Įkraunama...
Įkraunama...

Pėdkelnės, puskojinės, kojinės, kojinaitės...

QUOTE(Ramune_lt @ 2009 02 06, 17:44)
Tikrai grazios grozybes  thumbup.gif . Tik itariu LT tokiu ne su ziburiu nerasi, o jei ir rasi, tai kainele bus nereali. Brangus grozis tos grazios pedkelnes  ax.gif .

jos ir yra is lietuvisko internetinio psl 4u.gif intymipagunda.lt, tik kainyte nebloga biggrin.gif bet galima uzsisakyti ir nusipirkti is cia 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Only_: 06 vasario 2009 - 18:36
kadangi moteris negali taupyti kojinių ir kvepalų sąskaita, tai šios kojinės nėra brangu... kas tas 50 Lt šiais laikais... Ar neuždirbam?? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tomkac @ 2009 02 06, 20:44)
kadangi moteris negali taupyti kojinių ir kvepalų sąskaita, tai šios kojinės nėra brangu... kas tas 50 Lt šiais laikais... Ar neuždirbam?? biggrin.gif

50 Lt ant pedkelniu man tai brangu blink.gif . Nebent jos neplystancios taip greitai butu, tada sakyciau kad nebrangu blush2.gif .
Atsakyti
QUOTE(Ramune_lt @ 2009 02 06, 21:57)
50 Lt ant pedkelniu man tai brangu  blink.gif . Nebent jos neplystancios taip greitai butu, tada sakyciau kad nebrangu  blush2.gif .

man tai irgi brangoka blush2.gif 20, na 30lt tai dar, bet 50..be to, dazniausiai jos tik keliems kartams buna, paskui suplysta ax.gif
Atsakyti
is kur jas gauti? g.gif Labai noreciau 4u.gif Sitos baltos dryziukai ir juodi galai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo moncego: 07 vasario 2009 - 00:52
QUOTE(Makarončikė @ 2009 02 06, 17:50)

galvoju pagooglinsiu,paziuresiu,gal ipirksiu biggrin.gif niekur neradau, bet forumuose suzinojau kaina bigsmile.gif 250 dolaru unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(sygyta @ 2009 02 07, 21:04)
galvoju pagooglinsiu,paziuresiu,gal ipirksiu biggrin.gif  niekur neradau, bet forumuose suzinojau kaina bigsmile.gif  250 dolaru unsure.gif

oho doh.gif neblogai neblogai biggrin.gif bet uz tokia kaina tikrai nepirkciau..
Atsakyti
QUOTE(Makarončikė @ 2009 02 06, 17:50)

tobula wub.gif gal Lietuvoj galima tokiu isigyt?
Atsakyti
QUOTE(Avetra @ 2009 02 08, 12:39)
tobula wub.gif gal Lietuvoj galima tokiu isigyt?

moketum tiek? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(sygyta @ 2009 02 06, 17:56)
tobulos chanel pedkelnes wub.gif

Esu jau jas sioj temoj dejus. Kai tik pasirode kolkcijoj, bet man jos netobulos vienu aspektu- kam zenkliukas Chanel ant sono yra. Visa vaizda sugadina ax.gif

QUOTE(tomkac @ 2009 02 06, 21:44)

Kas as do moteris! blink.gif doh.gif Labiau netaupau batu saskaita, o i kojiniu prabanga man nusisvilpt lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(sygyta @ 2009 02 07, 22:04)
galvoju pagooglinsiu,paziuresiu,gal ipirksiu biggrin.gif  niekur neradau, bet forumuose suzinojau kaina bigsmile.gif  250 dolaru unsure.gif

Forumai forumais ale ebay ju kaina 349USD doh.gif Kazkaip net keista, kad kolekcija jau beatgyvenanti, o pedklnes vis brangyn ir brangyn ax.gif
Atsakyti
man tas zenkliukas nieko negadina g.gif mazytis toks dailus biggrin.gif
Atsakyti
Tiesa, galima dar ir uz 270USD gaut mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(sygyta @ 2009 02 08, 13:01)
man tas zenkliukas nieko negadina g.gif mazytis toks dailus biggrin.gif

Man apskritai negrazus Chanelio zenkliukas ax.gif
Papildyta:
O gal vietoj Chanelio tokios gerai bus? lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti