu tas pagrindas padarytas ir kartono,ar as klystu?o salykit superklijai netinka klijavimui lotuliukas.gif  rolleyes.gif

Paskaitinejau as cia voskiuose forumuose apie klijus,tai atsiliepimu yra visokiu g.gif bet dauguma tuos karstus klijus tai peikia,sako kad trumpalaikis dalykas yra unsure.gif vienos klijuoja su super klijais,kitos su moment,o dar kitos su klijais skirtais dirbtiniam nagam klijuoti....tai jau nebezinau ka daryti....kuomj klijuoti man tuos makaronus...kaip ten ka daryti...patarkit...padekit merginos sad.gif help.gif help.gif help.gif
Atsakyti
QUOTE(Ridma @ 2009 11 03, 10:37)
Paskaitinejau as cia voskiuose forumuose apie klijus,tai atsiliepimu yra visokiu g.gif bet dauguma tuos karstus klijus tai peikia,sako kad trumpalaikis dalykas yra unsure.gif vienos klijuoja su super klijais,kitos su moment,o dar kitos su klijais skirtais dirbtiniam nagam klijuoti....tai jau nebezinau ka daryti....kuomj klijuoti man tuos makaronus...kaip ten ka daryti...patarkit...padekit merginos sad.gif  help.gif  help.gif  help.gif

na nzn ar trumpalaikis, bet tokia makaronine eglute juk nedarai visam gyvenimui, ane ax.gif
Atsakyti
aš čia gal ne į temą (klink klink biggrin.gif ) bet kur kaune ar klaipėdoje būtų galima nusipirkti karštų klijų šautuvą, ir kokia kaina jo? labai jau "subiesino" su tais makaronais bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Triksi26 @ 2009 11 03, 12:41)
na nzn ar trumpalaikis, bet tokia makaronine eglute juk nedarai visam gyvenimui, ane  ax.gif

Na tai ir as tapatį pagalvojau kad neamziams juk darai lotuliukas.gif na reikes pirkti svirksta,kliju,visko ko reikia ir meginti kazka daryti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ridma @ 2009 11 03, 11:37)
Paskaitinejau as cia voskiuose forumuose apie klijus,tai atsiliepimu yra visokiu g.gif bet dauguma tuos karstus klijus tai peikia,sako kad trumpalaikis dalykas yra unsure.gif vienos klijuoja su super klijais,kitos su moment,o dar kitos su klijais skirtais dirbtiniam nagam klijuoti....tai jau nebezinau ka daryti....kuomj klijuoti man tuos makaronus...kaip ten ka daryti...patarkit...padekit merginos sad.gif  help.gif  help.gif  help.gif

Sveikos mrgynos, as dariau makaronine eglute, ir makaronus klijavau su karstais klijais laikosi be problemu ir labai lengvai ir greitai kimba smile.gif
Papildyta:
QUOTE(i2kas @ 2009 11 03, 12:59)
aš čia gal ne į temą (klink klink  biggrin.gif  ) bet kur kaune ar klaipėdoje būtų galima nusipirkti karštų klijų šautuvą, ir kokia kaina jo? labai jau "subiesino" su tais makaronais  bigsmile.gif

As savo sautuva pirkau klaipedoje senukuose yra ir Ermitaze. Normalaus dydzio su padekliuku pastatyti sautuvui kaina buvo 16 lt.
Atsakyti
QUOTE(Ridma @ 2009 11 03, 12:01)
Na tai ir as tapatį pagalvojau kad neamziams juk darai lotuliukas.gif na reikes pirkti svirksta,kliju,visko ko reikia ir meginti kazka daryti rolleyes.gif

o kam svikstas?! blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ridma @ 2009 11 03, 10:37)

na floristai daro su karstais klijais mirksiukas.gif o su jais ir patogiausia mirksiukas.gif tu mazu super glue -neisivaziduoju, kiek tuteliu riektu, o ir arpaskui apcios pirstai nesuliptu lotuliukas.gif o kad neilgalaikiai g.gif mi nezinau neiznau -turiu turbut pries tris metus darytu egliu is sysku, kastonu -tai aksmet tik keleta ilipinu ir viskas, ir papuosimus pakeiciu mirksiukas.gif

QUOTE(i2kas @ 2009 11 03, 11:59)
aš čia gal ne į temą (klink klink  biggrin.gif  ) bet kur kaune ar klaipėdoje būtų galima nusipirkti karštų klijų šautuvą, ir kokia kaina jo? labai jau "subiesino" su tais makaronais  bigsmile.gif

pvz senukuose mirksiukas.gif

ne svirkstas, o pistoletas tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(i2kas @ 2009 11 03, 12:59)

Visose didesnėse statybinių prekių parduotuvėse. Yra įvairių dydžių ir galingumų, pagal tai ir kaina: berods nuo kokių 5 Lt.
Atsakyti