Įkraunama...
Įkraunama...

Pėdkelnės, puskojinės, kojinės, kojinaitės...

nebent i karnavala. biggrin.gif vat tokiu ir zu dyka neimciau.
Atsakyti
QUOTE(sygyta @ 2009 02 08, 12:41)
moketum tiek? blink.gif

nezinau, bet pirma karta pamaciau kojines kurios sukele toki susizavejima biggrin.gif reiktu pamatyti realiai, nes kojines tai tikrai neiprastos wub.gif

QUOTE(zaRAza @ 2009 02 08, 13:04)

O gal vietoj Chanelio tokios gerai bus? lotuliukas.gif
user posted image

baisu...
Atsakyti
QUOTE(Avetra @ 2009 02 08, 13:26)
nezinau, bet pirma karta pamaciau kojines kurios sukele toki susizavejima biggrin.gif reiktu pamatyti realiai, nes kojines tai tikrai neiprastos wub.gif

Man irgi buvo kai jas pamaciau blink.gif wub.gif Realiai galima pasiziuret Chanel pavasario,berods, kolekcijoj, kur manekenes demonstruoja ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zaRAza @ 2009 02 08, 14:02)
Man irgi buvo kai jas pamaciau blink.gif  wub.gif Realiai galima pasiziuret Chanel pavasario,berods, kolekcijoj, kur manekenes demonstruoja ax.gif

reikes uzmest aki i kolekcija wub.gif
Atsakyti
man grazios ir elegantisko tos juodos chanel, o tos kur viena koja vienos spalvos, kita kitos. "prikolnos". i kluba koki, ar vakareli pats tas, ir visu demesys jusu koju link:)
Atsakyti
QUOTE(lindra123 @ 2009 02 09, 20:01)
man grazios ir elegantisko tos juodos chanel, o tos kur viena koja vienos spalvos, kita kitos. "prikolnos". i kluba koki, ar vakareli pats tas, ir visu demesys jusu koju link:)

tirkai kad demesys koju link biggrin.gif
man teko su savo smagiom pedkelnem i kluba uzklysti, tai mergos uz nugaros kalbejo,o vyrai komplimentus zarste biggrin.gif biggrin.gif cool.gif cia LT

o UK moterys tiesiai sviesiai pagyre ir klause kur pirktos biggrin.gif patinka man taip
Atsakyti
QUOTE(sygyta @ 2009 02 09, 21:06)
tirkai kad demesys koju link biggrin.gif
man teko su savo smagiom pedkelnem i kluba uzklysti, tai mergos uz nugaros kalbejo,o vyrai  komplimentus zarste biggrin.gif  biggrin.gif  cool.gif cia LT

o UK moterys tiesiai sviesiai pagyre ir klause kur pirktos biggrin.gif  patinka man taip

o kaip tos smagiosios pedkelnes jusiskes atrodo? bigsmile.gif
Atsakyti
My Webpage
QUOTE(Sandruciux @ 2009 02 09, 21:34)
o kaip tos smagiosios pedkelnes jusiskes atrodo? bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(sygyta @ 2009 02 09, 20:57)

o kur tokias rasti? wub.gif ax.gif
Atsakyti
superines:) labai jau grazios.
na lietuvaites megsta uz nugaru pasneket:)dar jei nestandartiskai aspirengus esi
Atsakyti
Mergaites, nuo siandien iki vasario 23-osios Maximose PEDKELNEM, KOJINEM 40proc. nuolaida thumbup.gif
Cia biski nukrypau nuo temos, bet vis tiek i tema blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(virgiux @ 2009 02 16, 11:57)
o kur tokias rasti?  wub.gif  ax.gif

www. mytights.com celeste stein kolekcijoj
Atsakyti