Įkraunama...
Įkraunama...

Pėdkelnės, puskojinės, kojinės, kojinaitės...

QUOTE(Happyendless @ 2010 12 10, 23:43)
user posted image

Uploaded with ImageShack.us
Nelabai čia matosi...bet galbūt kur matėte Lietuvoje tokių pėdkelnių su puskojinių imitacija? smile.gif

Sveikos;)
vat aš turiu panašias.. ir pas mane jos kaip ir guli... vis neapsisprendžiu kur jas dėtis.. unsure.gif gal kas pasidalins patirtimi blush2.gif
Mėgstu įvairias pėdkelnes ir kojinaites (panašiai kaip foto gaunas) užsidedu. Bet šitų vis nesumąstau...ar neperdaug iššaukiančios jos.. g.gif (aišku į darbą netinka.. bet laisvalaikiui gal ir nieko.. g.gif) kaip manot?
Atsakyti
Labai mėgstu Pierre Cardin pėdkelnes. Nusiperku po keletą vieno modelio. Užtenka ilgam. Yra buvę, kad vienos plyšo jas besidedant, bet taip nutiko tik vienintelį kartą. O šiaip jos laiko ilgai. Omsa taip pat neblogos, bet jų juosmuo pernelyg greitai išsitampo. Immagine man vienkartinės. ax.gif
Atsakyti
Gal kas galite patarti, kokias 40den pedkelnes rinktis, kad butu tikrai matines. Nes visos isbandytos prie elektros apsvietimo igauna blizgesio, o norisi kad kojos neatrodytu kaip celofanines desreles blush2.gif
Atsakyti
Aš pati išbandžius esu Satin 40, tikrai geros ir neblizga. Labai plati spalvų paletė mirksiukas.gif
Atsakyti
Jei teisingai suprantu, cia apie Omsa pedkelnes kalbate, o kur ju buna pirkti?
Atsakyti
Gal kuri nors uzmatete pardavime pedkelniu su fliso pasiltinimu? g.gif
Atsakyti
levrete, ne, cia Veneziana firmos pedkelnes. As isigijau jas pirkkojine.lt Vos ne visu vaivorykstes spalvu jie turi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(svete @ 2011 08 13, 17:02)

Dar prisiminiau svarbu dalyka - netepkite kuno kremo toje vietoje, kur yra tas silikonas, nes jis gali gerai neprilipti

Daznai devedavau tokis kojines, viskas buvo ok, bet per brolio vestuves, kai pasokau per nakti iki prakaito, tai viena kojine nusmuko ir niekaip nejo jau jos vel prilipdyti, gerai, kad jau laikas gult buvo ir suknelė ilga lotuliukas.gif
Atsakyti
kažkaip pripratau prie trumpų kojinyčių ir puskojinių
Atsakyti
patinka man Wolford pėdkelnės. Tik kainos Lietuvoje nepatinka smile.gif Vokietijoje išparduotuvėje radau puikų pasirinkimą. Daviau užduotį tarpininkei. Net nustebau, kokios mažos kainos (pas mus be 100 litų nerasi nieko panašaus)
http://www.brands4fr...odu...:"damen"}
Šios pėdkelnės (50den) po 9,90eur:
user posted image
user posted image
user posted image
kitos (11,90 eur):
user posted image
user posted image
12,90eur:
user posted image
user posted image
Atsakyti
Sveiki norėčiau sužinoti gal jau esate bandę pirštuotas pėdkelnes? smile.gif
Atsakyti
Gal zinot, kur siuo metu Lietuvoje galima isigyti OMSA pedkelniu? 4u.gif Maximos nustojo jomis prekiauti, verysad.gif varau dabar per visas, nei vienoj neber. verysad.gif O jos man buvo nepakeiciamos, ypac Attiva 20 den. matines. Vien atspalviu pasirinkimas koks:

user posted image

Atsakyti