nebent i karnavala. vat tokiu ir zu dyka neimciau.
QUOTE(sygyta @ 2009 02 08, 12:41)
moketum tiek?
nezinau, bet pirma karta pamaciau kojines kurios sukele toki susizavejima reiktu pamatyti realiai, nes kojines tai tikrai neiprastos
QUOTE(zaRAza @ 2009 02 08, 13:04)
baisu...
QUOTE(Avetra @ 2009 02 08, 13:26)
nezinau, bet pirma karta pamaciau kojines kurios sukele toki susizavejima reiktu pamatyti realiai, nes kojines tai tikrai neiprastos
Man irgi buvo kai jas pamaciau Realiai galima pasiziuret Chanel pavasario,berods, kolekcijoj, kur manekenes demonstruoja
QUOTE(zaRAza @ 2009 02 08, 14:02)
Man irgi buvo kai jas pamaciau Realiai galima pasiziuret Chanel pavasario,berods, kolekcijoj, kur manekenes demonstruoja
reikes uzmest aki i kolekcija
man grazios ir elegantisko tos juodos chanel, o tos kur viena koja vienos spalvos, kita kitos. "prikolnos". i kluba koki, ar vakareli pats tas, ir visu demesys jusu koju link:)
QUOTE(lindra123 @ 2009 02 09, 20:01)
man grazios ir elegantisko tos juodos chanel, o tos kur viena koja vienos spalvos, kita kitos. "prikolnos". i kluba koki, ar vakareli pats tas, ir visu demesys jusu koju link:)
tirkai kad demesys koju link
man teko su savo smagiom pedkelnem i kluba uzklysti, tai mergos uz nugaros kalbejo,o vyrai komplimentus zarste cia LT
o UK moterys tiesiai sviesiai pagyre ir klause kur pirktos patinka man taip
QUOTE(sygyta @ 2009 02 09, 21:06)
tirkai kad demesys koju link
man teko su savo smagiom pedkelnem i kluba uzklysti, tai mergos uz nugaros kalbejo,o vyrai komplimentus zarste cia LT
o kaip tos smagiosios pedkelnes jusiskes atrodo?
superines:) labai jau grazios.
na lietuvaites megsta uz nugaru pasneket:)dar jei nestandartiskai aspirengus esi
na lietuvaites megsta uz nugaru pasneket:)dar jei nestandartiskai aspirengus esi
Mergaites, nuo siandien iki vasario 23-osios Maximose PEDKELNEM, KOJINEM 40proc. nuolaida
Cia biski nukrypau nuo temos, bet vis tiek i tema
Cia biski nukrypau nuo temos, bet vis tiek i tema
QUOTE(virgiux @ 2009 02 16, 11:57)
o kur tokias rasti?
www. mytights.com celeste stein kolekcijoj